Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@08:08:03 GMT

«گوهرهای پنهان ایران» در هفتمین «گلیگمش»

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۶۸۷۹

«گوهرهای پنهان ایران» در هفتمین «گلیگمش»

هفتمین شماره از فصلنامه انگلیسی‌زبان «گیلگمش» با موضوع «گوهرهای پنهان ایران» منتشر شد.

به گزارش ایسنا، فصلنامه میراث و گردشگری «گیلگمش» در بخش‌هایی شامل «جغرافیا»، «ایران‌شناسی»، «سبک زندگی»، «وقایع»، «هنر»، «اسطوره‌شناسی»، «محیط زیست»، «مطالعاتی» و «تاریخ» منتشر و عرضه می‌شود. هفت در بیشتر باورها عددی پر رمز و راز است و اکنون شماره هفتم مجله انگلیسی‌زبان «گیلگمش» با موضوع گوهرهای پنهان در دسترس خوانندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هفتمین شماره از این مجله، در بخش «جغرافیا» از جزیره پر رمز و راز هرمز و تنگه‌ ایلام می‌خوانید. در بخش «ایران‌شناسی» از خانه‌های سنتی ایرانی و دو گوهر عقیق و فیروزه صحبت شده و در بخش «سبک زندگی» مقاله‌هایی درباره طعم‌های ایرانی و سفرنامه خوزستان انتشار یافته است. مقالات بخش «وقایع» به رویداد سفرنگاری دزفول‌گرام، صلح ـ میراث ناملموس ایران ـ و خانه استیو در کاشان پرداخته‌اند. در بخش «هنر» این شماره از کاشی هفت‌رنگ و نقاشی‌خط مدرن می‌خوانید و در «اسطوره‌شناسی» از شیمرها در هنر و اساطیر ایران باستان سخن به میان آمده است. در بخش «محیط زیست» مجله «گیلگمش»، درباره پرنده‌نگری و حیوانات پارک گلستان صحبت شده است. همچنین بخش «مطالعاتی» معماری سرای سعدالسلطنه قزوین و کوچ‌روی در ایران را بررسی می‌کند. بخش پایانی «گیلگمش» به «تاریخ» اختصاص دارد؛ در این بخش با «شهر یری» آشنا می‌شوید و از جام زرین حسنلو بیشتر می‌خوانید.

به خوانندگان مجله‌های گردشگری پیشنهاد شده است شب‌های پاییزی را با خواندن این مجله پررمز و راز کوتاه کنند.

هفتمین شماره فصلنامه انگلیسی‌زبان «گیلگمش» در تعدادی از کتاب‌فروشی‌ها، فروشگاه‌ها، کافه‌کتاب‌ها و اقامتگاه‌های کشور در دسترس است. فهرست نمایندگی‌های تهران و شهرستان‌ها در سایت این مجله به آدرس www.gilgameshmag.com قابل دسترس است. علاقه‌مندان همچنین می‌توانند برای خرید آنلاین این فصلنامه به فروشگاه سایت گیلگمش و برای خرید آن به سایت www.amazon.com مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجله گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۶۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس؛ رئیس پژوهشکده مطالعات مکران دانشگاه هرمزگان و دبیر کنفرانس گفت: این کنفرانس با محور‌های تبارشناسی، حفاظت و تنوع زیستی، ژنتیک و زیست فناوری، زیست شناسی، بوم شناسی و جغرافیایی زیستی، تکثیر و پرورش، فیزیولوژی و تغذیه، تکنولوژی صید، مدیریت صید و ارزیابی، توسعه پایدار، اقتصاد دریامحور، فرآوری محصولات شیلاتی، ایمنی غذایی، ماهیان زینتی و بهداشت و بیماری‌ها است.
یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران از صبح امروز آغاز شده است و تا فردا پنج شنبه ششم اردیبهشت ادامه دارد.
ایمان سوری نژاد افزود: در این کنفرانس دو روزه نشست‌های تخصصی پرورش ماهی در قفس، تولید، اشتغال پایدار جوامع محلی، امنیت غذایی، بازمهندسی ساختار استخر‌های پرورش میگو به منظور ارتقای مدیریت بهداشتی مزارع و بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان نیز برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه پژوهشکده مطالعاتی مکران در سیریک راه اندازی می‌شود، گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس هماهنگی بین جوامع علمی و دانشگاهی با تولید کنندگان و بهره وران است.
سوری نژاد افزود: در پژوهشکده مکران ظرفیت‌های منطقه برای افزایش و جهش تولید بررسی می‌شود.
رئیس انجمن ماهی شناسی ایران نیز با اشاره به اینکه تنوع زیستی ماهیان در خلیج فارس بین هشتصد تا ۹۰۰ گونه است، گفت: همچنین در دریایی عمان بیش از هزار و ۵۰ نوع تنوع زیستی ماهیان وجود دارد.
سهیل یکدلی با بیان اینکه ۳۰۰ نوع تنوع زیستی ماهیان در آب‌های داخلی ایران وجود دارد، افزود: هرمزگان بعلت همجواری با سواحل سهم قابل توجهی در این تنوع زیستی دارد.
وی گفت: انجمن ماهی شناسی ایران همراستا با سیاست‌های کلی نظام مبنی بر توسعه دریامحور، این کنفرانس‌ها را برای به حداقل رساندن آسیب‌های محیط زیست برگزار می‌کند.
رئیس انجمن ماهی شناسی ایران با اشاره به اینکه، پرورش ماهی در قفس به حفظ زیست بوم دریایی کمک می‌کند، افزود: صید کوسه ماهی‌ها یک خطر برای این گونه از ماهیان است.
یکدلی گفت: پرورش ماهی تیلاپیلا در هرمزگان موجب انقراض و جایگزین ماهیان بومی هرمزگان می‌شود و به ماهیان زیست بوم استان ضرر‌های غیرقابل جبرانی وارد می‌کند.
نماینده مردم بندرعباس، حاجی آباد و قشم در شورای اسلامی نیز گفت: از ۱۳ شهرستان هرمزگان، ۹ شهرستان ساحلی است که این نشان از ظرفیت‌های بالا در زمینه‌های دریامحور، تجارت و گردشگری دریایی و صیادی این استان دارد.
احمد مرادی با بیان اینکه صید و صیادی تقریبا صد درصد مردمی است، افزود: در برنامه پنجم و ششم توسعه به مساله زیست بوم منطقه توجه شده است که به اشتغال و ماندگاری جمعیت در سواحل و جزایر کمک می‌کند.

بیشتربخوانید:ممنوعیت صید برخی آبزیان در آب‌های هرمزگان
وی گفت: تکلیف قانونی دولت در برنامه ششم پرورش ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس است که در بهترین حالت ۲۰ هزار تن تولید شده است.
رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان هم گفت: دریامحوری یکی از پایه‌های رونق اقتصادی است و بخش خصوصی در زمینه آبزیان فعالیت‌های خوبی داشته است.
محمدرضا صفا افزود: برای حفظ ذخیره گاه آبزیان طرح‌های پرورش ماهی در قفس و ساخت مکان‌های ذخیره سازی و لاروگیری صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • نشریه وب پژوهی فصلنامه شد
  • (عکس) ورزشکار جنجالی مدل شد؛ سارا خادم‌الشریعه روی جلد مجله معروف
  • تهدید زوال باغ ملی گیاه‌شناسی بر اثر توسعه شهری نامتوازن
  • برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس
  • جلد دوم کتاب «تاریخ تحلیلی جامعه شناسی دیوان سالاری در ایران» چاپ و رونمایی شد
  • ورزشکار زن ایرانی روی جلد مجله معروف؛ ورود به عرصه مد پس از مهاجرت! + عکس
  • یک گلدان در این تصویر گم شده، آن را بیابید!
  • پیش‌فروش شنل نامرئی‌کننده آغاز شد: فول‌سایز ۶۰ میلیون تومان / فیلم
  • هر جا نامی هست، داستانی دارد
  • افتتاح ۳۷(سی و هفتمین)جایگاه سوخت استان در یاسوج