Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-23@23:15:25 GMT

نگرانی دانشگاه شریف از مهاجرت اساتید!

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۴۶۹۷

رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: در حال حاضر دانشگاه با مشکل حفظ اعضای هیات علمی جذب شده مواجه است و با توجه به شرایط زندگی فعلی و مشکلات اقتصادی باید توجه ویژه به وضعیت رفاهی این افراد صورت بگیرد. ناطقان: دکتر محمود فتوحی ضمن بیان این مطلب به آخرین وضعیت جذب اعضای هیات علمی در وزارت علوم اشاره کرد و اظهار کرد: دانشگاه شریف معمولا در اغلب رشته‌ها و گرایش‌های موجود،برای یک یا دو نفر در سال متقاضی جذب در هیات علمی اعلام نیاز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین جهت در برخی رشته‌ها نیروی کیفی مورد نظر جذب می شود و در برخی نیز این نیرو وارد نمی‌شود، برنامه دانشگاه این است که در استخدام اعضای هیات علمی کیفیت علمی را در اولویت و معیار خود قرار بدهد.

وی در ادامه تصریح کرد: ما طی چهار سال گذشته تقریبا 100 عضو هیات علمی در دانشگاه شریف جذب کرده‌ایم که 70 نفر از آنها فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های درجه یک دنیا بودند و 30 نفر نیز از دانشگاه‌های برجسته داخلی جذب شدند.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف همچنین خاطر نشان کرد: در حال حاضر دانشگاه با مشکل حفظ اعضای هیات علمی جذب شده مواجه است و با توجه به شرایط زندگی فعلی و مشکلات اقتصادی باید توجه ویژه به وضعیت رفاهی این افراد صورت بگیرد.

دکتر فتوحی در خصوص جذب استاد از دانشگاه‌های خارجی نیز گفت: در حال حاضر استاد پروازی از دانشگاه‌های خارجی نداریم اما در مواردی از اساتید خارجی به عنوان استاد حق‌التدریسی استفاده کرده‌ایم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف در پایان در خصوص ادامه فعالیت اساتید بازنشسته در دانشگاه شریف نیز اظهار کرد: این افراد در صورت خواست دانشکده می توانند فعالیت خود در دانشگاه را ادامه بدهند بر اساس قوانین و مقررات اساتید بازنشسته نیز می‌توانند با یک سوم حقوق زمان شاغلی خود در دانشگاه ادامه تدریس داشته باشند. منبع: ایسنا برچسب ها: دانشگاه شریف ، مهاجرت ، اساتید ، نگرانی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دانشگاه شریف مهاجرت اساتید نگرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۴۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتیاز پژوهشی تألیف کتب درسی بدست اعضای هیئت علمی افزایش می‌یابد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدعلی زلفی گل در جمع شورای معاونان سازمان بسیج اساتید کشور گفت: بر اساس یک مطالعه تطبیقی و توسط موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی، نحوه تالیف کتاب درسی تدوین و به دانشگاه‌ها ابلاغ شد.
وی تاکید کرد: کتابی که بر اساس این آیین‌نامه تالیف شده باشد و علاوه بر ارزش بالای علمی به امیدآفرینی و هویت دینی و ملی ما هم توجه کرده و دارای ویژگی‌های خاص علمی ترویجی باشد حتی نسبت به مقاله هم امتیاز بیشتری در پژوهانه و جهش علمی می‌گیرد.

