Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس ورزشی جام نیـوز، اسپانیا دیشب در چارچوب رقابتهای مقدماتی یورو2020 در خاک نروژ به مصاف این تیم رفت و تا دقیقه 92 با نتیجه 1-0 از حریف خود پیش بود و می‌رفت که با این پیروزی صعود خود به مرحله نهایی یورو را قطعی کند تا اینکه کپا آریسابالاگا دروازه‌بان اسپانیایی چلسی در آخرین لحظات مسابقه با حرکتی عجیب، خطای بی‌موردی روی کاپیتان نروژ عمر العبدلاوی انجام داد که به پنالتی تبدیل شد و بازی را 1-1 مساوی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

کپا آریسابالاگا در دقیقه 92 از دروازه خود بیرون آمد تا توپی که برای العبدلاوی وینگر نروژی ارسال شده بود را دفع کند. کپا وقتی از دروازه بیرون آمد با حرکتی عجیب و با مشت گره کرده به سمت بازیکن نروژی حمله کرد و بعد از برخورد با او داور مسابقه در سوتش دمید و نقطه پنالتی را نشان داد. پنالتی‌ای که توسط جاش کینگ بازیکن باشگاه بورنموث به گل تبدیل شد تا اسپانیا از این بازی نتیجه‌ای بهتر از تساوی 1-1 بدست نیاورد.

 

 

اشتباه مرگبار لحظه آخری کپا یک ماه بعد از آن صورت گرفت که داوید دخیا دروازه‌بان اول سابق اسپانیا توسط روبرتو مورنو سرمربی این تیم از ترکیب اصلی کنار گذاشته شد تا کپا سنگربان اول چلسی به جای او در دروازه لاروخا بایستد.

 

مورنو در آن زمان مقابل خبرنگاران ایستاد و گفت حالا دیگر بین دروازه‌بانهای اسپانیا رقابت وجود دارد و دخیا دیگر دروازه‌بان فیکس و اصلی تیم او نیست.

 

این در حالی بود که از زمان خداحافظی ایکر کاسیاس دروازه‌بان افسانه‌ای اسپانیایی‌ها داوید دخیا سنگربان منچستریونایتد از دروازه اسپانیایی‌ها محافظت کرده بود.

 

دخیا مدتها درون دروازه لاروخا عملکرد عالی‌ داشت ولی از زمانی که مورنو هدایت لاروخا را بدست گرفت او دچار ضعف شده و بعد از چند اشتباه از سوی سرمربی این تیم کنار گذاشته شد. مورنو زمانی که در طول تابستان امسال به جای لوئیس انریکه به عنوان سرمربی دائمی لاروخا منصوب شد کپا را عملا به عنوان دروازه‌بان اصلی خود انتخاب کرد و در سه بازی قبلی اسپانیا در مقدماتی یورو به او بازی داد.

 

کپای 25ساله با احتساب بازی دیشب تا کنون هفت بازی ملی انجام داده. ولی با توجه به سیل انتقادهایی که امروز از عملکرد کپا در بازی دیشب با نروژ انجام شده و حتی گاه حالت تمسخرآمیز به خود گرفته به نظر می‌رسد مورنو حالا از تصمیم خود برای بازی دادن به دروازه‌بان چلسی در این بازی پشیمان باشد.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: تمسخر پیروزی عجیب اسپانیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۹۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید نگران نسل Z بود؟

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند.

به گزارش خبرآنلاین، یک نسل گسترده از جوانان در حال شکل گیری است. به طور جهانی، حدود ۲ میلیارد نفر بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ متولد شده‌اند و جزء "نسل Z" هستند. در آمریکا و بریتانیا، این گروه یک پنجم از جمعیت را تشکیل می‌دهند که با جمعیت بومر‌ها رقابت می‌کنند؛ در حالی که در هند و نیجریه، جوانان به طور قابل توجهی بیشتر از سالخوردگان هستند.

برای هر نسل، یک روایت ساده وجود دارد: بومر‌ها مقارن با فراوانی پساجنگ و میلنیال‌ها همزمان با تجربه بحران مالی سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹. برای نسل Z، دیدگاه متداول این است که گوشی‌های هوشمند آن‌ها را ناراحت کرده و آینده‌ی تلخ‌تری را پیش روی آن‌ها قرار داده است.

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند. علمای اجتماع نگران هستند که نسل Z، که بیشترین زمان خود را در فضای مجازی سپری کرده‌اند، اکنون تحت تأثیر اضطراب و افسردگی قرار دارند. برخی سیاستمداران در آمریکا و بریتانیا به ممنوعیت استفاده از گوشی‌های هوشمند و محدودیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۶ سال فکر می‌کنند.

