Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آبزی‌پروری اداره‌کل شیلات خوزستان گفت: تامین حق‌آبه تالاب‌ها و رودخانه‌ها مهمترین مساله‌ای است که می‌تواند زمینه‌ساز ازدیاد و رشد گونه‌های محلی آبزیان در آب‌های خوزستان شود.

کوروش میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص حضور ماهی تیلاپیا در آب‌ها و تالاب‌های خوزستان اظهار کرد: در زمانی که شرایط تالاب‌ها و شرایط آبی رودخانه‌ها مناسب نباشد، شرایط برای رشد گونه‌های نامطلوب فراهم می‌شود و این گونه‌ها می‌توانند رشد کرده و تکثیر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید شرایط آبی تالاب‌ها و رودخانه‌های استان خوزستان بهینه شود تا فرصت برای رشد گونه‌های غیربومی از جمله تیلاپیا فراهم نشود و همچنین در بحث حذف گونه‌های مهاجم و جلوگیری از ورود آن‌ها به تالاب‌های استان برنامه‌ریزی لازم انجام شود.

معاون آبزی‌پروری اداره‌کل شیلات خوزستان تصریح کرد: آموزش‌های لازم به صیادان استان داده شده تا برای مثال در زمان تکثیر گونه‌های محلی و اصلی کشور نسبت به صید آن‌ها اقدام نشود. این کار به رشد گونه‌های محلی کمک می‌کند و می‌تواند شرایط را برای رشد گونه‌های مهاجم دشوار کند.

میرزایی عنوان کرد: جامعه صیادی مهمترین ابزاری است که می‌تواند در حذف گونه‌های مهاجم و رشد و تکثیر گونه‌های محلی نقش داشته باشد و از این رو با ارائه آموزش‌های لازم به آن‌ها در تلاش هستیم تا به این امر مهم کمک کنیم.

وی بیان کرد: تامین حق‌آبه تالاب‌ها و رودخانه‌ها مهمترین مساله‌ای است که می‌تواند زمینه‌ساز ازدیاد و رشد گونه‌های محلی شود. امیدواریم به این موضوع توجه جدی شود تا شاهد رشد و تکثیر گونه‌های محلی در آب‌های استان باشیم و گونه‌های مهاجم کمتر بتوانند در آب‌های خوزستان خودنمایی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شيلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۳۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالاب «میقان» در مسیر مرگ خاموش!/ شرکت دانش‌بنیان در حوزه ایزوگام راه‌اندازی می‌شود

علیرضا دادیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تشریح فعالیت‌ها و دستاوردهای این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ در حوزه علم و فناوری و تولید دانش‌بنیان اظهار کرد: دریافت ۱۵ مجوز استقرار هسته‌های فناور و عقد ۱۰ قرارداد استقرار قطعی با درآمد ماهانه ۴۰ میلیون تومان از اقدامات واحد فراهان بوده است.

وی درباره اینکه اکنون چه تعداد هسته، واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه‌تان مستقر هستند؟ چنین پاسخ داد: ۱۰ هسته فناور در حوزه‌های بازیافت شیشه، تولید بلور، تولید و آموزش نوازندگی ساز چوگور، تولید UPVC مصنوعات رزینی گردشگری، تولید خلّاقانه رشته آشی، تولید فناورانه پودر و کپسول آتش‌نشانی و برگزاری دوره‌های HSE، تولید اسباب‌بازی چوبی و تهیه و فروش غذا تحت اپلیکیشن بافت فرش ازجمله واحدها و شرکت‌های فناور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان درباره فعالیت شرکت‌ها و محصولات خاص فناورانه در این دانشگاه و برنامه‌های سال ۱۴۰۳ تشریح کرد: مقرر شده در سال جاری (۱۴۰۳) در حوزه ایزوگام یک شرکت دانش‌بنیان مستقر کنیم.

دادیان متذکر شد: در حوزه مهارت و کارآفرینی هم همه هسته‌های فناور با رویکرد کارآفرینی مستقر شده‌اند.

وی در بخش دیگری از گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا، نجات تالاب میقان را ضروری برشمرد و افزود: نجات تالاب «میقان» باید در اولویت استان مرکزی قرار گیرد؛ چراکه تبعات ناشی از مرگ این تالاب جبران‌ناپذیر است و در این راستا راهکار علمی باید مدنظر قرار بگیرد.

مخالفت دانشگاه علوم پزشکی با استقرار تولیدکنندگان بهداشتی و کلینیک‌های پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان توضیح داد: در این دانشگاه ساختمانی منحصربه‌فرد داریم که برای استقرار هر تولیدکننده صنایع غذایی، بهداشتی، آرایشی و نیز کلینیک‌های پزشکی و دندانپزشکی استاندارد‌های لازم را دارد، اما متأسفانه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با استناد به اینکه این ساختمان در یک مجموعه آموزشی قرار دارد با هرگونه استقرار شرکت‌ها مخالفت می‌کند.

دادیان تبیین کرد: این در حالی است که از یک سو این ساختمان هرسال که بدون استفاده بماند، روند تخریب را طی خواهد کرد و از سوی دیگر استقرار شرکت‌های غیربهداشتی آسیب‌های زیادی به این ساختمان وارد می‌کند.

انتهای پیام/

حسین بوذری

دیگر خبرها

  • خودنمایی بهار در دل طبیعت منطقه بن رود قمصر + فیلم
  • باران و تبدیل شدن بوستانی به تالاب در بندرعباس
  • خودنمایی طبیعت بهاری روستای سراب رود از لنز دوربین شهروند خبرنگار
  • برگزاری جشنواره بازی‌های بومی محلی در تایباد
  • مسیر رسیدن به سرزمین های بهشتی ایران از کجاست
  • مطلوب بودن مشارکت‌های مردمی در بخش کشاورزی خوزستان
  • معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان
  • بازگشت فلامینگو ها پس از چند سال به تالاب گاو خونی
  • تالاب «میقان» در مسیر مرگ خاموش!/ شرکت دانش‌بنیان در حوزه ایزوگام راه‌اندازی می‌شود
  • بارندگی‌های اخیر جان تازه‌ای به تالاب‌های کرمانشاه بخشید