Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نشست تخصصی آموزش روش‌های شناسایی اموال قاچاقچیان مواد مخدر ویژه دست اندرکاران استان اصفهان با حضور معاون قضایی دادستان کل کشور برگزار شد. تاریخ انتشار: 17:41 - 21 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۸۳۶۱

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، نشست تخصصی آموزش روش‌های شناسایی اموال قاچاقچیان مواد مخدر ویژه دست اندرکاران استان اصفهان با حضور معاون قضایی دادستان کل کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید عمرانی معاون دادستان کل کشور در امر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان یافته با بیان این مطلب، گفت: اتخاذ راهکار‌های مؤثر در جهت شناسایی اموال و دارایی‌های نامشروع قاچاقچیان مواد مخدر در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: هر کسی باید بتواند جوابگوی اموال و دارایی‌های غیرمتعارف خود باشد و قاچاقچیان مواد مخدر، انسان، کالا و ارز از مصادیق افرادی هستند که دارای پول‌ها و دارایی‌های غیرمتعارف می‌باشند.

عمرانی در تشریح راهکار‌های مؤثر در این زمینه تصریح کرد: هوش و درایت قاضی در هدایت ضابطان و لزوم کسب مهارت و آموزش‌های لازم در این زمینه از مهمترین راهکار‌ها محسوب می‌شود.

معاون دادستان کل کشور در پایان یادآور شد: با بهره گیری از همه ابزار‌های موجود و راهکار‌های تخصصی، نسبت به شناسایی اموال قاچاقچیان اقدام خواهیم کرد و اجازه نخواهیم داد دشمنان که بعد از اعمال فشار‌های اقتصادی از راه‌های مواد مخدر و آلوده نمودن جوانان به آن وارد می‌شوند به سر منزل مقصود برسند.

گفتنی است در این نشست علی اصفهانی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هدف از برگزاری این گردهمایی را بحث و تبادل نظر در خصوص راهکار‌های نوین شناسایی اموال قاچاقچیان مواد مخدر اعلام و بیان داشت: یکی از دلایل ارتکاب مجدد جرایم حوزه مواد مخدر علی رغم مجازات‌های سنگین قانونی برای مجرمان آن کسب اموال بادآورده زیاد است، از این رو برنامه ریزی دقیق در جهت مسدود کردن این نقطه امید ضروری می‌باشد.

وی افزود: اگر قاچاقچیان مواد مخدر بدانند در صورت ارتکاب جرم علاوه بر مجازات‌های سنگین قانونی کل اموال مکتسبه‌ای که از این راه به دست آورده اند، توقیف می‌شود، احتمال ورود آن‌ها در این مسیر بسیار پایین خواهد آمد.

اصفهانی با اشاره به اینکه پیش از این از روش‌های سنتی در جهت شناسایی اموال قاچاقچیان استفاده می‌شد، خاطرنشان ساخت: امروز با بهره مندی از امکانات، تجهیزات و اخذ استعلامات الکترونیکی به راحتی قادر هستیم اموال قاچاقچیان مواد مخدر که به اشکالی از جمله پولشویی و... کسب نموده اند را شناسایی و توقیف نماییم.

وی در پایان برگزاری چنین نشست‌های تخصصی را در حوزه پیشگیری از وقوع جرایم مؤثر دانست.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حقوقی و قضایی مواد مخدر قاچاقچیان مهارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۸۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مبارزه با مواد مخدر در خوزستان افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، رضا نجاتی ظهر امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای با اشاره به اهمیت کارهای فرهنگی در استان خوزستان به منظور مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر ابتدا باید کار فرهنگی و اجتماعی و سپس کار مقابله‌ای انجام شود.

وی با بیان اینکه با کار فرهنگی نیز اقدامات کم هزینه‌تر و جامعه سالم‌تر خواهد بود، افزود: نباید اجازه دهیم به دلیل آگاهی کم و آموزش کم، فردی در جامعه معتاد شود و بعد سراغ جمع‌آوری معتاد متجاهر یا مقابله با قاچاقچیان برویم.

نجاتی بیان کرد: میزان اعتبارات در حوزه مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان در مقابل کارهایی که انجام می‌شود، ناچیز است و تلاش برای افزایش اعتبارات در حال انجام است؛ البته باید توجه شود که اعتبارات در محل خود هزینه شوند.

وی با اشاره به تأثیر مستقیم جمع‌آوری معتادان متجاهر در کاهش آمار سرقت گفت: در راستای مقابله با مواد مخدر، اولویت ما انجام کار فرهنگی است و نیازمند مشارکت مردم در این زمینه هستیم. جمعیت هدف ما دانش‌آموزان و اولیا هستند که باید ارتباط اولیا با مسؤولان فرهنگی امر مبارزه با مواد مخدر نزدیک‌تر شود تا نوجوانان و جوانان مصون بمانند.

وی افزود: انجام کار فرهنگی در توسعه اقتصادی و اجتماعی و سایر ابعاد به ما کمک می‌کند. برنامه متمرکز ما امسال در حوزه آموزش و پرورش و فرهنگیان و اولیا است. لذا باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم و در این کمیته راهکارها ارائه و سیاست‌گذاری خوبی انجام شود و امیدواریم بتوانیم در ادامه راه با برنامه‌ریزی، کارهای فرهنگی خوبی را در زمینه مبارزه با مواد مخدر در خوزستان انجام دهیم.

کد خبر 6081033

دیگر خبرها

  • جلسه شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر در شهرستان پیرانشهر
  • بیش از ۱۳ کیلو مواد مخدر در رشت کشف شد
  • دستگیری ۲ خرده فروش مواد مخدر قزوین
  • دستگیری زنی که با موتورسیکلت تریاک پخش می‌کرد
  • اعتبارات مبارزه با مواد مخدر در خوزستان افزایش یابد
  • رای دیوان عالی کشور در مورد قانون مبارزه با مواد مخدر
  • دستگیری قاچاقچی مسلح در جنوب تهران
  • بالگرد‌ها به کمک شناسایی کشت و توزیع مواد مخدر می‌آیند
  • خراسان شمالی دومین استان کشور در مبارزه با مواد مخدر
  • نمایشگاه کشفیات پلیس مبارزه با مواد مخدر