همه این موارد می‌توانند باعث شود که به نسبت به نسل Z احساس امیدواری کمتری داشته باشیم. اما وقتی به دنیا و به معیار‌های گسترده‌تری نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که جوانان زومر از سرنوشت تلخی رنج نمی‌برند. در بسیاری از جنبه‌ها، آن‌ها به خوبی عمل می‌کنند:

حدود چهار پنجم جمعیت ۱۲ تا ۲۷ ساله جهان در اقتصاد‌های نوظهور زندگی می‌کنند و به لطف رشد و گسترش فناوری، از وضعیت بهتری نسبت به والدین خود برخوردارند. اما در برخی مناطق، نگرانی وجود دارد که پیشرفت سریع دهه‌های گذشته ممکن است تکرار نشود. این اضطراب در چین مشهود است.

نسل Z به درستی مهارت‌هایی کسب می‌کنند که قابل بازاریابی هستند. بیشتر از آن‌ها به دنبال مطالعه رشته‌های علوم مهندسی و پزشکی هستند؛ در حالی که علوم انسانی از رواج خارج شده‌اند.

به طور واضح، نسل Z در حال تحول دادن جهان کاری است. آن‌ها قدرت مذاکره دارند - و این را می‌دانند. بسیاری از میلنیال‌ها در سایه بحران مالی جهانی بزرگ شدند و از درخواست افزایش حقوق اجتناب می‌کردند. به‌نظر می‌رسد که نسل Z کمتر نگرانی درباره ترک شغل برای فرصت بهتر یا زندگی لذت‌بخش دارند.

نسل Z، با توجه به علاقه بیشترشان به مسائل اجتماعی و محیط زیست، ممکن است تأثیرات مهمی در جوامع بگذارند. این جوانان کمتر به سرگرمی‌های شبانه‌روزی و مصرف مواد مخدر توجه می‌کنند و زندگی غیرمسئولانه‌ای ندارند. البته این تفاوت‌ها ممکن است باعث افزایش احساس تنهایی و کاهش ارتباطات حضوری و کاهش روابط جنسی شود. همچنین، نرخ‌های گزارش شده از اضطراب و افسردگی در برخی مناطق در حال افزایش است، اگرچه این افزایش ممکن است ناشی از افزایش آگاهی از مشکلات روانی باشد.

نسل Z به طور چشم‌گیری در جهان کاری و اجتماعی تأثیر گذاشته‌اند. آن‌ها دارای مهارت‌ها و قدرت‌هایی هستند که به آن‌ها امکان می‌دهد نقش مهمی در جوامع و بازار کار ایفا کنند. این جوانان دارای اراده‌ی قوی‌ای هستند و ترجیح می‌دهند از فرصت‌های بهتری در زندگی استفاده کنند.

از طرف دیگر، افراد میانسال ممکن است به دلیل تجربیات گذشته‌ی خود نگران شکل‌گیری جوانان Z و تأثیراتی که بر جوامع دارند، باشند. اما در آخر، اگر این تحولات به نفع جامعه باشد و فرصت‌های بهتری برای همه افراد ایجاد شود، آن‌ها هم می‌توانند از این فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

نسل Z به طور گسترده‌تری به فضای مجازی و فناوری‌های روزمره وارد شده‌اند. سرعت فراگیری تلفن‌های هوشمند و برنامه‌های رسانه اجتماعی سبب شده تا این جوانان به دنبال راه‌هایی برای مدیریت بهتر و سازنده‌تر از فضای مجازی بگردند. اینکه آیا این فضای مجازی به نفع آن‌ها است یا ممکن است بر روی روانشان تأثیر منفی بگذارد، یک موضوع مورد بحث است. به هر حال، آن‌ها به تدریج به شکل‌گیری روش‌هایی برای استفاده بهینه از فضای مجازی می‌پردازند تا از مزایا و معایب آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

در گذشته، فناوری‌های نوین همیشه همراه با مشکلاتی مواجه بوده‌اند. به همین ترتیب، استفاده از فضای مجازی نیز نیازمند تعادل و مدیریت صحیح است.

با انجام اقداماتی مانند اطلاع‌رسانی به جوانان درباره مخاطرات موجود در فضای مجازی، ارائه آموزش‌های مرتبط با مدیریت زمان و تنظیم حدود استفاده از رسانه‌های اجتماعی، می‌توان از بروز مشکلات روانی و اجتماعی جلوگیری کرد و از مزایای این فناوری به بهترین نحو بهره برد.

دیگر خبرها

  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • نقش‌ اول جنجال ال‌کلاسیکو: توپ از خط رد نشد!‏
  • تمسخر گسترده الهلال: حریف ده نفره نشود، نمی‌توانید!
  • انتقام از بلاگر معروف به خاطر اختلاف بر سر تبلیغات
  • شوخی گلزار با مردم
  • بازتاب اجرای طرح نور در فضای مجازی
  • محمدرضا گلزار و «پانتومیم» نمره قبولی می‌گیرند؟
  • آیا معلم بلاگری از لحاظ حقوقی مجاز است؟
  • تِراِشتگن: نداشتن فناوری خط دروازه شرم‌آور است
  • مدیرعامل استقلال خوزستان: در فضای مجازی به ما فحاشی کردند؛ ما زمین نداریم