Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشگاه مین(Maine) با چاپ سه‌بعدی بزرگترین قایقی که تاکنون با این فناوری چاپ شده با بزرگترین چاپگر سه بعدی دنیا توانستند سه رکورد را در کتاب گینس به نام خود ثبت کنند.

به گزارش ایسنا، مرکز ساختارها و کامپوزیت‌های پیشرفته دانشگاه "مین" به تازگی یک قایق ۲۵ فوتی(۷.۶۲ متر) با وزن ۵ هزار پوند(۲۲۶۵ کیلوگرم) را با فناوری چاپ سه بعدی چاپ کرده است که بزرگترین شیء چاپ شده است که تاکنون چاپ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار موجب شد تا سه رکورد جهانی گینس تصاحب شود. اولی برای ساخت نمونه اولیه بزرگترین چاپگر پلیمری سه بعدی جهان، دومی برای چاپ بزرگترین شیء جامد چاپ شده با فناوری چاپ سه بعدی و سومی برای چاپ بزرگترین قایقی که تاکنون توسط یک چاپگر سه بعدی تولید شده است.

این پرینتر سه بعدی برای چاپ اشیای تا ۱۰۰ فوت با ۲۲ فوت عرض و ۱۰ فوت ارتفاع طراحی شده است و می‌تواند با سرعت ۵۰۰ پوند در ساعت چاپ کند.

"جرد گلدن" نماینده جمهوری خواه آمریکا گفت: همانطور که ​​امروز دیدیم، مرکز کامپوزیت دانشگاه مین با انجام این تحقیق پیشرفته و تصاحب رکوردهای گینس باعث افتخار و ایجاد شغل در ایالت ما شده است. کار آنها پتانسیل چشمگیر این فناوری برای تغییر نحوه ساخت چیزها از انواع مواد را نشان می‌دهد.

وی افزود: امروز بحث از تصاحب سه رکورد جهانی گینس است، اما اصل موضوع تجلیل از نوآوری است که به محافظت و ایجاد مشاغل خوب در تولید کمک می‌کند.

تایم‌لپس زیر را تماشا کنید تا نمایش چشمگیر این چاپگر سه بعدی غول پیکر را ببینید.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چاپ سه بعدي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو گروه نجات که بازیگر «نون.خ» شد/ کولبری در قسمت های بعدی سریال

ماشاالله وروایی بازیگر سریال «نون.خ» که این شب ها از شبکه یک سیما پخش می شود درباره حضورش در این سریال از اولین فصل مجموعه به خبرنگار مهر بیان کرد: من پیش از بازی در سریال «نون.خ» در صداوسیمای کرمانشاه فعالیت داشتم و بعد از فراخوانی که دادند به این سریال پیوستم.

وی درباره پیشنهادها بعد از بازی در این سریال بیان کرد: اگر پیشنهاد خوبی باشد به تهران می روم اما چون باید برای ما شهرستانی ها هتل بگیرند و یا امکانات دیگری برایمان فراهم کنند کمتر از ما سراغ می گیرند. البته برخی از بازیگران هم بعد از سریال «نون.خ» و شهرت در این سریال به تهران رفته اند و در آنجا ساکن شدند مثل کاظم نوربخش که در بیجار زندگی می کرد و همشهری سعید آقاخانی بود ولی الان چند سال است که در تهران خانه گرفته است و به این ترتیب در پروژه های دیگر هم می تواند بازی کند.

با فراخوان وارد سریال «نون.خ» شدم

این بازیگر درباره فراخوان سریال نیز گفت: من در کرمانشاه فعال بودم، گفتند می خواهند برای یک سریال بازیگر بگیرند، مصطفی تنابنده به همراه سیروس میمنت آمده بود. عده زیادی هم در خود شهر برای آن فراخوان جمع شده بودند. نوعی پرسش و پاسخ انجام شد و هفته بعد به تهران رفتیم و بعد توسط سعید آقاخانی از ما تست گرفتند. چهار یا پنج نفر برای نقش کاووس انتخاب شده بودند که در نهایت این نقش به من رسید.

بازیگر نقش عمو کاووس درباره شخصیتی که ایفا می کند، عنوان کرد: من این نقش را می شناسم چون زمانی به همراه برخی از همکارانم به روستاها می رفتیم و برنامه های شبانه می ساختیم که کل آبادی در یک سالن جمع می شدند و تماشا می کردند.

وی درباره بازخوردهای مردمی نیز بیان کرد: مردم می گویند کاووس خیلی خوب است. می گویند خیلی طبیعی هستید. از اینکه در قصه ها به خود منطقه پرداخته شده است، خوشحال هستند چون همه این قصه ها به نوعی واقعیت دارد. مثلا فصل اول درباره تخمه شورآباد بود یا در یکی از فصل ها به داروهای گیاهی که در دشت و کوه های کرمانشاه وجود دارد، پرداخته شد.

برای بازی در این فصل از سریال ۶ ماه در سفر بودیم

این بازیگر درباره چالش سفر در فصل پنجم سریال و اتفاقات آن عنوان کرد: ما ۶ ماه در سفر بودیم، مسیر هم دور بود و در مسیر حرکت اتفاقات گوناگونی رخ داد. قصه هم این است که صنایع دستی خود را به کرمان برسانیم تا گلیم و جاجیم و گیوه های کردی در نمایشگاهی عرضه شود. نوری هم پرنده ای را با خودش می آورد که آن هم داستان های دیگری دارد که به سیستان و بلوچستان ختم می‌شود.

وی اضافه کرد: در قسمت های آینده کولبری هم داریم و اگرچه این چند ماه سختی های زیادی داشت اما ما با جان و دل بازی می کردیم.

وروایی در پایان با اشاره به حضورش در گروه نجات هلی کوپتر بیان کرد: من البته کارهای سختی داشته ام و این سختی ها را با عشق می پذیریم. من ۳۰ سال در هلی کوپتر و در گروه نجات بوده ام و حتی قبل از اینکه هلال احمر به وجود بیاید ما بودیم که به خیلی ها در حوادث کمک می کردیم.

کد خبر 6084777 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد
  • شارژ مجدد باتری پهپادها در حین پرواز / طول عمر پهپادها با سلول‌های خورشیدی پروسکایت
  • بزرگترین گردهمایی صنایع خلاق ایران در رویداد مانوین
  • حریف بعدی تیم ملی در جام ملت‌ها مشخص شد
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد
  • اطلاعیه مهم تراکتور در مورد سرمربی بعدی
  • یحیی گزینه جدی مدیران تراکتور؛ گل محمدی باید مجوز بگیرد
  • سردار بلندپایه سپاه: در عملیات‌های بعدی از موشک‌های پیشرفته تری استفاده می‌کنیم
  • عضو گروه نجات که بازیگر «نون.خ» شد/ کولبری در قسمت های بعدی سریال
  • چرا اروپا در مسابقه بهره وری شکست خورد؟