Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان گفت: از سال ۷۵ تا به امروز ۲۱۲ هزارو ۳۴۸ واحد روستایی و شهری در استان سند مالکیت دریافت کردند و تنها در سال ۹۸ باید هشت هزار سند مالکیت صادر شود که از این میزان در شش ماهه ۹۸ سه هزارو ۱۹۴ واحد سند مالکیت دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، غلامحسین خانی پیش از ظهر امروز دوشنبه _۲۲مهرماه_ با تبریک روز ملی روستا و عشایر در نشست اقدامات انجام شده روستایی در استانداری، اظهار کرد: اموری چون ارائه تسهیلات مسکن روستایی، واگذاری زمین در روستاها، بررسی طرح‌های هادی و سند دار کردن اماکن روستایی در حیطه وظایف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه استان اصفهان دارای یک هزار و ۴۰۵ روستا است، افزود: ۹۳۵ روستا بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند که برای این روستاها هم طرح هادی تدوین شده اما هنوز هشت روستا فاقد طرح هادی هستند که این طرح‌ها در حال پیگیری است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های هادی بعد از ۱۰ سال باید بازنگری شوند، گفت: تا به حال برای ۳۷۱ روستا بازنگری طرح هادی انجام و به فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها برای اجرا ابلاغ شده است.

اولین اولویت طرح‌های هادی جبران معایب روستاهاست

وی با اشاره به اجرای طرح هادی برای بیش از ۷۰۰ روستا در استان گفت: اولویت اول طرح‌های هادی جبران معایب روستایی است همچنین تا پایان شهریور ۹۸ بیش از ۱۰۱ میلیارد تومان برای اجرای طرح هادی ۴۲۸ روستا هزینه شده که ۲۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان آن از محل تخصیص تملک دارایی و ملی بوده که این تخصیص از محل اعتبار سه درصد نفت و گاز اختصاص یافته است.

خانی در خصوص تخصیص قیر رایگان به استان گفت: قیر رایگان برای ۲۸۰ روستا تخصیص یافت و در سال ۹۸ هم ۲۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان قیر مصوب داشته‌ایم همچنین تا امروز ۷۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای اجرای طرح‌های هادی هزینه شده است.

وی در خصوص تسهیلات بهسازی روستایی اظهار کرد: از سال ۸۴ تا امروز ۸۶ هزار و ۹۳۴ واحد به بانک‌ها معرفی شده‌اند که از این تعداد ۵۴ هزارو ۸۴۴ واحد پایان کار گرفتند و مابقی درحال پیگیری ساخت است.

ایجاد سه ستاد بازسازی مناطق سیل‌زده در استان

مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان با اشاره به اینکه در سال ۹۸ حدود ۱۰۹ هزار سهمیه مسکن روستایی داشته‌ایم، تصریح کرد: از این تعداد چهار هزارو ۵۳۶ واحد برای اخذ تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌ که این تسهیلات با مبلغ ۴۰ میلیون تومان با کارمزد پنج درصد و بازگشت ۱۲ ساله در اختیار روستاییان قرار گرفته که اگر به صورت انبوه‌سازی درخواست شود با سود چهار درصد خواهد بود.

وی در خصوص واحدهای سیل دیده فروردین ۹۸ در استان اصفهان گفت: از هشت هزارو ۵۰۰ واحدی که در این زمینه ارزیابی شد پنج هزارو ۶۰۰ واحد ثبت نام کردند که سه هزار و ۳۲۰ واحد اجازه استفاده از تسهیلات را پیدا کردند و بدین منظور سه ستاد بازسازی در شهرستان‌های تیران و کرون، سمیرم و فریدونشهر ایجاد شد.

خانی در خصوص ارائه تسهیلات به واحدهای سیل زده گفت: در روستاها ۴۰ میلیون تومان تسهیلات به اضافه ۱۰ میلیون تومان بلاعوض و شش میلیون تومان هم جهت اجاره بهای منزل جدید پرداخت شد همچنین در صورت تخریب وسایل زندگی ۱۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی و پنج میلیون تومان بلاعوض معیشتی در اختیار سیل زدگان استان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه تا به حال ۵۷۴ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به سه هزارو ۲۰۰ واحد مسکونی پرداخت شده است، افزود: صدور اسناد مالکیت از سال ۷۵ تا به حال با همکاری اداره ثبت اسناد استان و شهرستان‌ها برای روستائیان انجام شده که بدین منظور پرونده و نقشه‌های لازم توسط شوراهای محلی تهیه شده و پس از ارجاع به ادارات ثبت در هیئت‌های رسیدگی بررسی و زمینه صدور سندهای مسکونی و تجاری در شهرهای کمتر  از ۲۵ هزار نفر فراهم می‌شود.

