Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، پیروز حناچی روز دوشنبه در همایش پوشش همگانی سلامت در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران بدون ذکر نام این پادگان این اقدام را یک گام مهم برای توسعه شهر تهران اعلام کرد و گفت: این پادگان در یکی از ارزشمندترین نقاط پایتخت قرار دارد.
وی در ادامه به همکاری شهرداری تهران برای بهبود شاخص های سلامت اشاره کرد و گفت: آلودگی هوا و تحرک خودروها در تهران نقش مهمی در بروز بیماری ها از جمله بروز سکته و حملات قلبی دارد و شهرداری تهران با کنترل این عوامل برای بهبود سلامت مردم تلاش می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حناچی اظهار داشت: چهار میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو در تهران تردد می کنند که سه میلیون و ۳۷۰ هزار آن خودروهای سبک سواری هستند که ۸۰ درصد وسایل نقلیه این شهر است بعد از آن موتورسیکلت ها با ۱۸ درصد در رده بعدی قرار دارند، اکثر این موتورها کاربراتوری هستند و هر کدامشان معادل ۶ خودرو آلودگی تولید می کنند.
وی افزود: مهمترین اقدام شهرداری تهران برای کاهش آلودگی این خودورها، انجام معاینه فنی است، در سال گذشته ۲ میلیون معاینه فنی انجام شد و با نصب دوربین های معاینه فنی کاهش ذرات معلق در هوا و آلودگی های ناشی از خودروها را شاهد بودیم.

تهران بعد از شانگهای از نظر آلودگی هوا
شهردار تهران اضافه کرد: در سال های ۹۰ تا ۹۷ با این نوع اقدامات شهرداری میزان روزهایی که هوا برای گروه های حساس آلوده بوده یا روزهایی که به علت آلودگی هوا مجبور به تعطیلی بودیم، کاهش یافت و سال گذشته هیچ روزی به خاطر آلودگی هوا تعطیل نشد. البته همکاری وزارت نفت در ارائه سوخت باکیفیت به حمل و نقل تهران نیز در این زمینه موثر بود.
وی گفت: تهران از نظر آلودگی هوا از شهرهای کراچی، دهلی نو، قاهره، داکا، کلکته، بمبئی و پکن بهتر است و بعد از شانگهای قرار دارد اما رتبه شهرهایی مثل استانبول، بانکوک، سئول، کیوتو، لندن، لسن آنجلس و نیویورک از تهران بهتر است.
حناچی افزود: وضعیت آلودگی صوتی در تهران تا حد زیادی کنترل شده است و میزان آلودگی در روزها ۵۵ دسی بل و شب ها ۴۵ دسی بل است اما در حاشیه بزرگراه ها این میزان بیش از حد مجاز و بین ۷۰ تا ۸۰ دسی بل است.

تولید روزانه ۷ تن زباله در تهران 
وی اظهار داشت: روزانه هفت هزار تن زباله در تهران تولید می شد که با ایجاد ایستگاه های تفکیک پسماند به ۶۵۰۰ تن کاهش یافته است. طرح تولید برق از پسماند نیز با همکاری دولت دنبال می شود اما موضوع پسماندهای بیمارستانی هنوز به طور کامل حل نشده است و گرچه حجم این پسماندها کم شده است اما هنوز برای انتقال این پسماندها به مرکز اصلی پسماند نیاز به همکاری داریم.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۸۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری، ایجاد پایگاه سنجش آلودگی هوا را ملاک قرار دهد

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه شهرداری باید ایجاد پایگاه سنجش آلودگی هوا را ملاک قرار دهد، گفت: تهیه و نصب یک دستگاه پایش و صحت‌سنجی آلودگی هوای دیگر لازمه شهر همدان است و این موضوع باید طی یک هفته آینده تعیین تکلیف شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، علی‌اکبر نظری امروز _شنبه بیست و پنجم فروردین_ در کمیسیون خدمات شهری شورا با موضوع بررسی اقدامات صورت گرفته در زمینه احداث پایگاه سنجش آلودگی هوا، اظهار کرد: امید است که با توجه به آغاز سال نو و شعار سال، شهردار جهشی در کارها داشته باشد.

