Web Analytics Made Easy - Statcounter

اداره خودمختار کردها در شمال و شرق سوریه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، به دنبال توافق نیروهای سوریه دموکراتیک با دولت دمشق، ارتش سوریه صبح امروز (دوشنبه) استقرار خود در مرزهای مشترک با ترکیه را آغاز کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه المیادین، اداره خودمختار کردها در شمال و شرق سوریه در این بیانیه‌ اعلام کرد، بر سر ورود ارتش سوریه و استقرار آن در مرزها برای آزادسازی مناطق مورد استقرار ارتش ترکیه توافق کرده و این توافق فرصتی را برای آزادسازی باقی اراضی و شهرهای اشغالی مانند عفرین و دیگر شهرها و شهرک‌ها فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است: به مردم خود در شمال و شرق سوریه اعلام می‌کنیم که این استقرار ارتش سوریه ضمن توافق با نیروهای سوریه دموکراتیک صورت گرفته است.

در ادامه این بیانیه آمده است، اداره خودمختار کردها کشورهای همسایه و حتی ترکیه را مورد تجاوز قرار نداده یا تهدید نکرده است اما آنکارا همواره کردها را به "تروریسم" متهم کرده و می‌کند. ترکیه به اراضی که توسط نیروهای سوریه دموکراتیک آزاد شدند، تجاوز و حمله کرده است و از ابتدای بحران سوریه نقش منفی فعالی در گسترش تروریسم در سوریه داشته است.

اداره خودمختار کردها اعلام کرد، نیروهای نظامی آن ابتدا در شهر عین العرب در سال ۲۰۱۴ مبارزه با داعش را شروع کردند، سپس جنگ آزادسازی علیه داعش را در شمال و شرق سوریه ادامه یافت تا منبج در غرب رود فرات، سپس تل ابیض، الطبقه، رقه و نهایتا به دیر الزور رسید.  بعد از پنج سال جنگ در تاریخ ۰۳/۲۳/ ۲۰۱۹ پیروزی بر داعش در آخرین کانون‌های آن در دیرالزور اعلام شد.

اداره خودمختار کردها در این بیانیه اعلام کرد، هم‌پیمانان ترکیه طی پنج روز گذشته شنیع‌ترین جنایت‌ها را در حق مردم بی‌دفاع مرتکب شده‌اند که نیروهای سوریه دموکراتیک با این جنایت‌ها مقابله کرده‌ و این توافق اداره خودمختار کردها با دولت سوریه برای مقابله با حمله ترکیه است و از وظایف دمشق حفظ مرزها و حاکمیت ارضی کشور است.

در این راستا،‌ یک منبع کُرد گفت که ورود ارتش سوریه به منبج با حفظ ساختار داخلی شوراهای نظامی و نیروهای امنیتی داخلی انجام می‌شود و کلیه ایست‌های بازرسی نیروهای سوریه دموکراتیک به روی تردد ارتش سوریه به عنوان مقدمه مقابله با حمله ترکیه باز می‌شوند.

همچنین یک منبع عالی‌رتبه سیاسی کُرد به خبرگزاری رویترز اعلام کرد، دولت سوریه و نیروهای سوریه دموکراتیک در پایگاه روسیه مذاکره کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نیروهای سوریه دموکراتیک دولت دمشق حمله ترکیه به شمال سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۲۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ کشوری مثل قطر نمی‌تواند واسطه رسیدن به توافق مبادله اسرا باشد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از مسئولان ارشد اسرائیلی تاکید کرده است که هیچ کشور دیگری همچون قطر نمی‌تواند واسطه دستیابی به توافق مبادله اسرا شود.

در همین راستا، شبکه عبری زبان کان به نقل از برخی منابع تاکید کرد که اسرائیل نگران احتمال انتقال رهبران حماس از قطر به ترکیه است.

به گفته مسئولان اسرائیلی، محافل رسمی قطری همچون رهبران ترکیه در مورد رژیم صهیونیستی اظهارنظرهای مشکل‌ساز نمی‌کنند.

پیش از این، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشته بود که با افزایش فشارها از سوی اعضای کنگره آمریکا بر دوحه در موضوع میانجی‌گری میان حماس و تل‌آویو، رهبران سیاسی حماس در صدد انتقال دفاتر خود به خارج از قطر هستند.

این روزنامه در ادامه گزارش خود به نقل از مسئولان عرب نوشته است که جنبش حماس در روزهای اخیر حداقل با مقامات دو کشور در منطقه درباره موضوع انتقال دفاتر خارجی خود به این کشورها ارتباط برقرار کرده است.

وال استریت ژورنال در ادامه گزارش خود نوشت: انتقال دفاتر و رهبران سیاسی حماس به خارج از قطر ممکن است موضوع مذاکرات آتش بس و آزادی اسرا در غزه را به بن بست بکشاند، چون در این صورت ارتباط مقامات قطر با رهبران حماس دشوار خواهد شد.

وال استریت ژورنال در ادامه مدعی شد: یکی از دلایل اصلی تصمیم رهبران حماس برای انتقال دفاتر خود به خارج از قطر این است که میانجی‌گران قطری و مصری در هفته‌های اخیر فشارهای شدیدی را علیه حماس برای پذیرش توافق تبادل اسرا در جریان مذاکرات آتش بس، اعمال کرده و حتی مقامات این جنبش را به اخراج از قطر تهدید کرده‌اند!

هفته گذشته نیز «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه و «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر با یکدیگر دیدار و رایزنی کردند.

وزارت خارجه قطر با صدور بیانیه‌ای درباره این دیدار اعلام کرد: نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد. دو طرف در این دیدار راه‌های کاهش تنش، تحقق آرامش و پایان جنگ در نوار غزه را مورد بحث و رایزنی قرار دادند.

در ادامه این بیانیه آمده است: نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر نگرانی قطر در قبال تحولات منطقه را ابراز کرد و از تمامی طرف‌ها خواست که آرامش خود را حفظ کنند و خویشتن‌دار باشند.

همچنین وزارت خارجه قطر اعلام کرد که محمد بن عبدالرحمن در این دیدار بر پایبندی قطر نسبت به تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی با هدف تحقق امنیت و ثبات تاکید کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر و وزیر خارجه ترکیه راه‌های پایان جنگ در غزه وهماهنگی تلاش‌ها در زمینه امور بشردوستانه در نوار غزه را مورد بحث و رایزنی قرار دادند.

کد خبر 6084929

دیگر خبرها

  • رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد
  • دومین شکست بزرگ اطلاعاتی اسرائیل پس از طوفان الاقصی چیست؟
  • بیانیه حماس درباره مذاکرات توافق آتش‌بس
  • حماس: از خواسته‌های اصولی خود درباره آتش‌بس کوتاه نمی‌آییم
  • نگاهی به توافق‌های جدید بین ترکیه و عراق
  • رویترز: حمله به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه
  • رای مثبت پارلمان تاجیکستان به خرید پهپاد از ترکیه
  • نماینده پارلمان عراق: ترکیه ۵۰۰۰ بار حاکمیت عراق را نقض کرده است
  • هیچ کشوری مثل قطر نمی‌تواند واسطه رسیدن به توافق مبادله اسرا باشد
  • آینده اقتصاد سوریه/ شرایط روزبه‌روز سخت می‌شود