تدوین طرح هادی برای ۲۰ روستای هدف گردشگری

مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان در خصوص صدور اسناد مالکیت روستایی تصریح کرد: از سال ۷۵ تا به امروز ۲۱۲ هزارو ۳۴۸ واحد روستایی و شهری در استان سند مالکیت دریافت کردند و تنها در سال ۹۸ باید هشت هزار سند مالکیت صادر شود که از این تعداد در شش ماهه امسال سه هزارو ۱۹۴ واحد سند مالکیت دریافت کردند.

وی با اشاره به اینکه برای ۲۰ روستای مرکز گردشگری استان طرح هادی به منظور ارتقا گردشگری آنها در نظر گرفته شده افزود: در هشت روستا نظیر ابیانه، کاشان، و نطنز این طرح‌ها درحال اجرایی شدن است همچنین تفاهم نامه‌ای با میراث فرهنگی در خصوص در اختیار قرار دادن تسهیلات لازم به روستاییان منعقد شد.

خانی با تأکید بر اینکه در استان اصفهان ۷۵ روستای متروکه وجود دارد، گفت: امروز نزدیک به ۱۰۸ روستا در استان داریم که بخشی از آنها در قالب تبدیل روستا به شهر، شهرنشین شده‌اند و حدود  ۳۰ درصد از حاشیه‌نشین‌های شهری اصفهان از جمعیت روستاها هستند.

وی با تأکید بر لزوم ارائه خدمات بهینه در روستاها گفت: باید برنامه ریزی‌ها به سمت ایجاد شغل و مسکن مناسب و خدمات لازم در روستاها برود تا زمینه مهاجرت معکوس و کاهش مهاجرت به شهرها فراهم شود.

مدیر کل بنیاد مسکن استان اصفهان در خصوص طرح‌های بنیاد مسکن در استان اصفهان گفت: در شهرهای مجلسی و بهارستان برای دوهزار و ۵۰۰ واحد مسکونی درحال تهیه نقشه و پروانه ساخت هستیم که ثبت نام این واحدها از طریق سامانه‌های ملی در آینده اعلام می‌شود همچنین این واحدها به اشخاصی واگذار می‌شود که سند مالکیت به نام آنها نباشد همچنین در گلپایگان، خوانسار، داران، شهرضا و کاشان هم واحدهای در حال ساخت وجود دارد که متقاضیان می‌توانند به ادارات بنیاد مسکن مراجعه کنند.

جذب سهمیه قیر رایگان دیگر استان‌ها

وی در خصوص پروژه‌های بنیاد مسکن در شهر اصفهان گفت: در شهر اصفهان مجموعه مسکونی ۸۰۰ واحدی واقع در شهرک امام خمینی در خیابان زینبیه در حال ساخت است همچنین یک مجموعه در افجه فلاورجان نیز درحال ساخت و واگذاری به متقاضیان داریم.

خانی با اشاره به اینکه استان اصفهان قیر رایگان جذب نشده استان‌های دیگر را هم در سال ۹۸ جذب کرد، افزود: در سال ۹۷ مانند سال‌های قبل ۱۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اعتبار مصوبه قیر رایگان داشتیم و در سال ۹۸ علاوه بر مبلغ مصوب ۲۵ میلیارد تومان هم از اعتبار دهیاری‌ها برای آسفالت روستاها استفاده کردیم.

وی با بیان اینکه اصفهان ستاد معین بازسازی کرمانشاه است، افزود: با استقرار در سر پل ذهاب ۱۲ هزارو واحد بهسازی و سه هزارو ۲۰۰ واحد احداثی داشتیم همچنین از فروردین ۹۸ با استقرار در پل دختر سه هزارو ۶۴۸ واحد مسکونی و تجاری خسارت دیده را کارشناسی کردیم، بازسازی سه هزارو ۱۰۰ واحد تعمیری تاکنون به اتمام رسیده و ۸۰۰ واحد تا پایان سال احداث خواهد شد.

