Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کل دادگستری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه امیدواریم کارخانه شمش منیزیم (فلز رویال) فردوس به چرخه تولید بازگردد، گفت: عمده مشکلات این کارخانه با سیستم بانکی و شرکت‌های خدمات‌رسان بود. تاریخ انتشار: 08:54 - 22 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۸۴۶۲

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی در کمیته اقتصاد مقاومتی و حمایت از سرمایه‌گذاری خراسان‌جنوبی، اظهار داشت: بعد از ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری به قوای سه‌گانه در کنار اقدامات دولت، ستادی در قوه قضاییه نیز شکل گرفت که هدف از تشکیل این ستاد ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های متولی و استفاده از ظرفیت‌های قوه قضاییه برای رونق تولید و رفع موانع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ممنوعیت تعطیلی واحد‌های تولیدی در کشور، بیان داشت: قوه قضاییه صدور احکام در زمینه تعطیلی واحد‌های تولیدی را ممنوع کرده، اما این موضوع به این معنا نیست که حق کسی ضایع شود بلکه این است که قوه قضاییه از طریق راه‌هایی غیر از تعطیلی کارخانه‌ها حقوق افراد را محقق کند.

رئیس کل دادگستری خراسان‌جنوبی با تأکید بر اینکه اگر کارخانه‌ای تعطیل شود نمی‌تواند حق طلبکاران خود را پرداخت کند، افزود: باید به آن کارخانه کمک کنیم تا دوباره روی پای خود بایستد و با سود خود بتواند حقوق افراد را پرداخت کند.

هیچ واحد تولیدی در کشور با دستور قضایی تعطیل نشد

حجت الاسلام و المسلمین حمیدی با اعلام اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون هیچ واحد تولیدی در کشور با دستور قضایی تعطیل نشده، مطرح کرد: در خصوص واحد‌های تولیدی که در استان‌ها مشکل دارند باید پیگیری‌های لازم صورت بگیرد تا ظرفیت این واحد‌ها به فعلیت برسد و مشکلات سر راهشان برای بازگشت به چرخه تولید برطرف شود.

وی اعلام کرد: در خراسان‌جنوبی نیز این موضوع رعایت شده و اگر واحد تولیدی از طرف اداره ثبت اسناد در استان تعطیل شده ربطی به قوه قضاییه ندارد، اما چون زیر نظر ما هستند این مشکل را پیگیری خواهیم کرد تا مشکلات واحد‌های تولیدی تعطیل شده بررسی شود.

رئیس کل دادگستری خراسان‌جنوبی بازدید از واحد‌های تولیدی مشکل‌دار را از اولویت‌های کاری ذکر کرد و افزود: مشکلات این واحد‌ها را بررسی خواهیم کرد که اگر تعطیل بودند به چرخه تولید برگردند تا بتوانیم ظرفیت‌های آنان در زمینه تولید را افزایش دهیم.

بازگشت کارخانه شمش منیزیم فردوس به چرخه تولید

حجت الاسلام و المسلمین حمیدی به بازدید انجام شده از کارخانه شمش منیزیم فردوس اشاره و تبیین کرد: این کارخانه هیچ تولیداتی ندارد و مشکلات بسیاری از جمله مطالبات کارگری دارد لذا تلاشمان بر این است تا این مجموعه به چرخه تولید برگردد.

وی با تأکید بر اینکه باید کمک کنیم این واحد تولیدی به چرخه تولید دوباره متصل و سهم خود را در اقتصاد کشور ایفا کند، تصریح کرد: امیدواریم کارخانه شمش منیزیم فردوس تا ۲۰ روز آینده به چرخه تولید بازگردد و عمده مشکلات این کارخانه با سیستم بانکی و شرکت‌های خدمات‌رسان بود که تمام اجرائیات قضایی علیه این شرکت را تا یک سال متوقف کردیم و هفته آینده این واحد با ۲۰ درصد تولید خود را آغاز می‌کند.

رئیس کل دادگستری خراسان‌جنوبی با تأکید بر اینکه ما قصد دخالت نداریم و وظیفه نظارتی خود را انجام و از سازمان‌های متولی مطالبه‌گری می‌کنیم، مطرح کرد: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های حاضر در این جلسه باید به تعهدات خود پایبند و بدانند قوه قضاییه در اجرای ضوابط جدی است و به‌دنبال حل مشکلات تولید است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حقوقی و قضایی سرمایه گذار قوه قضاییه واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۲۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع فرآیند انتخاب واحد تولیدی نمونه در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر کل استاندارد خوزستان گفت: فرصت یک ماهه واحد‌های تولیدی متقاضی شرکت در فرآیند انتخاب واحد نمونه استاندارد از خرداد ۱۴۰۳ آغاز می‌شود و واحد‌ها می‌توانند مدارک و مستندات خود را در سامانه نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران بارگذاری کنند.
علی داودی افزود: متقاضیان برای آگاهی از شرایط انتخاب و شرکت در این فرآیند به سایت اداره کل استاندارد استان به آدرس khz.inso.gov.ir مراجعه کنند.
وی با اشاره به نام گذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید با مشارکت مردم به تشویق و تقدیر از واحد‌های نمونه استاندارد در راستای رشد تولید پویا مطابق با بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی اشاره کرد و اظهار کرد:  واحد‌های نمونه استانی تا زمان عدم دریافت گزارش محصول نامنطبق، صرفاً یک بار نمونه برداری و دو مرتبه بازرسی جامع سالیانه از فرایند تولید آنها انجام می‌شود که کاهش هزینه‌ها را در پی خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • دیدار دادستان ویژه روحانیت شمالغرب کشور با رئیس کل داگستری استان آذربایجان غربی
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • شروع فرآیند انتخاب واحد تولیدی نمونه در خوزستان
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • بررسی مشکلات دو واحد تولیدی و معدنی استان یزد
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بازگشت کارگران «فروآلیاژ» ازنا به کار
  • بازگشت دوباره کارخانه فروآلیاژ ازنا به چرخه تولید