Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@07:51:48 GMT

دستاوردهای مرد سخنگو

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۵۵۷۰

دستاوردهای مرد سخنگو

به گزارش گروه تحلیل، تفسیر و پژوهش های خبری ایرنا، چهار ماه از انتصاب «علی ربیعی» به سمت سخنگوی دولت می‌گذرد. عملکرد ربیعی در این چهارماه باعث شد تا نه تنها دولت بیش از پیش در ریل «شفافیت» حرکت کند که برای اولین بار در ایران، سخنگو از جایگاه یک پاسخ دهنده به سوالات، به جایگاه یک نهاد اطلاع رسانی و شفافیت تغییر کند که این را می‌توان یکی از دستاوردهای رسانه‌ای دولت دوازدهم، ارزیابی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از نوبخت تا ربیعی، ده ماهی که بدون سخنگو گذشت

پس از استعفای «محمدباقر نوبخت» از سمت سخنگویی دولت و به دلیل نیاز وی به تمرکز بر مسوولیت ریاست سازمان برنامه و بودجه، در مرداد ماه ۱۳۹۷، دولت برای مدت حدود ۱۰ ماه بدون سخنگو ماند. در طول این مدت، گزینه‌های متعددی به عنوان سخنگوی احتمالی دولت مطرح شدند اما کسی به عنوان سخنگوی دولت، معرفی نشد. البته این امر مسبوق به سابقه بوده است و در دولت‌های پیشین نیز دوره‌هایی بوده است که دولت‌ها به دلایل مختلف، برای مدتی سخنگوی رسمی نداشته باشند. 

در این دوره حدود ۱۰ ماهه بود که رسانه‌های منتقد، به صورت مداوم دولت را معرض انتقاد قرار می‌دادند و از رییس جمهوری می‌خواستند تا هرچه زودتر سخنگویی برای دولت منصوب کند اما به نظر می‌رسید که دولت ترجیح داد تا زمانی که فردی توانمند، متخصص، آشنا به رسانه و مسوولیت پذیر را برای این مسوولیت نیافته است، به صورتی موقت، بدون سخنگو باقی بماند.

از سوی دیگر و در میانه سال گذشته، علی ربیعی با وزارت «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» خداحافظی کرد و در حاشیه دولت، به فعالیت‌های مشاوره‌ای و سیاسی خود ادامه داد تا زمانی که بستر و شرایط لازم برای حضور یک سخنگوی جدید مهیا شد. در نتیجه علی ربیعی در خرداد ماه امسال، به سمت سخنگوی دولت منصوب شد؛ سخنگویی که این بار با کوله باری از علم روز رسانه‌ و تجربه حضور در آن، وارد گودی شده است که به خوبی میدان‌داری آن را می‌داند.

ربیعی، ترکیب دانش و تجربه

علی ربیعی برای جامعه رسانه‌ای کشور آشنا است. ربیعی علاوه بر تجارب سیاسی، در دهه‌ی ۱۳۷۰ حضوری تاثیرگذار در روزنامه «کار و کارگر» داشت و زیر و بم رسانه‌ها را شناخت. تجربه موفق ربیعی در عرصه روزنامه نگاری تا جایی پیش رفت که وی جایزه «قلم بلورین» را در سال ۱۳۷۷ برای بهترین سرمقاله، کسب کرد. ربیعی در دهه‌ی ۱۳۸۰، از فعالیت روزنامه‌نگاری، به سمت تدریس در دانشکده‌های علوم ارتباطات و مدیریت رفت. حاصل تدریس‌های وی در طی دو دهه‌ی اخیر، نگارش ده‌ها مقاله، کتاب و پژوهش و همچنین مشاوره و راهنمایی نزدیک به صد پایان نامه بوده است.

حضور ربیعی در روزنامه «کار و کارگر» در دهه‌ی ۱۳۷۰ و دانشکده‌های علوم اجتماعی و ارتباطات در دهه‌ی ۱۳۸۰، باعث شده است تا وی هم تجربه کافی و هم دانش روزآمد در حوزه رسانه‌ را توامان داشته باشد.