کد خبر 393251

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بنیاد مسکن اصفهان طرح هادی روستایی سند ملکی مسکن در سال ۹۸ قیر رایگان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۸۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معایب دستگاه جوش لیزر

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دستگاه جوش لیزر علاوه بر مزایایی مانند دقت بالا، ایجاد جوش قوی، بهره‌بری بالا و روش آسان برای جوشکاری بسیاری از فلزات در صنایع بزرگ و کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

با این حال این روش مانند سایر فرایندهای جوشکاری بدون نقص نیست و باعث ایجاد مشکلاتی می‌شود که در این مقاله به رایج‌ترین عیوب جوشکاری با لیزر و نحوه رفع آنها، پرداخته شده است.

متداول‌ترین عیوب جوشکاری با دستگاه لیزر

جوش فلزات با استفاده از دستگاه جوش لیزری مانند دستگاه برش لیزری با توجه به اینکه یکی از نوین‌ترین روش‌های جوشکاری فلزات به شمار می‌رود، همواره دارای مشکلاتی است که تنها با درک این عیوب و یادگیری نحوه رفع آنها می‌توان محصولات با کیفیت بالا و ظاهری عالی را جوش داد.

ترک خوردگی

ایجاد ترک خوردگی در جوش برخی از فلزات در هنگام جوشکاری آلیاژهایی مانند آلومینیوم و فولادهایی که دارای عنصر کربن بیشتری هستند، یک عیب رایجی است که در جوش برخی از محصولات اتفاق می‌افتد.

ترک‌های جوش زمانی ایجاد می‌شود که لیزر فلز را ذوب کرده تا پیش از منجمد شدن ناحیه ذوب شده، دچار یک انقباض و فشردگی شود که همین موضوع پیش از انجماد کامل، موجب ایجاد ترک‌های در متریال خواهد شد که به آن انقباض حرارتی گفته می‌شود.

راه‌حل ترک‌خوردگی: اولین راه این است که برای پرکردن ترک‌های جوش در فرایند جوشکاری با استفاده از یک سیم پرکننده، ترک‌ها را پر کرد.

دومین راه حل این است که با ایجاد یک میدان گرمایی با استفاده از روش‌های مختلف که حرارت لازم را فراهم می‌کند، ناحیه موردنظر را از قبل مقداری گرم کرد.

تخلخل

در جوشکاری به وجود حفره و یا سوراخ هوا تخلخل گفته می‌شود. وجود تخلخل در انواع روش‌های جوش سنتی بیشتر از جوش لیزری است؛ اما با این حال یکی از مشکلاتی است که ممکن است در جوشکاری با لیزر نیز به وجود آید. تشکیل حباب گازی و در نتیجه ایجاد منافذ در آن، دلیل ایجاد حفره یا تخلخل در حوضچه مذاب مایع است. با توجه به اینکه جوشکاری لیزری به سرعت منجمد می‌شود این حباب‌های هوا فرصت بیرون رفتن ندارند و در منطقه جوش باقی می‌مانند که در نهایت سبب ایجاد تخلخل می‌شود.

راه حل ایجاد تخلخل: منبع این گازها معمولا آلودگی سطحی بر روی قطعات جوشکاری مانند روغن، گریس، اکسید و بخار آب و سایر آلودگی‌های سطحی است. با آماده سازی و تمیز کردن کافی لبه و سطح می‌توان همه این موارد را به راحتی کنترل کرد.

راه حل دوم استفاده از سیم پرکننده با افزودن عناصر اکسید زدا برای کنترل تخلخل، به فلزی است

که قصد جوش دادن آن را دارید؛ همچنین کاربرد گاز محافظ در به حداقل رساندن تخلخل اهمیت زیادی دارد تا از ورود ناخواسته گازهایی که در هوا وجود دارد به حوضچه جوش جلوگیری کند.

از طرفی می‌توان با افزایش حرارت یا زمان جوشکاری و کاهش سرعت جوش برای بزرگ‌تر کردن حوضچه جوش، فرصت کافی را فراهم کرد تا گازهای ایجاد شده، خارج شوند؛ اما کماکان تمیز کردن سطح جوشکاری به عنوان مهم‌ترین و آسان‌ترین راهکار به کار می‌رود.

پاشش

پاشیدن قطرات ریز از نقطه جوش موجب آسیب به لنز دستگاه و در نتیجه خسارت و یا کاهش کیفیت جوشکاری می‌شود. هر چه توان لیزر بیش از مقدار مورد نیاز برای جوشکاری و عمق جوش باشد، این میزان از پاشیدگی افزایش پیدا می‌کند.

راه حل پاشش: برای حل کاهش میزان پاشش در جوش می‌توان انرژی و توان یا قدرت لیزر را کاهش داد. هنگامی که مقدار نفوذ پرتو به ماده و عمق جوش فاکتور موضوع مهمی نباشد، می‌توان با کاهش توان این میزان از انرژی اضافی را مهار کرد.

