Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@16:11:12 GMT

موضوع اربعین یک ظرفیت ویژه فرهنگی است

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۴۵۶۸

موضوع اربعین یک ظرفیت ویژه فرهنگی است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی دادمان صبح امروز در دیدار با کارکنان تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان که در محل این اداره کل در زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: سیستان و بلوچستان این روزها دروازه شرقی ورود زائران اربعین حسینی است از همین رو سازمان تبلیغات اسلامی به این موضوع باید توجه ویژه ای داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موضوع اربعین یک ظرفیت ویژه فرهنگی است که باید به باب رنامه ریزی مناسب به بهترین نحو از آن استفاده کرد از همین رو نیاز به یک کار فرهنگی در شان اربعین حسینی در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه طبق آخرین آمار از ۱۰ مهرماه تاکنون بیش از  ۶۸ هزار زائر پاکستانی از طریق سیستان و بلوچستان وارد کشور شده اند، ادامه داد: پیش بینی می شود این تعداد تا پایان کار ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان به ۸۰ هزار نفر برسد.

وی تصریح کرد: این ظرفیت عظیم برای ارتقاء این زائرین عزیز و بلکه برای خود استان سیستان و بلوچستان هم یک ظرفیت و نعمت در زمینه های مختلف است که برای استفاده مناسب از آن باید برنامه ریزی کرد.

دادمان با اشاره به خدمات سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه های مختلف به زائران پاکستانی اربعین اظهار داشت: کارهای خوبی انجام شده است اما همچنان فاصله با مطلوب خیلی زیاد است و کارهای زیادی نیز باید انجام شود.

وی با اشاره به اینکه برای خدمت به زائران پاکستانی اربعین نیاز به یک کار شبانه روزی در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد، گفت: از الان باید برای سال بعد برنامه ریزی کرد.

گفتنی است، محمدمهدی دادمان قائم مقام رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از روز گذشته به منظور بررسی آخرین وضعیت خدمات این سازمان به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده و از مرز «میرجاوه» محل ورود زائرین پاکستانی اربعین و همچنین موکب های مردمی مستقر در شهرستان های زاهدان و میرجاوه بازدید به عمل آورده است.

کد خبر 4746198

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان زاهدان اربعین حسینی اربعین 98 اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین گرگان شیراز قزوین رادیو اربعین استانداری سمنان نیروی انتظامی شهرکرد خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۴۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان گفت: در مجموع بارندگی‌های اخیر به ۶۰ اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان وبلوچستان خسارت‌هایی بین ۱۵ تا ۹۰ درصد با بار مالی ۱۸۴ میلیارد ریال وارد کرده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد هادی طهرانی مقدم مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان گفت: بارندگی‌های سیل‌آسای اخیر بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بنا‌ها و آثار تاریخی استان آسیب وارد کرد.

وی افزود: در بارندگی‌های شدیدی که هفته‌های اخیر در سیستان و بلوچستان رخ داد بخش زیادی از بنا‌ها و آثار تاریخی استان خسارت‌هایی از ۱۵ تا ۹۰درصد دیدند.

وی ادامه داد: در همین راستا و پس از ارزیابی و بررسی‌های کارشناسان میراث‌فرهنگی سیستان وبلوچستان، مسجد تاریخی عبدالقادر واقع در نیکشهر با ریزش حصار، دیوار‌ها و نفوذ آب مواجه شد که طبق ارزیابی کارشناسان حدود ۹۰درصد دچار خسارت شده که بیشترین خسارت را در میان آثار دیده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: قلعه فیروزآباد راسک و آتشکده کله گنگ نیز به دلیل ریزش دیوار‌ها ۵۰ درصد تخریب شدند.

وی بیان کرد: همچنین بافت قلعه نو زهک، قلعه کنت سراوان و مقابر سورو و شیشه ریز سیب و سوران به دلیل ریزش دیوار‌ها و نفوذ آب و رطوبت و از بین رفتن کاهگل‌ها تا ۴۵ درصد دچار تخریب شدند.

طهرانی‌مقدم گفت: برج‌ها و دیوار‌ها و فضا‌های داخلی قلعه‌هایی مانند انوشیروان چابهار، دانش‌سرای مقدماتی زاهدان، قلعه تیس چابهار و قلعه بمپور هم به دلایلی همچون شستشوی کاهگل ها، نفوذ آب و ریزش دچار تخریب شده و خسارت‌هایی تا ۴۰ درصد به هر کدام از این بنا‌ها وارد شده است.

وی بیان کرد: در مجموع بارندگی‌های اخیر به ۶۰ اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان وبلوچستان خسارت‌هایی بین ۱۵ تا ۹۰ درصد وارد کرده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: تا این لحظه میزان برآورد خسارت وارده شده به این بنا‌ها بر اثر بارندگی و سیلاب‌ها بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال تخمین زده شده است و بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی ممکن است بارندگی‌هایی که در روز‌های آینده خواهیم داشت میزان خسارت را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • برقراری پرواز و افزایش ظرفیت صندلی با نرخ مصوب
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • سیستان و بلوچستان بالاترین ظرفیت معادن را دارد
  • ادامه انسداد ۱۰۱ راه روستایی در جنوب سیستان و بلوچستان براثر بارندگی‌ اخیر
  • همچنان ۱۰۱ راه روستایی جنوب سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • دانشگاه برای ارتقای عقلانیت در حکمرانی استان مؤثر باشد