مقالات و پژوهش‌های ربیعی، حوزه‌های گسترده‌ای را در بر می‌گیرد اما تمرکز وی بر موضوعاتی همچون فضای مجازی، شبکه‌های ماهواره‌ای، آسیب‌شناسی رسانه، رسانه‌های نوین و مانند آن بوده است که نشان می‌دهد ربیعی به عنوان سخنگوی دولت، نه تنها تجربه حضور در رسانه را داشته است که بر رسانه‌های نوین و فضای مجازی نیز تسلط دارد. در عین حال دوران تدریس وی در مراکز دانشگاهی و دوری از مسوولیت‌های سیاسی، باعث شد تا ربیعی با نسل جوان ایرانی آشنا شود و زبان و نگاه آنان را به خوبی بشناسد. ربیعی برخلاف بسیاری از همنسلان خود، شبکه‌های اجتماعی را شناخته است و در فضای رسانه‌ای امروز، میدان دید وسیع‌تری دارد و دریافته است که مقتضیات رسانه‌ای جهان امروز، متفاوت با ده‌های ۱۳۶۰ و ۱۳۷۰ است.

وزیری که شفاف عمل کرد

ربیعی در دوران حضور خود در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز رابطه خوبی با رسانه‌ها داشت و توانست فضای رسانه‌ای این وزارتخانه را تغییر دهد. مهمترین رویداد رسانه‌ای این وزراتخانه در دوران تصدی ربیعی، حادثه کشتی «سانچی» بود؛ سانحه‌ای که نشان داد ربیعی به خوبی قادر است فضای رسانه‌ای جامعه در یک بحران را مدیریت کند. در حالی که بسیاری از وزارتخانه‌ها یا سازمان‌ها ترجیح می‌دهند در زمان بروز بحران، در سکوت و ابهام به کار خود ادامه دهند، در زمان وقوع حادثه کشتی سانچی، علی ربیعی به سرعت و با برگزاری نشست‌های خبری شفاف و حضور در برنامه‌های خبری تلویزیونی، به خوبی موج شایعات درباره این حادثه را مهار کرد و پاسخگوی سوالات و ابهامات شد. در عین حال حضور وی در کشور چین و مدیریت میدانی بحران از نزدیک‌ترین نقطه ممکن و همراه با حضور مستمر رسانه‌ها، به افزایش شفافیت درباره این دلایل وقوع حادثه و نحوه مدیریت بحران کمک کرد.

ربیعی در زمان وقوع حادثه تلخ کشتی سانچی، توانست با مدیریت فضای رسانه‌ای، مانع از بروز و گسترش شایعات و اخبار جعلی درباره این حادثه شود و فضای رسانه‌ای را مدیریت کند.

ربیعی نه تنها در خصوص بحران سانچی، که در مورد سایر فعالیت‌های وزارتخانه خود نیز پاسخگو بود و در زمان تصدی پست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رویکردی متفاوت نسبت به رسانه‌ها را در پیش گرفت. در حالی که وضعیت بنگاه‌های اقتصادی زیر نظر این وزارتخانه، پیش از تصدی علی ربیعی و حدود ۸ سال، بسیار مبهم و محل پرسش بوده است، ربیعی گام‌هایی را برای شفاف سازی بیش از پیش بنگاه‌های اقتصادی زیر نظر این سازمان برداشت. هرچند که برخی منتقدان معتقدند که این میزان از شفافیت کافی نبوده اما اقدامات ربیعی در شفاف سازی، گامی جدی در این راه بوده است.

ربیعی پس از استیضاح و ترک پست خود در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با وجود دوری از مسوولیت، مسوولیت اجتماعی خود را به خوبی انجام داد. در میان حاشیه‌نشینان و آسیب‌دیدگان اجتماعی حضور یافت و به بازتاب وضعیت آنان در صفحات شخصی خود در فضای اجتماعی پرداخت و بی‌پرده به انتقاد از مشکلات و مسائل مبتلابه جامعه دست زد و نشان داد عدم تصدی مناسب دولتی، نه تنها باعث فاصله او از رسانه‌ها نشد که اتفاقا وی به صورتی فعال‌تر با رسانه‌ها ارتباط برقرار کرد و جایگاهی قابل قبول در رسانه‌ها یافت؛ جایگاهی که نه حاصل پُست سیاسی وی، که حاصل ارتباط مستقل او با رسانه‌ها بوده است.

