Web Analytics Made Easy - Statcounter

کدر بودن آب شرب بانه سبب شده تا مردم این شهر برای استفاده از آب آشامیدنی با مشکل جدی مواجه شوند. ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بانه، خبرنگار این رسانه  29 آبان ماه سال گذشته در گفت‌وگویی با امام جمعه موقت بانه با عنوان «آب شرب بانه‌ای‌ها بوی فاضلاب می‌دهد؛ مسئولان "هیچ" اقدامی نمی‌کنند» به تشریح وضعیت آب شرب این شهرستان پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماموستا جمال کریمی، امام جمعه موقت بانه در آن گفت‌وگو به صراحت اعلام کرد که «آب شرب بانه‌ای‌ها بوی بد، ناخوشایند و فاضلاب می‌دهد؛ مردم این شهرستان از وضعیت آب شرب نگران و گله‌مندند اما مسئولان هیچ کاری انجام نمی‌دهند».

اخیراً نیز فیلم و کلیپ‌هایی ویدئویی از کدربودن آب بانه از سوی شهروندان در فضای مجازی پخش و برای دفتر تسنیم کردستان نیز ارسال و سبب نگرانی گسترده مردم شده است؛ خبرنگار این رسانه نیز بنا بر وظیفه ذاتی در راستای طرح و پیگیری مطالبات مردمی، کدر بودن آب بانه و گله‌مندی شهروندان را از سوی مسئولان شهرستان پیگیری کرده اما مسئولان علی‌رغم نگرانی‌های مردم، به‌جای اصلاح وضعیت، موضوع را انکار می‌کنند!

محمد امین‌زاده، سرپرست فرمانداری شهرستان بانه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پاسخ به این سؤال که آیا کدر بودن آب شرب بانه صحت دارد، به صراحت اعلام کرد که «خیر، آب شرب بانه هیچ مشکلی ندارد».

وی افزود: ممکن است در زمان‌ بارگیری سد و شکستگی لوله‌ها تا زمان بازسازی، رنگ و بوی آب شرب متفاوت باشد! اما به لحاظ سلامت و کیفیت مشکلی ندارد.

سرپرست فرمانداری شهرستان بانه تصریح کرد: بعضاً این وضعیت قابل مشاهده است اما تلاش‌هایی برای حل این مشکل انجام شده است.

آب شرب بانه‌ای‌ها بوی فاضلاب می‌دهد؛ مسئولان "هیچ" اقدامی نمی‌کننداخبار اربعین 98| سلامت آب شرب اندیمشک به صورت مستمر مورد بررسی قرار می‌گیردگلایه استاندار کهگیلویه و بویراحمد از وضعیت نامناسب آب شرب شهر‌ ‌یاسوج

ماموستا جمال کریمی، امام جمعه موقت بانه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از کدربودن آب این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: متأسفانه علی‌رغم این مشکلات، مسئولان «شفاف‌سازی» نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه آب بانه آلوده و قابل شرب نبوده و شهروندان گله‌مندند، از خبرنگار تسنیم خواست که این مشکلات مردم را به گوش مسئولان استانی رسانده و پیگیری کند.

امام جمعه موقت بانه تصریح کرد: آب شرب بانه بوی ناخوشایند و رنگ آن تغییر کرده است.

از آنجا که در این شرایط کنونی فرماندار کدربودن آب شرب بانه را انکار و امام جمعه که همواره پیگیر مشکلات مردم بوده، آلوده بودن آب را مطرح کرده، قضاوت به خود مسئولان متولی و مخاطبان سپرده می‌شود.

خبرگزاری تسنیم کردستان به‌عنوان یک خبرگزاری مردمی و مورد وثوق مردم این دیار در کنار انعکاس واقعیت‌ها، بنا بر وظیفه ذاتی یک رسانه که مطالبات مردم و شفاف‌سازی درباره موضوعات مختلف است، این موضوع را در محدوده اختیارات قانونی یک رسانه، دنبال کرده و در گزارش بعدی به اطلاع مخاطبان محترم می‌رساند.

انتهای پیام/ش

R7848/P/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۶۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس با کپک چه خطراتی برای سلامتی دارد؟

کپک قارچ‌های میکروسکوپی است که در مکان‌های مرطوب رشد می‌کنند.

هاگ‌های کپک همه‌ جا هستند و هزاران هزار از آنها در اتمسفر زمین پراکنده است.

