Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفر با اتوبوس یکی از انواع ارزان قیمت و بسیار ایمن سفر داخلی و خارجی است. شما علاوه بر این که با رزرو بلیط اتوبوس قیمت کمتری نسبت به هواپیما یا حتی قطار می‌پردازید و در هزینه‌های سفرتان صرفه‌جویی می‌کنید، بلکه در تمام روزها و تقریبا از همه شهرهای ایران می‌توانید به سادگی بلیط سفرتان را تهیه کنید. اما سفرهای طولانی نیازمندی‌های ویژه خودشان را دارند، وقتی یک سفر طولانی پیش رو داریم (مثلا می‌خواهیم از تهران به اهواز برویم یا از تبریز به شیراز سفر کنیم) باید اتوبوسی را انتخاب کنیم که هم در آن راحت باشیم و هم از کیفیت و قدرتش در جاده مطمئن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتوبوسی که ما را راحت و سالم به مقصد برساند، در این مطلب انواع اتوبوس‌های مفید برای جاده‌های طولانی را بررسی می‌کنیم. فراموش نکنید که با رزرو بلیط اتوبوس در علی‌بابا می‌توانید به همه تعاونی‌های اتوبوسرانی کشور دسترسی داشته باشید.

اتوبوس ولوو B12، آسایش و آرامش در طولانی‌ترین سفرها

اتوبوس ولوو B12 که با نام ولوو B12R هم شناخته می‌شود، یکی از اتوبوس‌هایی است که موتور خود را در قسمت عقب دارد و از سال 1991 تا 2001 در شرکت ولوو در کشور سوئد تولید می‌شده است. این مدل، اولین اتوبوس شاسی بلند ولوو بود که موتوری عمودی داشت. موتور 6 سیلندر، سیستم ترمز ABS و فرمان هیدرولیک این مدل ولوو، آن را به اتوبوسی مقاوم در مسیرهای طولانی تبدیل کرده. علاوه بر این، ولوو B12 کولر، یخچال، قهوه جوش، تلویزیون، میکروفون و رادیو، دوربین دنده عقب، سیستم گرمایی و جعبه کمک های اولیه را برای رفاه بیشتر مسافران در داخل خود دارد. اگر با این اتوبوس به سفر می‌روید، خیالتان از راحتی و آسایش در تمام ساعات راحت باشد!

اتوبوس‌های اسکانیا، همراهانی همیشگی و قدیمی در جاده

وقتی برای رزرو بلیط اتوبوس در علی‌بابا صفحه خرید را باز می‌کنید، همیشه می‌توانید مدل اتوبوس را در کنار ساعت حرکت و ترمینال ببینید، یکی از مدل‌هایی که احتمالا زیاد به چشمتان خورده است، اتوبوس اسکانیا است. اسکانیا یکی از اولین برندهایی است که محصولات مختلف خودش را به جاده‎‌های ایران آورد. این محصولات شامل اتوبوس‌های شهری و بین شهری، گردشگری و اتوبوس‌های city wide بودند که برای تورهای شهرگردی استفاده می‎شوند. تولید اتوبوس‌‎های گردشگری اسکانیا در سال 2009 کلید خورد و البته تا امروز تغییرات زیادی روی آن انجام شد. این اتوبوس در طول زمان به موتور یورو 6 تجهیز شد (که قدرتی تا 410 اسب بخار دارد)، ارتقا عملکرد سیستم انتقال قدرت را تجربه کرد و با تجهیز به گیربکس GRSO895R  توانست مصرف سوختنش را حسابی کاهش بدهد. صندلی‌های اتوبوس‌های بین شهری اسکانیا تمام چرم هستند، دو مانیتور برای تماشای فیلم ردیف‌های جلو و عقب در آن‌ها قرار دارد. همچنین در بعضی از مسیرها این اتوبوس‎ها به اینترنت داخلی و شبکه داخلی سرگرمی هم مجهز هستند، بنابراین می‌توانید مطمئن باشید که با اسکانیا در جاده حوصله‌تان سر نخواهد رفت. از نظر فنی و قدرت موتور، این اتوبوس‌ها در ایران نسبت به ولوو محبوب‌‎تر هستند و برای همین معمولا مسیرهای طولانی بین شهری زیادی را در جاده می‌گذرانند.

اتوبوس‌های MAN ، مسافرانی از آلمان

 شرکت المانی مان، یکی از پیشتازان صنعت ساخت خودرو در جهان محسوب می‌شود و اتوبوس‌های مسافربری آن هم مثل بقیه محصولاتش راحت، خوش دست و بسیار پرقدرت هستند. شرکت مان که بیشتر از دویست و پنجاه سال در زمینه ساخت تجهیزات خودرو سابقه دارد و یک جورهایی پدربزرگ ولوو و اسکانیا محسوب می‌شود، محبوب‌ترین اتوبوس‌ها را بین رانندگان دنیا تولید می‌کند.

 شیشه‌های 360 درجه در قسمت جلو که میدان دید راننده را تا حدود زیادی گسترش می‌دهند، آینه‌های برقی در بغل و چراغهای دید در شب در جلو اتوبوس از جمله امکانات منحصر به فردی هستند که مان به رانندگانش می‌دهد. البته اتوبوس‌های مان در جاده‌های ایران کمتر از بقیه انواع اتوبوس‌ها دیده می‌شود اما اگر تجربه سفر با یکی آن‌ها را داشته باشید حتما متوجه تفاوت‌های آن با دیگر برندها می‌شوید.

