Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید منعم زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان در تمام سال های برگزاری نمایشگاه و جشنواره فناوری نانو حضور داشته است، اظهار داشت: امسال نیز این پژوهشکده آخرین دستاوردهای و محصولات خود را در زمینه نانو در غرفه «کاشانانو» ارائه می کند.

وی از حضور دو طرح برگزیده نانواستارتاپ های دانشگاه کاشان در نمایشگاه امسال خبر داد و ابراز داشت: یکی از این طرح ها متعلق به گروهی از دانشجویان پژوهشکده علوم و فناوری نانو این دانشگاه با عنوان «تیم پژوهشگران نانوتکنولوژی ایران» است که توانسته اند دستگاهی برای ساخت پایلوت سامانه تصفیه پساب بر پایه فناوری پلاسما ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهشی دانشگاه کاشان با اشاره به دیگر طرح نانواستارتاپی ارائه شده توسط دانشجویان این دانشگاه تصریح کرد: دستگاه پایلوت جداسازی آب از روغن با استفاده از فناوری نانو نیز توسط «تیم نانوبستاآوران ایران» ارائه شده است.

فیزیک پیشتاز  تاسیس شرکت های دانش بنیان دانشگاه کاشان

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سه شرکت دانش بنیان در دانشگاه کاشان وجود دارد، اظهار داشت: هر سه شرکت دانش بنیان دانشگاه کاشان توسط محققین، پژوهشگران و دانشجویان رشته فیزیک تاسیس شده است.

منعم زاده با اشاره به موفقیت یکی دیگر از اعضای هیئت علمی دانشگاه کاشان در اجرای طرح کاهش بوی بد شیرابه زباله های انباشت شده ابراز داشت: این طرح که به مرحله اجرا رسیده و با موفقیت نیز همراه بوده است توسط تیم تحقیقاتی جواد صفری و همکاران ایشان در گروه شیمی دانشگاه کاشان و با همکاری شرکت ازنو انجام شده است.

کد خبر 4745041

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه کاشان شرکت دانش بنیان فناوری نانو اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین گرگان قزوین شیراز رادیو اربعین شهرکرد استانداری سمنان نیروی انتظامی بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۹۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال حمیدی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از سوم تا نهم اردیبهشت به نام زمین پاک نامگذاری شده و برنامه‌های مختلفی در این زمینه انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در قالب ایران پاک در مناطق گردشگری برای پاسداشت زمین پاک برنامه‌هایی اجرا می‌شود.

وی افزود: «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک و نجات زمین» شعار امسال برای حفظ محیط زیست است که باید واحدهای تولیدی مواد پلاستیکی مواد خود را با مواد تجزیه پذیر تغییر دهند.

مدیرکل محیط زیست کردستان با اشاره به آئین نامه کاهش مصرف پلاستیک بیان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت در استان‌ها مکلف هستند ظرف مدت پنج سال، ۲۰ درصد مواد مصرفی در واحدهای تولیدکننده انواع پلاستیک را با مواد تجزیه پذیر جایگزین کنند.

حمیدی با اشاره به اینکه سرانه مصرف پلاستیک روزی سه کیسه پلاستیکی با عمر استفاده ۱۰ تا ۱۲ دقیقه است، اضافه کرد: ایران بیستمین کشور تولیدکننده زباله پلاستیکی دنیا است و سالانه میزان مصرف کشور بیش از ۱۰ میلیون پلاستیک است.

وی ادامه داد: براساس آئین نامه مذکور وظایفی هم برای سازمان‌های جهاد کشاورزی در استان‌ها مبنی بر ترویج و آموزش نحوه استفاده از لوله‌های پلاستیکی در بخش کشاورزی به ویژه کشت‌های گلخانه‌ای تعریف شده است.

سرانه هر نفر را سه کیسه پلاستیک دانست و گفت: کشور ماه بیست و یکمین کشور تولید زباله و پنجمین کشور مصرف کننده پلاستیک در جهان هستیم و باید به سمت استفاده از مواد تجزبه‌پذیر پیش برویم.

حمیدی اذعان کرد: حوادث طبیعی از جمله آتش‌سوزی و حریق نیز از بین برنده تنوع زیستی است و آسیب‌رسان خواهد بود.

وی ورود فاضلاب روستاها به رودخانه‌ها و آبراهه‌ها، فضولات دامی و واژگونی تانکر سوخت نیز از عوامل آلودگی خاک و محیط زیست است.

مدیرکل محیط زیست کردستان اعلام کرد: آلودگی هوا به دلیل خودروهای فرسوده نیز از معضلات استان بویژه شهر سنندج در آلوده کردن هوا و محیط زیست است.

حمیدی اعلام کرد: کردستان استانی صنعتی نیست که معضلی در محیط زیست ایجاد کند اما کانون‌های گرد و غبارخیز خارج از استان هوا را آلوده می‌کند.

وی حجم بالای زباله‌ها و پسماند روستاها را مشکل‌ساز دانست و گفت: ۳۰ درصد زباله‌ها توسط خانوارها قابل بازیافت است و اگر فرهنگسازی شود کمک بزرگی به امنیت محیط زیست خواهد بود.

کد خبر 6086292

دیگر خبرها

  • واکنش سازمان ملل به بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • تجلیل از برترین‌های مسابقه بازیافت زباله در همدان
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • اقدامات شهرهای موفق برای تحقق مفهوم زباله‌صفر
  • واکنشی به ادعاهای عجیب هسته‌ای کریمی قدوسی
  • واکنش نوری قزلجه به ادعاهای عجیب کریمی قدوسی
  • واکنش نوری قزلجه به ادعاهای عجیب کریمی قدوسی درباره برنامه هسته ای ایران
  • سرکوب جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی در آمریکا
  • کاهش چشم گیر حضور زباله گردها در تهران | مدیرعامل پسماند: ۸۰ درصد فعالیت زباله گردها کم شده است
  • کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند