Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر عتباتی پیش از ظهر دوشنبه در ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی استان اردبیل عنوان کرد: برخورداری از رویکرد پیشگیرانه به عنوان اولویت دستگاه قضا معرفی شده تا با جا انداختن این فرهنگ در افزایش روحیه التزام به قانون نیز موفق عمل کرد.

به گفته وی یکی از مهمترین راهکارها برای کاهش تخلفات انتخاباتی توجه به موضوع آموزش و تبیین مواضع قانونی بوده تا پیشگیری از وقوع جرایم انتخاباتی نیز به شکل صحیحی انجام پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری استان اردبیل بر ضرورت آسیب شناسی انتخابات دوره‌های گذشته نیز تأکید کرد و افزود: هم افزایی و انسجام دستگاه‌های مختلف اجرایی، نهادهای نظارتی و عموم مردم زمینه ساز برگزاری انتخابات پرشکوه خواهد شد.

عتباتی تأکید کرد: در حوزه نظارت بر برگزاری انتخابات نباید سهل انگاری انجام شده و منویات شخصی، گروهی یا حزبی را ملاک قرار داد.

وی ادامه داد: هر گونه تخلف در برگزاری انتخابات سالم خیانت به امانت مردم و خون شهدا خواهد بود و دستگاه قضائی با مشارکت دیگر نهادها با هر گونه بر هم زنندگان نظم و سلامتی انتخابات با جدیت برخورد خواهد کرد.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل یادآور شد: یکی از مهمترین اهداف در برگزاری انتخابات باید فراهم آوردن شرایط مشارکت حداکثری مردم باشد تا حضور همه جانبه مردم در تعیین سرنوشت خود را شاهد شویم.

عتباتی با بیان اینکه اقدامات لازم برای برگزاری انتخاباتی سالم به افزایش اعتماد عمومی نیز خواهد انجامید، افزود: در این راستا نهادهای نظارتی نیز با دقت موارد را بررسی کرده و با خاطیان طبق موازین قانونی برخورد خواهند کرد.

وی به نقش مهم رسانه‌ها و مطبوعات نیز اشاره کرد و یادآور شد: رسانه‌ها در راستای سالم سازی فضای مجازی و افزایش مشارکت مردمی نقش مهمی را ایجاد می‌کنند و باید از این ظرفیت به شکل مطلوبی بهره برد.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل یکی از مهمترین مؤلفه‌های قدرت نظام را در برگزاری منظم و پرشور انتخابات دانست و یادآور شد: حضور همه جانبه مردم در انتخابات خنثی کننده توطئه‌های دشمنان بوده و عاملی بر افزایش اتحاد و انسجام ارکان مختلف مردم و مسئولان برای پیشبرد اهداف عالیه انقلاب خواهد شد.

کد خبر 4746331

منبع: مهر

کلیدواژه: دادگستری استان اردبیل پیشگیری از وقوع جرم اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین گرگان شیراز قزوین رادیو اربعین استانداری سمنان نیروی انتظامی شهرکرد بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۷۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حسین جلالی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید اینها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.
نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است

دیگر خبرها

  • با اجرای قانون شفافیت مالی تا حدودی از اسراف در انتخابات جلوگیری شد
  • دادستان کل: با اجرای قانون شفافیت مالی از اسراف در انتخابات جلوگیری شد
  • با اجرای قانون شفافیت مالی از اسراف در انتخابات جلوگیری شد
  • تأثیر قانون شفافیت مالی در انتخابات مجلس از زبان دادستان کل کشور
  • دادستان کل کشور: با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی بودیم
  • یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست
  • نگاهی به قوانین جالب انتخاباتی در ترکیه
  • روایت محمد مهاجری از دو شبهه انتخاباتی
  • ونزوئلا در تب و تاب انتخاباتی
  • چکش‌کاری قوانین انتخاباتی/ اصلاح قانون انتخابات شوراها چه شد؟