تغییر جایگاه سخنگویی در دولت

حضور ربیعی به عنوان سخنگوی دولت با تغییر و تحولاتی در جایگاه سخنگوی دولت همراه شد. پس از آن که ربیعی تصدی پست سخنگوی دولت را پذیرفت، مشخص شد سیاست کلی وی آن است که جایگاه سخنگوی دولت از یک جایگاه حاشیه‌ای فاصله داده و به جایگاه تاثیر گذار و فعال و تبدیل کند. یکی از عوامل تغییر این جایگاه، وجود توانایی‌ها و تجارب علی ربیعی به عنوان سخنگوی دولت است.

ربیعی در مقام سخنگوی دولت، نه تنها به بیان اخبار و اطلاعات مربوط به دولت می‌پردازد و به سوالات خبرنگاران پاسخ می‌دهد، که با تحلیل‌های مختلف، تلاش می‌کند تاثیر بیشتری بر رسانه‌ها بگذارد. وی از طریق مصاحبه و ارتباط مداوم با رسانه‌های مختلف، با این رسانه‌ها تعامل برقرار کرده و رابطه دولت و رسانه‌های منتقد را بهبود داده است.

ربیعی در مقام سخنگوی دولت، نه تنها به بیان اخبار و اطلاعات مربوط به دولت می‌پردازد و به سوالات خبرنگاران پاسخ می‌دهد، که با تحلیل‌های مختلف، تلاش می‌کند تاثیر بیشتری بر رسانه‌ها بگذارد. وی از طریق مصاحبه و ارتباط مداوم با رسانه‌های مختلف، با این رسانه‌ها تعامل برقرار کرده و رابطه دولت و رسانه‌های منتقد را بهبود داده است.

حضور علی ربیعی در شبکه‌های اجتماعی، باعث شده است تا وی بتواند ارتباط بهتری با شهروندان برقرار سازد، هرچند این ارتباط می‌تواند باز هم بیشتر شود.

ربیعی رویکردی فعالانه‌تر در قبال رسانه‌ها را در پیش گرفته است و نشان داده است که اگر سخنگوی دولت بتواند به خوبی از عهده وظایف رسانه‌ای برآید، بطور حتم از فشار رسانه‌های منتقد بر دولت خواهد کاست و این فرصت را برای دولتمردان مهیا خواهد کرد تا آنان بتوانند با فراغ بال بیشتری به انجام وظایف خود بپردازند. ربیعی علاوه بر اینکه توانسته است با مردم، از طریق رسانه‌ها ارتباط برقرار کند، از ابزار شبکه‌های اجتماعی نیز به خوبی بهره‌ برده است. وی همواره با سرعت نسبت به وقایع مهم سیاسی، اجتماعی و اقتصادی روز و از طریق شبکه‌های اجتماعی واکنش نشان می‌دهد و نشان می‌دهد راهبرد فعالانه وی برای ارتباط با مردم، راهبردی موفق است.

با این حال به نظر می‌رسد راهی که ربیعی برای ارتقاء جایگاه سخنگوی دولت، از یک جایگاه منفعلانه به یک جایگاه فعال، در پیش گرفته است، همچنان نیازمند تلاش و فعالیت بیش از پیش است. هرچند مسوولیت ربیعی به عنوان سخنگوی دولت باعث می‌شود تا وی نتواند همچون دوره چندماهه خروج از مناصب دولتی، در شبکه‌های اجتماعی موضع‌گیری کند اما نشان داده است که برای برقراری هرچه بهتر ارتباط با مردم، شبکه‌های اجتماعی همچنان ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارند و می‌توان آن‌ها را فعال کرد.

