Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارگ ریاست جمهوری افغانستان در بیانیه ای  اعلام کرد که اشرف غنی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان  یکشنبه شب با ژنرال اسکات میلر فرمانده عمومی ماموریت "حمایت قاطع" ناتو دیدار و گفتگو کرد.

رئیس دولت وحدت ملی افغانستان در این دیدار ضمن ابراز تشکر از همکاری ها و حمایت پایدار  ناتو از نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان، گفت که سطح هماهنگی میان نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان به گونۀ بی سابقه ای  افزایش یافته است و این کار سبب پیروزی عملیات آنان در مقابل تروریست ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشرف غنی افزود:  نیروهای افغان در خط نخست مبارزه با تروریسم قرار دارند و در این راستا همکاری و حمایت مشترک جامعه جهانی، مهم می باشد.

ژنرال میلر نیز در این دیدار از ظرفیت و توانایی های جنگی نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان تمجید کرد و عملیات های اخیر این نیروها برای سرکوب تروریست ها، موفق خواند.

وی گفت که نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان دشمن را در جنگ شکست داده اند و در این اواخر افراد کلیدی تروریست ها را از بین برده اند و همچنین مناطق زیادی را از نزد آنان دوباره تصرف کرده اند.

مقامات نظامی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در اجلاس ماه گذشته کمیته نظامی ناتو در لیوبلیانیا اسلوونی بر حمایت از عملیات حمایت قاطع در افغانستان تاکید کردند.

برخی مقامات غربی از جمله  وزیر دفاع آلمان  در مورد عقب‌نشینی زودهنگام نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) از افغانستان هشدار داده و مدعی شده اند که  این اقدام، ممکن است این کشور را به‌ ورطه حکمرانی طالبان سوق دهد.

این در حالی است که ۱۹ سال از حضور آمریکا و ناتو  در افغانستان با ادعای تامین امنیت؛ توسعه و ایجاد نظام مردم سالاری می گذرد اما اکنون در کنار فقر و خشونت ، بیش از ۵۰ درصد خاک افغانستان در کنترل مخالفان است و مشارکت افغان ها در انتخابات ششم مهرماه جاری نیز شاهد حضور 20 درصدی رای دهندگان بود.

همچنین به گفته حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در هفدهمین دوره اجلاس دادستان‌های کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای در شهر بیشکک پایتخت قرقیزستان ،  میزان تولید و توزیع مواد مخدر قبل از حضور نیروهای ناتو و ائتلاف در افغانستان ۲۰۰ تن بود که این آمار پس از حضور آنان ۵۰ برابر شده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشرف غنی ناتو افغانستان ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۹۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف خط لوله گازی آی‌پی در سفر رئیس‌جمهوری حائز اهمیت است

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان به اهمیت سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان اشاره کرد و گفت: تعیین تکلیف خط لوله انتقال گاز به پاکستان در این سفر اهمیت دارد، زیرا ایران به تعهدهای خود در این زمینه عمل کرده است.

به گزارش شانا، احمد امیرآبادی فراهانی به اهمیت سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان اشاره و اظهار کرد: تعیین تکلیف خط لوله انتقال گاز به پاکستان در این سفر حائز اهمیت است، زیرا ایران به تعهدهای خود در این زمینه عمل کرده و خط لوله انتقال گاز تا مرز پاکستان برده شده است.

وی افزود: اگر پاکستان گاز طبیعی را از طریق ایران به مصرف‌کنندگان کشورش برساند، بی‌شک رضایتمندی مطلوبی در داخل و به نفع دولت این کشور شکل خواهد گرفت؛ زیرا تأمین گاز آن‌ها از طریق گازمایع (ال‌پی‌جی) است که بسیار گران تمام می‌شود و این خط لوله می‌تواند در اقتصاد، رشد صنعت و آسایش مردم پاکستان مفید واقع شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان تصریح کرد: پیشنهادهایی برای عملیاتی‌کردن این خط لوله وجود دارد، اما بعضی از کشورهای ثالث خارج از منطقه با ایجاد موانع، دخالت‌هایی در این زمینه دارند که دولت پاکستان باید بدون توجه به آن‌ها منافع مشترک دو ملت را مدنظر قرار دهد.

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه دولت سیزدهم در توسعه همکاری با همسایگان موفق عمل کرده است، بیان کرد: یکی از کارهای سازنده دولت در حوزه سیاست خارجی، تقویت همکاری‌ها با کشورهای همسایه و منطقه ازجمله پاکستان، ترکمنستان، تاجیکستان، عراق و... بوده است.

دیگر خبرها

  • سلاح اتمی؛ جزو برنامه ریزی امنیتی و دفاعی ایران است؟ /تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح هسته ای +اینفو
  • پوتین: تروریسم یکی از جدی ترین تهدیدات قرن بیست و یکم است
  • تاکید ایران و عراق بر پیشبرد توافقنامه امنیتی دو کشور
  • واکنش روسیه به کمک ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین | اوکراین ۵۰۰ هزار سرباز از دست داده است
  • مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو
  • بشار اسد : گاهی دیدارهایی با آمریکایی ها داریم
  • استقبال گرم پاکستانی ها از سید ابراهیم رئیسی+ فیلم/تاکید تهران و اسلام‌آباد بر مبارزه مشترک با تروریسم/ رئیسی: روابط ایران و پاکستان متکی بر برادری و روابط قلبی عمیق و تاریخی است/ نامگذاری یکی از اتوبان های پاکستان به نام «ایران»
  • استقبال گرم پاکستانی ها از سید ابراهیم رئیسی+ فیلم/تاکید تهران و اسلام‌آباد بر مبارزه مشترک با تروریسم/ رئیسی: روابط ایران و پاکستان متکی بر برادری و روابط قلبی عمیق و تاریخی است
  • ۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی
  • تعیین تکلیف خط لوله گازی آی‌پی در سفر رئیس‌جمهوری حائز اهمیت است