نشانه‌های وجود کپک در خانه لکه‌های سیاه، سفید یا سبز کُرک‌مانند روی دیوارها و رطوبت و کپک‌زدگی است.

آیا کپک سیاه به سلامتی ما آسیب می‌رساند و نشانه‌های آن چیست؟

افرادی که در مکان‌های آلوده به کپک زندگی می‌کنند بیشتر احتمال دارد که به بیماری‌های تنفسی، عفونت، حساسیت و آسم یا تنگی‌نفس مبتلا شوند.

استنشاق یا تماس با هاگ‌هایی که کپک در هوا آزاد می‌کند باعث بروز حساسیت و واکنش‌هایی مانند عطسه، آبریزش بینی، سرخی چشم‌ها و خارش و آسیب‌های پوستی می‌شود.

کپک باعث بروز حمله‌های تنگی‌نفس و سرفه و خس‌خس‌ سینه می‌شود.

بنا به گزارش مؤسسه تحقیقات مسکن انگلیس، هر سال نظام خدمات بهداشت عمومی این کشور بیش از یک میلیارد پوند برای درمان بیماری‌های ناشی از زندگی در خانه‌های سرد و مرطوب هزینه می‌کند.

افراد سالمند، کودکان و نوزادان و همچنین افراد مبتلا به بیماری‌های تنفسی و عارضه‌های پوستی بیش از دیگران در معرض آسیب ناشی از قرار گرفتن در معرض کپک هستند.

چه چیز باعث کپک می‌شود و چگونه می‌توان آن را از بین برد؟

میعان یا تبدیل گاز به مایع دلیل اصلی به وجود آمدن کپک است.

کپک در بیشتر موارد در بخش‌هایی از خانه که رطوبت بیشتری دارد مانند حمام و دستشویی، آشپزخانه و اطراف پنجره‌ها به وجود می‌آید.

وقتی هوا سرد می‌شود بخار آب تبدیل به قطره‌های آب می‌شود و بر سطوحی در خانه که دمایی کمتر از نقطه شبنم داشته باشند، قرار می‌گیرد.

این سطوح ممکن است دیوارهای خارجی فاقد عایق‌بندی مناسب یا پنجره‌ها باشند.

اگر به موقع به آن رسیدگی نشود، این سطوح مرطوب می‌شوند و شرایط برای رشد کپک روی آنها فراهم می‌شود. خانه‌ها و املاک قدیمی که عایق‌بندی مناسبی ندارند بیشتر در معرض کپک‌زدگی هستند.

به گزارش بی بی سی، کپک بر اثر کارهای روزانه و خانگی که رطوبت اضافی تولید می‌کند مانند دوش گرفتن، آشپزی و خشک کردن لباس‌ها در فضای بسته هم ممکن است به وجود آید.

دوش گرفتن کوتاه‌تر و خشک کردن سطوح مرطوب و ایجاد تهویه مناسب و باز کردن پنجره‌های آشپزخانه و استفاده از هواکش هنگام آشپزی به پیشگیری از ایجاد کپک کمک می‌کند.

مراقبت از لوله‌هایی که چکه می‌کنند و لوله‌های فاضلاب هم برای پیشگیری از کپک‌زدگیِ سطوح مهم است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دیدار مدیر کل امور اتباع البرز با امام جمعه چهارباغ
  • دیدار مدیرکل بنیاد مسکن استان با امام جمعه قزوین
  • دیدار امام جمعه مهریز با فرمانده پادگان ارتش در مهریز 
  • تماس با کپک چه خطراتی برای سلامتی دارد؟
  • «بارانی» امام جمعه موقت سمنان شد
  • حضور کاظم صدیقی در تریبون نماز جمعه از نگاه دو عضو جامعه روحانیت
  • علما مرزبانان سنگرهای عقیدتی هستند
  • ‌کپک سیاه چیست و چرا خطرناک است؟
  • حمله موشکی سپاه به اسرائیل/ وضعیت سلامتی رهبر انقلاب چگونه است؟ / چرا کاظم صدیقی هنوز امام جمعه تهران است؟ / علت مرگ پرستو بخشی/ احتمال حمله اسرائیل به ایران
  • الحاق یک دستگاه آمبولانس پیشرفته به ناوگان امدادی جزیره جهانی قشم