در دورانی که هجمه رسانه‌های منتقد داخلی و خارجی به دولت دوازدهم همچنان ادامه دارد، حضور ربیعی توانسته است تا حدی مانع از بسیاری تخریب‌ها شود. با این حال سخنگوی باتجربه دولت می‌تواند در روزهای در پیش رو، باز هم فعالانه‌تر در این عرصه حضور یابد و با ارتباط خود به ویژه با رسانه‌های خارجی، مسیر رسانه‌ای دولت را بیش از پیش بگشاید؛ مسیری که با توجه به فعالیت‌های چند گذشته ربیعی به عنوان سخنگوی دولت روشن به نظر می‌رسد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت روزنامه نگاری دولت علی ربیعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی روزنامه کار و کارگر کشتی سانچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۵۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربیعی : فلسفه بقا بر فلسفه توسعه کشور چربیده است / تغییر سبک زندگی که در خیابان می بینید، توطئه نیست / جریان پرقدرتی سالهاست مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده

گروه اقتصاد و درآمد: دکتر علی ربیعی با بیان اینکه وقتی هر پدیده ای را محدود می کنیم و در جایی را می بندیم، چه هدفی داریم! وقتی با چشممان می بینیم اهدافمان محقق نمی شود، تداوم سیاستها چیست؟ گفت: هدف بستن فضای مجازی چیست؟ مگر سنجشها نشان نمی دهند که مردم تا چه میزان بالایی از فیلترشکن استفاده می کنند و نه از صداوسیمایی با این بودجه کلان! پس این محدودیتها و اختلالها چه خاصیتی دارند! همه تان هم که در شبکه های مجازی حضور دارید و تیک آبی و خاکستری هم می گیرید! این هم از آن تناقض ها است!

به گزارش جماران، دکتر علی ربیعی، وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در نشست بررسی تاثیر سیاستهای افتصادی و اجتماعی در رشد و توسعه اقتصادی در فضای فناوری اطلاعات که از سوی گروه علمی تخصصی اقتصاد رسانه انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات برگزار شده بود، سخن می گفت، با بیان اینکه متاسفانه از روز اولی که اینترنت در کشور ما آمد، دائما به دنبال آسیب شناسی بودیم و بحث های اندکی به مساله فرصتهای نهفته در آن پرداختند، گفت: این نگاه عمدتا ناشی از سطح فردی و بررسی تاثیر آن بر رفتارهای فردی بوده و از روز اول با نگاه آسیب شناسانه به سمت آن رفتیم و تنها حوزه ای که برای ما اهمیت داشته،رفتارهای فردی بوده است. در واقع با مشاهده رفتارهایی که خلاف سنتها و ارزشهای مالوف ما بوده، نوعی احساس خطر ایجاد شده است.

دوران دو رئیس قبلی قوه قضائیه، یکی از دورانهای بسیار تلخ فضای مجازی بود

وی با بیان اینکه در سطح بعد باید آیین نامه ها و سیاست گذاری ها را بررسی کرد، توضیح داد: برای نمونه، قانون مجلس و آیین نامه هایی که قوه قضائیه مطرح می کند به این مسائل می پردازند و دوره دو رئیس قبلی قوه قضائیه ، یکی از دورانهای بسیار تلخ فضای مجازی بود و بیشترین فشارها بر گسترش فضای مجازی در این دوران ها سامان گرفته بود.

ربیعی با تاکید بر ضرورت توجه به فلسفه حکمرانی فضای مجازی و حوزه تکنولوژی های اطلاعاتی و ارتباطی ، گفت: فهم این سطح به ما کمک می کند که دریابیم چه اتفاقی در حوزه سیاست گذاری ها و همچنین رابطه مردم با فضای مجازی و تکنولوژی اطلاعاتی می افتد. درک این سطح به ما برای فهم علل اتفاقات کمک می کند. به تعبیری باید بررسی کرد عوامل و عناصر اصلی فلسفه حکمرانی دیجیتال و تکنولوژیهای ارتباطی، چه عواملی هستند.

وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: میان رویکردها و استراتژی های فلسفه ساز حکمرانی کشور، میان استراتژی بقا و توسعه گرفتار شده ایم. این وضعیت کنشها و سیاستهای ما را تحلیل می کند. از دهه 70 این بحث بود که آیا می خواهیم خودمان را کماکان بسط دهیم به سطح جهان را قدرت خود را حفظ کنیم، آن زمان جمعبندی شد که ما هم توسعه و هم بقا می خواهیم. اما متاسفانه در روندی که طی شد، فلسفه بقا بر فلسفه توسعه کشور چربیده است.

