Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان گفت: جهاددانشگاهی اردبیل با اجرای طرح‌های توانمندسازی، دو هزار و صد و دو نفر را ساماندهی و وارد چرخه بازار و اشتغال خواهد کرد.

 به گزارش ایسنا، محمدصادق بیجندی در دیدار با مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استان اردبیل با بیان این مطلب افزود: اولویت اصلی در طرح ملی "توسعه مشاغل خانگی" شبکه سازی و تیم سازی و همچنین شناسایی بازار فروش برای عرضه محصولات و ارائه خدمات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی سهم استان اردبیل دو هزار نفر است، یادآور شد: با شبکه‌سازی درست و هدفمند و استفاده از پتانسیل پیشران‌های ملی و استانی می‌توان زمینه خوبی را برای توسعه اشتغال و بازار فراهم کرد.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان با اشاره به اینکه در طرح‌های توانمندسازی افراد، وابسته به تسهیلات و چرخه حمایتی نمی‌شوند، اضافه کرد: در حال حاضر فروشگاه‌هایی در حال راه‌اندازی است تا افراد توانمند بتوانند محصولات خود را به راحتی به بازار عرضه کند.

بیجندی یکی از مشکلات محصولات خانگی را برند‌سازی عنوان و خاطرنشان کرد: طرح توسعه مشاغل خانگی بستر خوبی برای توسعه روند اقتصادی استان‌ها فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه برای جهاددانشگاهی افتخار است تا بتواند در کشور نقش آفرینی کند، یادآور شد: در این طرح هدف تنها ایجاد شغل نیست بلکه توانمندسازی برای رسیدن به اشتغال پایدار است.

بیجندی با قدردانی از اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل، از اختصاص ۴۰ درصد از سهمیه ۲هزار نفری استان اردبیل در طرح ملی مشاغل خانگی به حوزه زنان بویژه زنان سرپرست خانوار خبر داد و از جهاددانشگاهی اردبیل خواست تمام تلاش خود را برای تحقق اهداف طرح به کار گیرد.

جهاددانشگاهی با توجه به ظرفیت‌ها و نیاز استان به عرصه‌های مختلف ورود می‌کند

در این دیدار مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استان اردبیل گفت: در طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" پیشران‌ها با جهت‌دهی درست به جامعه هدف می‌توانند بسیاری از مشکلات اشتغال استان را رفع کنند.

فریبا محمدلو با بیان اینکه جهاددانشگاهی اردبیل برنامه‌های توسعه‌ای خوبی برای استان دارد، افزود: با توجه به اجرای بهینه طرح‌های واگذار شده توسط این نهاد، اعتماد دستگاه‌های اجرایی استان برای واگذاری طرح‌های مختلف به جهاددانشگاهی استان اردبیل جلب شده است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته و سالجاری، دفتر امور بانوان و خانواده استان اردبیل و جهاددانشگاهی کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی مهارت افزایی و توانمندسازی خوبی در سطح استان برگزار کردند، یادآور شد: در حال حاضر پیگیری خوبی در جهت اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار توسط جهاددانشگاهی استان انجام گرفته است که امیدواریم اجرای این طرح توسعه اشتغال استان را رقم زند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استان اردبیل اجرای این طرح را عامل مؤثری در بهبود وضعیت زنان سرپرست خانوار دانست و افزود: با توجه به روند رو به رشد آسیب‌های اجتماعی در کشور، این طرح می‌تواند علاوه بر کاهش این آسیب‌ها، مشکلات اقتصادی استان‌ها را نیز رفع کند.

محمدلو ادامه داد: جهاددانشگاهی استان اردبیل مجموعه فعال و برنامه محور است و با توجه به ظرفیت‌های موجود و نیاز استان به عرصه‌های مختلف ورود می کند و در جهت رفع آن گام برمی‌دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مشاغل خانگی استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۸۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبارات دولتی برای راه اندازی بازارچه خاص بانوان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، انسیه خزعلی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در سفر استانی هیات دولت به استان سمنان، به مقام شامخ شهدا در گلزار شهدای خوشنام استان سمنان ادای احترام کرد.


انسیه خزعلی در ادامه دیدار با اعضای صندوق اعتبارات خرد زنان روستای خیرآباد سمنان گفت: مسائل اشتغال خانگی باید با مشارکت همگانی مردم حل شود.

خزعلی افزود: در این سفر اعتباری برای تشکیل بازارچه خاص بانوان دیده شده و این مکان به زودی ساخته می‌شود

معاون رئیس جمهور همچنین با حضور در خانه تدین سمنان از نمایشگاه دستاورد‌های بانوان دستگاه‌های اجرایی استان سمنان در زمینه‌های مختلف اعم از سفال و سرامیک، بافت‌های داری و فرشینه، محصولات کشاورزی، تابلو‌های نقاشی، میناکاری و قلم زنی بازدید کرد و از تصویب اعتبار برای راه اندازی مکان دائمی عرضه محصولات خانگی بانوان استان سمنان خبر داد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


انسیه خزعلی با اشاره به تلاش‌های دولت برای اشتغال خانگی بانوان کفت: با پیگیری‌های انجام شده در سال گذشته ۲ درصد نرخ بیکاری بانوان کاهش داده شد و مشاغل خانگی رشد قابل توجهی داشت.

وی افزود: در همین زمینه، ۸۰ درصد تسهیلات در قسمت مشاغل خانگی بوده و ضمن صدور مجوز‌هایی در این زمینه، تفاهم نامه‌هایی نیز با وزارت کار منعقد و مقرر شد تا ۱۰ درصد تسهیلاتی که به استانداری‌ها واگذار می‌شود به بانوان سرپرست خانوار اختصاص یابد.

معاون رئیس‌جمهور در خصوص صندوق حمایت خرد اشتغال زنان خانه دار گفت: در گذشته، مشکلاتی در قبول ضمانت برخی بانک‌ها وجود داشت، که در سال‌جاری مقرر شد تا موانع موجود در بحث ضمانت نامه‌های بانکی رفع و حمایت از زنان خانه دار تسریع و تسهیل شود.

خزعلی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه بازار فروش تولیدات بانوان هم گفت: یکی از مسائل مهم در همه استانها، بازار و جایگاه داخلی و خارجی برای عرضه محصولاتِ هنری بانوان بوده است که خوشبختانه در همه استان‌ها تصویب اعتبار برای راه اندازی بازارچه‌ها انجام و در استان سمنان نیز این اعتبار تصویب شده و مکان یابی در حال انجام است.

خزعلی یادآور شد: برای بحث صادرات هم در حال رایزنی هستیم و در بخش مجازی، پلتفرم‌هایی در حال طراحی است که با کشور‌هایی که با آنها در ارتباط هستیم از طریق مجازی برای فروش کالا بهره‌مند شدیم.

خزعلی یادآور شد: برای صادرات کالا نیز پلتفرم‌هایی طراحی شده که بازارچه مجازی "کسبینو"، یکی از سیاست‌ها در این راستا است که عرضه کنندگان محصولات، می‌توانند از طریق پست، محصولات تولیدی خود را برای خریداران ارسال کنند.

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبارات دولتی برای راه اندازی بازارچه خاص بانوان
  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • تصویب اعتبار برای راه اندازی بازارچه‌ محصولات خانگی بانوان
  • کاهش ۲ درصد نرخ بیکاری بانوان/ تسهیلات اثر گذار بودند
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان
  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی شد
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی است/ نام پدر هم از روی کارت‌ها حذف می‌شود
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی است/ نام پدر هم از روی کارت ها حذف می شود