Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@04:32:07 GMT

قیس سعید پیروز انتخابات ریاست جمهوری تونس کیست؟

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۳۳۶۷

قیس سعید پیروز انتخابات ریاست جمهوری تونس کیست؟

نتایج غیررسمی و اولیه نشان می‌دهد که قیس سعید رئیس جمهور آینده تونس خواهد بود. ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۴ بین الملل آفریقا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نتایج اولیه و غیررسمی نشان می‌دهد قیس سعید 76.9 آرای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس را از آن خود کرده است.

هیئت عالی انتخابات تونس میزان مشارکت مردم در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری 57.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

8 درصد اعلام کرد.

قرار است نتایج رسمی این انتخابات امروز (دوشنبه) ظهر به وقت محلی اعلام شود.

قیس سعید کیست؟

«قیس سعید»، ‌22 فوریه 1958 به دنیا آمد، پس از تحصیل در دانشکده حقوق و علوم سیاسی، به ایتالیا رفت و در مرکز بین‌المللی قانون اساسی در سان ریمو به تحصیل پرداخت. سابقه همکاری با اتحادیه عرب برای آماده کردن پیش نویس طرح تعدیل اساسنامه آن و نیز همکاری در تهیه پیش نویس نظامنامه اساسی دادگاه عربی را دارد.

طی سال‌های 1990 تا 1995 معاون مجمع قانون اساسی تونس بود، عضو شورای علمی، شورای اداری آکادمی بین‌المللی قانون اساسی، مرکز قانون اساسی به خاطر دموکراسی از دیگر سوابق وی به شمار می‌رود.

«قیس سعیّد» بر خلاف تمام پیش بینی‌ها و انتظارات بر رقبای سرشناس و مطرحی همچون یوسف الشاهد نخست وزیر تونس، عبدالکریم العبیدی وزیر دفاع، المنصف المرزوقی رئیس جمهور اسبق و عبدالفتاح مورو نامزد جنبش النهضه پیروز شد و به همراه نبیل القروی دیگر نامزد نه چندان شناخته شده به دور دوم راه یافت.

قیس سعید پیش از این درباره وابستگی به جریان خاص سیاسی گفته بود: من ناشناخته و مبهم نیستم، به هیچ حزبی هم وابسته نیستم، و هرگز به هیچ حزب و جریانی وابسته نخواهم شد تا بمیرم، مستقل زندگی کرده و مستقل خوام مُرد، من نامزد پشت پرده نیستم، بیش از 30 هزار جوان طوماری در حمایت از من امضا کردند، اگر من فرد حزبی بودم، برای این کار به یکی از احزاب پناه می‌بردم. من تنها به حزب ملت تونس تعلق دارم که روادید وزارت کشور را ندارد.

دیدگاه قیس سعید درباره عادی سازی روابط با اسرائیل

«قیس سعید» از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تونس درباره جرم بودن عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی می‌گوید واژه عادی‌سازی روابط قبلا وجود نداشت و فقط سال 1977 ظاهر شد، زیرا در حقیقت، عادی‌سازی، یک خیانت بزرگ است.

وی تاکید کرده که مسئله فلسطین در وجدان ملت تونس جا دارد و تونس همواره در کنار مسائل عربی و در راس آن مسئله فلسطین و حقوق ملت فلسطین قرار دارد..

سعید همچنین درباره مسئله فلسطین به عنوان مسئله اصلی جهان عرب به شبکه روسیا الیوم تصریح کرده بود: مشکل اعراب با یهودیان نیست. عادی سازی روابط با اسرائیل خیانتی بزرگ است.

قیس سعید با تاکید بر اینکه اعراب "در وضعیت جنگی با یک رژیم اشغالگر و غاصب به سرمی برند"، متعهد شد که به دارندگان گذرنامه رژیم اسرائیل اجازه ورود به تونس را نخواهد داد.

مواضع قیس سعید در قبال مسئله فلسطین مورد توجه فلسطینی‌ها قرار گرفت و برخی وی را "نامزد فلسطینی‌ها در ریاست جمهوری تونس" توصیف کردند.

دیدگاه قیس سعید درباره اتحادیه عرب و سوریه

سعید در سخنانی به انتقاد از اتحادیه عرب پرداخته و گفته است که این اتحادیه باید اتحادیه ملت‌های عرب می‌شد نه اتحادیه کشورهای عربی. سعید به ابتکارعمل‌ها و طرح‌های فراوانی از جمله معاهده دفاع مشترک عربی اشاره کرد که مربوط به سال 1952 است، ولی هیچ نتیجه‌ای نداشته است.

وی همچنین درباره دولت سوریه نیز گفته است که سوریه در معرض دخالت خارجی برای سرنگونی دولت قرار گرفت، هدف کسانی که به سوریه تجاوز کردند، تجزیه و تقسیم این کشور و قرار دادن در وضعیتی بود که اکنون در آن به سر می‌برد، هیچ کس نباید در گزینه‌های ملت سوریه دخالت کند و هیچ کس حق ندارد در این کشور برای سرنگونی نظامش دخالت کند.

قیس سعید: نتایج انتخابات تونس "انقلابی جدید" است/ عادی سازی روابط با اسرائیل خیانتی بزرگ است«قیس سعید» پیشتاز نتایج انتخابات ریاست جمهوری تونس/ اعلام پیروزی زودهنگام و جشن هواداران

 

انتهای پیام/

R7969/P/S8,88/CT10 واژه های کاربردی مرتبط تونِس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تون س تون س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۳۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی اقتصادی زنان اتحادیه کشورهای عضو آیورا

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، نهمین جلسه کارگروه توانمندسازی اقتصادی زنان اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند(آیورا) به ریاست کشورمان و با حضور نمایندگان کشورهای عضو به صورت مجازی برگزار شد.

در این‌ نشست، خانم کریمی، مدیرکل بین‌الملل معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده،با اعلام ریاست مجدد کشورمان بر این کارگروه بر ضرورت همکاری کشورهای عضو در اجرای موفق برنامه کاری کارگروه برای دو سال آینده تأکید کرد.

کریمی به ماهیت فعالیت‌های کارگروه توانمندسازی اقتصادی زنان به عنوان یکی از موضوعات بین رشته‌ای آیورا اشاره کرد و گفت: هم اکنون گروه‌های کاری آیورا به صورت جداگانه فعالیت می‌کنند و این موضوع از اثرگذاری اقدامات آنها کاسته است. بنابراین ایران در نظر دارد از ظرفیت های سایر کارگروه‌ها به نفع توانمندسازی زنان بهره‌‌برداری نماید و ارتباط موثر درون کارگروهی می‌بایست بخشی از دستور کار سایر کارگروه‌ها شود.

در این نشست، دبیرخانه آیورا با ابراز خرسندی از تمدید ریاست کشورمان بر کارگروه ، از برنامه‌های متعدد کشورمان قدردانی کرد.

آیورا ۲۳ عضو اصلی دارد و در این نشست ۲۱ نماینده کشورهای عضو حضور داشتند.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نخست‌وزیر مجارستان: جنگ اوکراین می‌تواند تا پایان ۲۰۲۵ پایان یابد
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • نخستین شاهد پرونده ترامپ کیست؟
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید
  • پنج دغدغه بزرگ برای انتخابات ریاست جمهوری
  • توانمندسازی اقتصادی زنان اتحادیه کشورهای عضو آیورا
  • تشکیل هیئت بین‌المللی حمایت از « راشد الغنوشی»
  • سایه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و پارلمان اروپا بر سیاست‌های گذار از انرژی
  • برگزاری اولین نشست رهبران تونس، الجزایر و لیبی