Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سمنان از وجود ۲ هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی در این استان خبر داد و گفت: کمبود آب و عدم فرآوری ۲ مشکل عمده معادن استان سمنان است. ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۶ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علیرضا آشناگر شامگاه گذشته در نشست اقشار، معتمدین، فعالان سیاسی و اجتماعی و نهادهای مدنی استان سمنان اظهار داشت: سمنان استانی صنعتی است و در زمینه ایجاد اشتغال به موفقیت‌های بسیار خوبی نیز دست‌یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود 2 هزار و 200 واحد صنعتی و 600 واحد معدنی در استان سمنان گفت: کمبود آب و عدم فرآوری تولیدات معادن این استان از جمله مشکلاتی است که استان سمنان در بخش معادن با آن مواجه است.

ورزقان به قطب صنایع معدنی کشور تبدیل می‌شود11 محدوده معدنی امیدبخش در استان اردبیل شناسایی شدوزیر صنعت: اکتشاف، استخراج و فرآوری صنایع معدنی گسترش می یابند

استاندار سمنان وضعیت این استان را در حوزه پرداخت تسهیلات، پرداخت سرمایه در گردش و پرداخت تسهیلات روستایی و مشاغل خانگی بسیار خوب ارزیابی کرد و به توفیقات حاصل‌شده در این زمینه‌ها اشاره کرد و گفت: مشکلات پرداخت سرمایه در گردش معادن و کارگاه‌ها در اسرع وقت حل‌وفصل می‌شود.
 

محدودیتی درباره پرداخت سرمایه در گردش در استان سمنان وجود ندارد

استاندار سمنان افزود: در سال گذشته به میزان یک هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش در استان پرداخت‌شده است و امسال نیز در این خصوص هیچ‌گونه محدودیتی در استان وجود ندارد.

آشناگر گفت: استان سمنان در حوزه کشاورزی و تولید برخی محصولات نظیر پسته، انگور، انار در رتبه‌های نخست کشوری قرار دارد و این در حالی است که 34 درصد از پهنه این استان در کویر مرکزی واقع‌شده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های این استان در حوزه گردشگری اظهار داشت: سالانه میلیون‌ها مسافر از محورهای مواصلاتی استان سمنان در حال عبور و مرور هستند که باید از این موقعیت و ظرفیت در تقویت و تولید ثروت در استان استفاده شود.

عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان سمنان با تأکید بر ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه با صنعت گفت: در استان سمنان 2 پارک علم و فناوری فعال است و لازم است حمایت‌های بیشتری از محصولات دانش‌بنیان انجام گیرد.

انتهای پیام/ز

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۲۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرمزگان رتبه نخست صدور گواهی کشف معادن کشور

رئیس سازمان صمت هرمزگان گفت: هرمزگان در سال گذشته با صدور ۴۶ فقره گواهی کشف و درنتیجه شناسایی حدود صد میلیون تن ذخایر فلزی و غیر فلزی رتبه نخست کشوری را به خود اختصاص داد.

وی افزود: در سال‌های اخیر در زمینه مطالعات اکتشافی و شناسایی ذخایر معدنی با استفاده از ظرفیت مجموعه‌های توسعه‌ای و بهره گیری از فناوری‌های نوین اکتشافی تحولات بسیار خوبی صورت گرفته به نوعی که تقریباً بیشتر مساحت استان در قالب پهنه‌های مطالعاتی مورد اکتشاف قرار گرفته است.

رئیس سازمان صمت هرمزگان نقش معادن در توسعه مناطق کم برخوردار، ایجاد اشتغال پایدار و ایجاد ارزش افزوده را حائز اهمیت برشمرد.

خلیل قاسمی با تاکید بر لزوم تکمیل زنجیره‌های ارزش گفت: طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته ساخت شهر‌های تخصصی و ایجاد صنایع پایین دستی با هدف ایجاد ارزش افزوده مواد معدنی نیز در دست اقدام است که نقش مهمی در زمینه توسعه و رونق اقتصادی ایفا خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • کارخانه فرآوری صد‌ها تن انجیر، خرما، انگور و آووکادو را ببینید
  • لزوم تشویق بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در حوزه معادن
  • هرمزگان رتبه نخست صدور گواهی کشف معادن در کشور
  • هرمزگان رتبه نخست صدور گواهی کشف معادن کشور
  • معادن یکی از پیشرانهای توسعه استان هستند
  • بخش تولید در کانون توجه دولت سیزدهم است
  • تولید فولاد مازاد کشور ۱۰ میلیون تن است
  • ظرفیت‌های معدنی آذربایجان‌غربی نیازمند مطالعه است
  • کشف ۱۰۰ میلیون تن ذخیره معدنی در هرمزگان
  • ظرفیتهای معدنی آذربایجان‌غربی نیازمند مطالعه است