 این اتوبوس‌ها برخلاف اسکانیا و ولوو دو یخچال دارند (یکی در جلو و یکی در عقب)، آب سرد کن و فضای حمل بار بسیار گسترده هم از جمله برتری‌های آن هستند. اگر بخواهید از ویژگی‌های فنی اتوبوس‌های مان بدانید، قرارگیری موتور در عقب و دومداره بودن ترمز و ریتاردر در آن‌ها، باعث می‌‍شود که این اتوبوس در جاده‌های خیس و بارانی امنیت بیشتری داشته باشد. پس اگر می‌خواهید در روزهای سرد زمستان پیش رو سفر کنید، حتما هنگام رزرو بلیط اتوبوس، مان را در نظر بگیرید!

نکات کوچک اما مهم

شاید تا به حال هنگام خرید یا رزرو بلیط اتوبوس به موضوع نوع اتوبوس فکر نکرده بودید اما احتمالا با خواندن این مقاله کمی نظرتان عوض شده است. گاهی اوقات با رعایت برخی نکات کوچک و ساده، تاثیر بسیار زیادی در بهبود کیفیت سفر دارد به خصوص زمانی که سفر طولانی است و به چندین ساعت می‌رسد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اتوبوس سفر نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۸۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست بررسی دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه (۱۴۰۲) کل کشور به ریاست سید کمال هادیان‌فر معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، محسن صادقی مدیرکل دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری این معاونت، حمیدرضا شهرکی ثانوی معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و جمعی از مدیران عامل و رؤسای شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون‌شهری در روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست ابتدا دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کشور تشریح شد که بر این اساس؛ «اولویت با شرکت‌های حمل‌ونقلی یا کارگزارهای آنها برای واردات باشد»، «شرکت‌های حمل‌ونقل، باید تعهد بدهند پس از تأیید تخصیص ارز در زمان حداکثر یک هفته‌ای نسبت به تهیه نقدینگی نهایی اقدام کنند. بدیهی است اگر این زمان افزایش یابد شرکت در لیست سیاه قرار گرفته و حداکثر تا یک سال آینده امکان واردات نخواهند داشت.»، «هر شرکت می‌تواند حد اکثر ۲۵ دستگاه وارد کند (مگر در شرایط خاص) لیکن اگر مشکل نقدینگی دارند باید همان ابتدا تعداد دقیق را مشخص کنند. در غیر این صورت حتی اگر بخشی از نقدینگی هم تأمین نشود در لیست سیاه قرار می‌گیرند»، «شرکت‌ها تا رسیدن اتوبوس به سن ۱۰ سالگی امکان فروش آنها را ندارند»، «حداکثر پیمایش اتوبوس‌ها در سال در حوزه بین شهری باید ۱۵۰ هزار کیلومتر باشد مگر اینکه با توجه به شرایط روز (مثل کرونا…) این مقدار توسط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کاهش یابد»، «واردکننده باید با شفاف سازی نرخ ارز تحت نظارت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، حداکثر ۳ ماه پس از خرید اتوبوس، آن را با سود متعارف واگذار کند. بدیهی است در صورتی که خریدار وجود نداشته باشد امکان تطویل زمان از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای امکان پذیر خواهد بود.»، «شرایط تأمین نقدینگی و مشخص کردن حداکثر تعداد (بند ۳)، برای شرکت‌های وارد کننده نیز برقرار خواهد بود».

تخصیص ۴ هزار میلیارد با سود ۹ درصدی برای واردات اتوبوس به تعاونی‌های مسافری

سید کمال هادیان فر معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های مسافربری در نظر داشته باشند با برنامه‌ریزی و همکاری، مشکلات و موانع برطرف می‌شود. با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس برون‌شهری مبلغ ۶۰۰ میلیون یورو و همچنین ۴ هزار میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات با سود ۹ درصد از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری برای واردات ناوگان مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه بیان داشت: در فاز اول؛ مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس با عمر کمتر از ۵ سال و (قیمت هر دستگاه تا ۲۲۰ هزار دلار) در نظر گرفته شده است و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا صبح روز شنبه (۸ اردیبهشت)، تعداد ناوگانی که امکان واردات دارند را به معاونت حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

وی خاطرنشان کرد: این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد.

کد خبر 6088035 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • خودروهای زرهی لوکس؛ کدام یک را انتخاب می کنید؟ (عکس)
  • بهترین قطار برای سفر شما کدام است؟ راهنمای انتخاب قطار مناسب
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • آخرین وضعیت بارش‌ها در استان اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟
  • تفاوت پلی کربنات با پلکسی چیست؟‌ کدام‌یک ارزش خرید بیشتری دارد؟
  • تصادف در جاده حیران با ۵ مصدوم
  • واژگونی سه خودرو شوتی در جاده یاسوج (فیلم)
  • لجبازی اتوبوس و پژو؛ سانحه هولناک در جاده سیرجان (فیلم)
  • فیلم لجبازی و دعوای اتوبوس و پژو در جاده‌های ایران
  • (ویدئو) لجبازی اتوبوس و پژو؛ سانحه هولناک در جاده سیرجان