ایجاد شکاف

یکی از مشکلاتی که ممکن است هنگام جوشکاری لیزری به جود بیاید، ایجاد شکاف است؛ یعنی قسمت ذوب شده در مرکز جوش فرو رفته و یک شکاف ایجاد می‌کند و دلیل آن هم سرعت بالای جوشکاری است.

همان‌طور که اشاره شد سرعت منجمد شدن قسمت مذاب در جوشکاری لیزری بالا است، اگر زمان تابش پرتو برای انتقال انرژی کوتاه باشد، قسمت‌های مذاب شده فرصت در آمیختن با یکدیگر برای ترکیب و اتصال را ندارد؛ بنابراین یک برش در جوش ایجاد خواهد شد.

راه‌حل ایجاد شکاف: می‌توان با انتخاب توان لیزر با سرعت جوشکاری به راحتی این مشکل را حل کرد. اگر سرعت جوش بسیار کم باشد، حوضچه مذاب گسترده شده که در این صورت نیز جوش حالتی ناپایدار دارد؛ بنابراین تناسب توان و سرعت اهمیت زیادی دارد.

جوشکاری فلزات مختلف

یکی دیگر از مشکلات جوشکاری با لیزر مربوط به فلزات ناهمگون با ضخامت‌های متفاوت است. هنگام جوشکاری فلزات مختلف مانند آلومینیوم و مس یا مس و فولاد، باید یک جوش همگن ایجاد کرد، اما معمولا هنگامی که مواد به طور نامناسب درهم‌آمیخته شوند، ترک خوردگی در جوش ایجاد می‌شود. زمانی که هر دو فلز غیر مشابه بسیار نازک باشند، چالش نخواهید داشت؛ ولی در ضخامت بیشتر، به دو نقطه لیزری نیاز است.

محدودیت حرکت قطعه

هنگام جوش لیزری قطعه باید در جای خود ثابت باشد و با گیره‌های مخصوص حتما نگه داشته شوند. همان‌طور که می‌دانید اندازه نقطه فوکوس شده پرتو لیزر بسیار کوچک است و می‌تواند به راحتی از شکاف نازکی عبور ‌کند؛ بنابراین در قطعاتی که در جای خود ثابت نشده‌اند، اگر در جوشکاری آن‌ها از فیلر استفاده نشود، دچار زیر برش خواهند شد.

عدم تنظیم دقیق پرتو و اتصال

در جوش‌ متریال‌های نازک اگر موقعیت تابش پرتو به‌دقت تنظیم نشود، جوش از خط اتصال خارج می‌شود. عمق پرتو فوکوس شده کوچک بوده و موقعیت آن نسبت به سطح کار باید دقیقاً تنظیم شود.

نگهداری سورس

پایداری نوری سورس لیزر که منبع اصلی برای انتقال پرتوی لیزری به قطعه کار است، بیشترین اهمیت را در فرایندهای جوشکاری دارد، بنابراین این تجهیزات باید همیشه در حالت پایدار نگهداری شود.

سرمایه مورد نیاز بالا

این مورد شاید بزرگ‌ترین مانعی برای خرید بین این فناوری و پذیرش آن به حساب ‌آید. دستگاه‌های لیزر جوشکاری گران هستند. این موضوع در مقایسه با روش‌های جوشکاری قدیمی که از شعله گاز یا قوس الکتریکی استفاده می‌کنند، آشکارتر است. جوشکاری سنتی معمولا به یک فردی با مهارت و تخصص بالای جوشکاری نیاز دارد؛ اما لزوماً به تجهیزات گران قیمت نیاز ندارد. جوشکاری لیزری کل این دیدگاه را تغییر می‌دهد؛ زیرا به سرمایه زیاد نیاز داشته؛ ولی کار با آن مهارت زیادی احتیاج ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات رایگان به روستائیان به همت پزشکان
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها
  • اختصاص ۳۸ هزار هکتار برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن قم
  • زمین‌های کشاورزی به طرح‌ هادی روستایی اختصاص نیابد
  • معایب دستگاه جوش لیزر
  • اختصاص ۸۰۰۰ مترمربع پارکینگ به روستای ابیانه
  • تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است
  • ۱۴۰۰واحد مسکونی برای مددجویان نهادهای حمایتی استان احداث شد
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • زمین‌های مرغوب کشاورزی به طرح هادی روستایی اختصاص نیابد