برنامه‌های تحولی وزارت علوم در دولت سیزدهم

وزیر علوم گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۷۵ مورد برنامه تحولی در وزارت علوم انجام شد که ایجاد معاونت فناوری و نوآوری، ایجاد صندوق عتف و افزایش قابل توجه مجلات علمی و پژوهشی ایرانی در نمایه‌های بین المللی از جمله این اقدامات مهم بود.
وی افزود: تاسیس معاونت فناوری و نوآوری که در راستای شتاب بخشیدن به فعالیت پارک‌های علم و فناوری صورت گرفت اقدام بزرگی بود و تعریف ساختار آن و راه اندازی پست‌های سازمانی آن نیازمند پیگیری‌های متعدد از سازمان اداری و استخدامی بود.
زلفی گل تشکیل صندوق عتف را از دیگر اقدامات وزارت علوم دانست که باعث تجمیع بودجه پژوهشی شورای عالی عتف شد و ۶۰ درصد اعتبار پژوهشی شرکت‌های دولتی در این صندوق تجمیع شد که رقم خوبی است و به فعالیت‌های پژوهشی اختصاص می‌یابد.
وی افزود: در حالی که قبل از دولت سیزدهم ۱۰۱ مجله علمی نمایه بین المللی داشت در دو سال اخیر توانستیم ۶۷ مجله را نمایه کنیم که اقدام مهمی در راستای مرجعیت علمی بود.
وزیر علوم ایجاد سامانه نان را اقدام مهم دیگری ذکر کرد که باعث ایجاد ارتیاط بین نیاز صنایع و دستگاه‌های اجرایی با دانشگاه‌ها شد به نحوی که نیاز‌های پژوهشی کشور در این سامانه ثبت و اساتید و دانشجویان بر اساس آن طرح پژوهشی و پایان نامه تعریف می‌کنند و هم اکنون ۱۵۰۰۰ نیاز در آن ثبت شده است.
زلفی‌گل اظهار داشت: برای اولین بار و در قالب سامانه نان به اسانید این فرصت داده شد تا از میان دانشجویان اساتید درخشان بدون دخالت سازمان سنجش و آزمون سراسری دانشجو پذیرش کنند.
وی افزود: سامانه دانا نیاز در این دولت به بهره برداری رسید که سوابق علمی تمام اعضای هیئت علمی و محققان در آن درج می‌شود تا سازمان‌ها و صنایع به راحتی بتوانند محقق مورد نیاز خودرا پیدا کنند و تکمیل رزومه در این سامانه برای اساتید امتیاز ویژه دارد.
وزیر علوم تعریف ۶۰ پایه تشویقی برای اعضای هیئت علمی را از دیگر برنامه‌های تحولی وزارت علوم نام برد و گفت: قبلا تعداد پایه‌های تشویقی بین ۵ الی ۷ پایه بود.
وی اخذ مجوز از مقام معظم رهبری برای اعطای امریه سربازی به دانش آموختگان دکتری، تدوین آیین نامه پژوهشگر مستقل و برگزاری دوره‌های دستیار فناوری در پارک‌های علم و فناوری را از دیگر برنامه‌های تحولی وزارت علوم اعلام کرد.
زلفی‌گل این که با پیگیری وزارت و سازمان برنامه و بودجه موفق شدیم در قانون مصوب مجلس ۱۵ درصد بودجه دانشگاه‌ها را به پژوهش و ۵ درصد را به فرهنگ اختصاص دهیم، اقدام تحولی بود و باعث رشد و رونق در این حوزه‌ها خواهد شد.
گفتنی است ؛ پیش از سخنرانی وزیر علوم، مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید و سایر حاضران نشست، گزارشی از فعالیت‌های انجام شده و برنامه‌های پیش روی حوزه تخصصی خود در این سازمان ارائه دادند.

دیگر خبرها

  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی
  • خسروپناه: برداشتن موانع قانونی؛ راهکاری برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان
  • در مسیر جلوگیری از مهاجرت نخبگان باید موانع قانونی را برداریم
  • شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید به صلاحیت علمی- حرفه‌ای تغییر کرد
  • تحصیل در خارج از کشور، مطمئن‌ترین روش مهاجرت
  • امتیاز پژوهشی تألیف کتب درسی بدست اعضای هیئت علمی افزایش می‌یابد
  • جنایت مرد ایرانی در ترکیه بخاطر کرایه تاکسی
  • ارائه عنوان بهترین مقاله در کنگره پزشکی هسته‌ای آمریکا به عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • نگرانی از حضور صلواتی دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای/ دانشگاه علمی کاربردی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادغام می شود؟