استراتژی بقا باعث شده سیاستهای امنیتی در امر فضای مجازی چربیده است از ساحت تکنولوژی های ارتباطی امنیت زدایی کنیم

وی توضیح داد: وقتی فلسفه حکمرانی ما بقا است، تمام تکنولوژی ها بر اساس آن سنجیده می شود. استارتاپها را این گونه ارزیابی می کنند. نسبت مردم با فضای مجازی، در همین ارتباط سنجیده می شود. ما باید این نکته را درک کنیم؛ می توانستیم درباره تکنولوژی های اطلاعاتی و فضای مجازی بحث اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و امنیتی کنیم، اما استراتژی بقا ما را به سمتی برده است که سیاستهای امنیتی بر سایر سیاستها در امر فضای مجازی چربیده و این گرفتاری اصلی ما است. باید از ساحت تکنولوژی های ارتباطی امنیت زدایی کنیم. وقتی نگاه و فلسفه این گونه جلو می رود، به رغم هر اسمی که بر توسعه می گذاریم، تحمل الزامات و نتایجش را نداریم و بنابراین عملا به جایی نمی رسیم؛ چرا که فلسفه بقا حاکم است.

ربیعی با بیان اینکه بنیانهای نظری و فلسفه وجودی حکمرانی ما گسترش پهنای باند اینترنت را بر نمی تابد، خاطرنشان کرد: حکمرانی ما می گوید پهنای باند را می خواهم، اما نه می تواند الزامات آن را رعایت کند و نه از نتایجش خوشش می آید. بنابراین پهنای باند ما عملا دچار مشکل می شود. آثار توسعه در فضای مجازی متاثر از این دیدگاه است و با جزمیتی که وجود دارد، شرکتهای استارتاپی ما تهدید محسوب می شوند. در حالی که اگر همه جهان بگویند هوش مصنوعی، آینده اقتصاد جهان و ثروت جهان تعداد مشاغل ما در خدمات شبکه های اجتماعی و فضای مجازی است، چون آن نگاه می ترسد، استارتاپ به جای اینکه سکو و جهش توسعه و اقتصاد کشور باشد، جهش وابستگی کشور و جهش دیدگاه هایی که ارزشهای نامالوف را دنبال می کنند تلقی می شود.

جریان پرقدرتی سالهاست که مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده

وی با بیان اینکه جریان پرقدرتی سالهاست که مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده و در عمل صرفا استراتژی «بقا» را دنبال می‌کند، تاکید کرد: عنصر اصلی تاثیرگذار بر سیاستگذاری این نکته است که ما دائما و ناچارا به فراز و نشیب و کشاکش و آیین نامه های مختلف می رسیم که متاثر از این عامل در حکمرانی است.

وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارزیابی از فضای کار برای کارآفرینی در کشور، اظهارداشت: در باره اینکه چرا شکست خوردیم و کجاها موفق بودند، بحث های زیادی می شود. در حالی که این مساله بسیار ساده است. از دوره 76 تا 84 را می توانیم بررسی کنیم، دوره 92 تا 97 هم بررسی کنیم. نیازی به تحلیل و واکاوی های عمیق نداریم. این دو دوره که در آن سیاستها جامع نگر هستند و روابط بین الملل درست است و جامعه مدنی نفس می کشد، درخشان ترین دوران اقتصادی همان دوران است. از 94 تا روی کار آمدن ترامپ، شکوفاترین دوران استارتاپی در ایران را داشتیم، شرکتهای دانش بنیان هم دوران خوبی داشتند. اما اکنون با بازی با کلمات، بحث دانشگاه های «حکمت بنیان» را مطرح می کنند و روشن نیست که این شاخص چگونه می خواهد سنجیده شود.

با تعابیری مانند دانشگاه «حکمت بنیان»، دل خوش می کنند

ربیعی گفت: با این کلمات که فریبایی دارد، دل خوش می کنند و تحت پوشش آنها آسوده می خوابند و تصور می کنند این کلمات برای ما خوشبختی و سعادت می آورند!

وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: یک تفکر ما را نیازمند توسعه و پذیرفتن نتایج و الزامات آن می داند و معتقد است باید برای مدیریت نتایج آن برنامه ریزی درست کرد، اما ما چون در این حوزه وارد نمی شویم، با بخشهای سنتی وارد چالش نمی شویم و چالش ما با بخشهایی است که مرتبط با فضای ارتباطی مبتنی بر شبکه های اطلاعاتی است.

تعطیلی شنبه توطئه نیست تغییر سبک زندگی که در خیابان می بینید، توطئه نیست

ربیعی گفت: چقدر تاکید کرده ایم که تغییر سبک زندگی که در خیابان می بینید، توطئه نیست، بلکه تغییر ارزشها است. اینگلهارت هم مطالعه کرده و می گوید کل جوامع این تغییرات را دارند. در هر جامعه ای به شکلی است. تعطیلی جمعه و شنبه توطئه نیست بعد هم فضای مجازی را محل این توطئه تصور می کنند.

آنچه امروز می بینیم، نتیجه سیاستهایی است که خود ما اعمال کرده ایم

به گفته وی؛ تغییر ارزشی را می بینند، اما چون علت یابی نمی توانند بکنند، آن را توطئه می دانند. در حالی که بخشی از تغییرات ارزشی، جهانی و طبیعی است. بخشی از آن هم حاکی از سیاستهای خود ما است. آنچه که امروز می بینیم، نتیجه سیاستهایی است که خود ما اعمال کرده ایم.

ربیعی با بیان اینکه شرکتهای استارتاپی زمینه ساز ایجاد نوعی پیوندهای جهانی هستند که ما نه به الزامات آن تن می دهیم و نه نتایجش را می پذیریم، اظهارداشت: فضای شرکتهای استارتاپی در میان 80میلیون نفر جمعیت تنگ است و فضای جهانی را می خواهد.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه اقتصاد آینده، بدون اقتصاد دیجیتال، ناقص است، توضیح داد: بیشترین میزان اشتغال را ما در آینده در بخش خدمات مبتنی بر تکنولوژی اطلاعاتی داریم. هم ثروت ایجاد می کند و هم موتور حرکت سایر بخشها می توانند رشد و توسعه یابند و هم میزان اشتغال را رشد می دهد و هر گونه کوتاهی در این زمینه رفتاری غیرامنیتی است که در واقع امنیت کشور و اشتغال و ثروت اندوزی کشور را به خطر می اندازد.

سخنگوی دولت پیشین ادامه داد: وقتی هر پدیده ای را محدود می کنیم و در جایی را می بندیم، چه هدفی داریم! وقتی با چشممان می بینیم اهدافمان محقق نمی شود، تداوم سیاستها چیست؟ هدف بستن فضای مجازی چیست؟ مگر سنجشها نشان نمی دهند که مردم تا چه میزان بالایی از فیلترشکن استفاده می کنند و نه از صداوسیمایی با این بودجه کلان! پس این محدودیتها و اختلالها چه خاصیتی دارند! همه تان هم که در شبکه های مجازی حضور دارید و تیک آبی و خاکستری هم می گیرید! این هم از آن تناقض ها است!

       

دیگر خبرها

  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاوردهای اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت/ استقبال پر شور ملت پاکستان
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • واکنش سخنگوی دولت به افتتاح ابرپروژه سد و نیروگاه ایرانی‎ساز در سریلانکا
  • ربیعی : فلسفه بقا بر فلسفه توسعه کشور چربیده است / تغییر سبک زندگی که در خیابان می بینید، توطئه نیست / جریان پرقدرتی سالهاست مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده
  • توضیحات سخنگوی دولت در خصوص لایحه افزایش تعطیلات + فیلم
  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای اوقاف/ شفاف و به‌روز هستیم
  • آمادگی برای همکاری با سایر دستگاه‌ها جهت ترویج گفتمان علم، فناوری
  • نقش پررنگ علم و فناوری در دیپلماسی ایران
  • افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف برگزار می شود