وی تولید را یکی از بزرگ‌ترین مشکلات موجود برشمرد و افزود: متأسفانه به جای تولید، توزیع را پیشه گرفته‌ایم در حالی که تولید می‌تواند مشکلات را رفع کرده و جامعه را به سمت کاهش مشکلات مردم سوق دهد.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: در راستای جهش تولید باید فعالیت‌ها مضاعف شود و به این منظور یک حرکت انقلابی نیاز است؛ مسؤولان نیز به منظور تحقق این مهم باید از ظرفیت‌های موجود بهره بگیرند.

نظری در ادامه با بیان اینکه سال گذشته مبنا بر احداث یک پایگاه دیگر سنجش آلودگی هوا در شهر بود، اضافه کرد: بودجه لازم در این خصوص نیز پیش‌بینی شده بود تا با این اقدام، حداقل ۲ پایگاه در شهر فعال باشد.

وی با تأکید بر اینکه شهرداری باید ایجاد پایگاه سنجش آلودگی هوا را ملاک قرار دهد، خاطرنشان کرد: انتظار داشتیم در بودجه سال جاری شهرداری احداث یک پایگاه دیگر نیز در دستور کار شهرداری باشد.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: تهیه و نصب یک دستگاه پایش و صحت‌سنجی آلودگی هوای دیگر لازمه شهر همدان است و این موضوع باید طی یک هفته آینده تعیین تکلیف شود.

نظری با اشاره به سپری شدن یک سال از موضوع تهیه یک دستگاه پایش و صحت‌سنجی آلودگی هوا و عدم تحقق این امر، اضافه کرد: با وجود تصویب این موضوع و پیش‌بینی بودجه، هنوز معطل برگزاری مناقصه هستیم.

وی در ادامه با بیان اینکه در بحث فرهنگی در مسائل زیست محیطی نیز مشکل داریم، یادآور شد: شهرداری باید در زمینه آموزش مسائل زیست محیطی ورود کند.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان اظهار کرد: متأسفانه در مقطع کنونی، سازمان فرهنگی شهرداری کار اساسی خود در حوزه آموزشی زیست محیطی را رها کرده و به مسائل دیگری پرداخته است.

نظری در ادامه گفت: در خصوص تهیه دستگاه پایش و صحت‌سنجی آلودگی هوا در صورت نیاز به اصلاح بودجه باید این امر انجام شود.

وی در خصوص ایجاد اداره محیط زیست در شهرداری نیز بیان کرد: پیگیری این موضوع از طریق وزارت کشور و تعیین ساختار سال گذشته در شورای شهر مصوب شد و در این برهه تشکیل این اداره در شهرداری ضروری است.

کد خبر 744183

دیگر خبرها

  • معابر شهر تبریز پنج هزار و ۳۸۳ باکس زباله دارد
  • حمایت از هوش مصنوعی در کاهش هزینه‌های درمانی بیماریهای مزمن
  • کاهش ۴۳ درصدی تصادفات نوروز امسال در مقایسه با پارسال در خوزستان
  • افزایش ۲ هزار تنی صادرات مغز بادام از چهارمحال و بختیاری
  • خودکفایی شهرداری قم در تولید گل و گیاه برای فضای سبز شهر
  • کاهش کمبود‌های دارویی به ۱۱۲ قلم
  • کاهش هزینه‌های تولید درشرایط تحریم از سیاست‌های راهبردی سازمان منطقه آزاد اروند می‌باشد
  • شهرداری، ایجاد پایگاه سنجش آلودگی هوا را ملاک قرار دهد
  • ۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود
  • کاهش ۲۱ درصدی فوتی‌ها در طرح نوروزی استان مرکزی