Web Analytics Made Easy - Statcounter

"رجال"یکی از شرکت‌های معتبر پتروشیمی ایران، از زیرسیستم‌های پیاده‌سازی شده با نرم‌افزار BPMS استفاده می‌کند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آی کن، شرکت پتروشیمی رجال از زیرسیستم‌های پیاده‌سازی شده با نرم‌افزار BPMS استفاده می‌کند.

معرفی زیرسیستم‌های پیاده‌سازی شده با نرم‌افزار BPMS

آکادمی آی کن در راستای نیل به فرآیند گرایی در سازمان‌ها، معرفی ابزارهای کارا در این زمینه دوره ICAN Standard BPMS  را در تاریخ ۱۵ مهرماه برگزار کرد، در این دوره مهندس ندیمی به ارائه طرح‌های پیاده‌سازی شده با راهکارهای آی کن در پتروشیمی رجال پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مهندسی ندیمی در خصوص راهکارهای جامع نرم‌افزاری ICAN اینطور توضیح می‌دهد:

افراد دارای مهارت‌های تخصصی به کمک ابزارهای خوب می‌توانند مهارت‌های خود را نشان دهند. یکی از حساس‌ترین تصمیمات مدیران، انتخاب ابزارهای نرم‌افزاری متناسب با بیزنس و نیازمندهای هر سازمان است.

ما در پتروشیمی رجال به دنبال سیستمی مدیریت فرآیند قابل یکپارچگی با Oracle ERP بودیم، پس از بررسی‌های بسیار ICAN Standard BPMS  را به دلیل قابلیت یکپارچگی کامل ونیز سهولت پیاده‌سازی فرآیندها انتخاب کردیم.

مقایسه نرم‌افزار BPMS با نرم‌افزار ERP:

وی سخنرانی را این‌چنین پی گرفت:در پتروشیمی رجال هم‌زمان با پیاده‌سازی سیستم BPMS ICAN، اقدام به راه‌اندازی Oracle ERP کردیم، سیستم آی کن را حدودا ۳ ماه و نیم راه‌اندازی کردیم اما راه‌اندازی ERP، بیش از ۲ سال به طول انجامید.

آن زمان که ما شروع به کار کردیم تنها دو شرکت کوچک رجال و ظریف بودیم اما امروز یک هلدینگ بزرگ و بسیطی شده که انواع بیزینس مختلف و بعد جغرافیایی بین‌المللی (تهران و اصفهان و آلمان و عراق و افغانستان و امارات) را تحت پوشش قرار می‌دهد و با این وسعت سیستم BPMS ICAN کاملاً جواب‌گوی این وسعت و تنوع بوده است و به‌هیچ‌وجه دچار مشکل نشده است.

زیرسیستم‌های زیادی را در سیستم BPMS ICAN طراحی و پیاده کردیم و دلیل این انتخاب هم امکانات این نرم‌افزار در طراحی فرآیندها است که با رعایت نکات امنیتی بالا و سادگی و سرعت زیاد در اجرا، در مقایسه با ERP و نیز رضایتمندی خاصی که در سطح کاربری از سهولت در ثبت اطلاعات و سادگی ایجاد گردش‌های متنوع در اتوماسیون اداری بین همکاران شرکت دیده می‌شود. بعد از ایجاد و انجام گردش و اخذ تمامی تاییدات از طریق SDK های ICAN خروجی به ERP انتقال داده می‌شود.

سیستم‌های مشترک ERP و ICAN Standard BPMS

درخواست خرید و گردش تائیدات

• سیستم بازرگانی خارجی

• سیستم درخواست وجه به تأمین کننده

• مدیریت دانش

• زیرسیستم تایم شیت کارکنان

درخواست خرید کالا:

ازآنجایی‌که درخواست خریدی که برای واحد بازرگانی می‌آید مراحل اخذ تاییداتش می‌تواند خیلی طولانی و حجم هامش ها و نامه‌های زیادی را در بربگیرد، ۲۰ شرکت با ۲۰ سربرگ مختلف با ثبت درخواست خرید و چرخه تاییدات را در BPMS ICAN پیاده‌سازی کردیم و در انتها به ERP انتقال می‌دهیم.

 سیستم خدمات بازرگانی خارجی:

یکی از مشکلات ما صدور نامه‌های تأمین ارزی و بحث‌های بیمه‌ای و ترخیص کالا بود که عملاً برای انجام این مراحل یک سری افراد در سازمان‌ها وجود دارد که سازمان به این اشخاص وابسته هستند و این مراحل monopol این افراد بود، ما برای رفع این مشکل که در نبود این افراد نیز بتوانیم روال کار را پیش ببریم و مراودات ارزی را انجام بدهیم یک سیستم خدمات بازرگانی در BPMS ICAN پیاده‌سازی کردیم که کاملاً حساسیت‌های چنین نامه‌هایی نظیر نوع انتخاب کلمات و مکالمات ارتباطی با بانک را پوشش می‌داد و برخلاف قبل که حداقل ۵ ساعت تهیه این نامه طول می‌کشید در کمتر از چند دقیقه انجام می‌شود و وارد گردش کار می‌شود و درنهایت به سیستم ERP منتقل می‌شود.

اوایل که این سیستم را راه‌اندازی کرده بودیم از دید مدیران این کار ما یک شعبده‌بازی به نظر می‌آمد اما از دید خود ما خیلی کار بزرگی نبود و تنها ۱ ماه وقت را صرف تهیه روال و اصول این مراحل و نیز پیاده‌سازی آن در سیستم کردیم.

مزایای فرم‌های BPMS Standard در سیستم بازرگانی خارجی

• خطای ورود اطلاعات دستی و عدم تطابق داده در دو سیستم از بین رفته است.

• تنوع در سربرگ فرم‌های BPMS Standard و کنترل آنها بر اساس شرکت‌های ایجادکننده در سیستم(ERP) (درخواست بیمه‌نامه)

• تنوع سربرگ فرم‌های BPMS Standard بر اساس فیلد مبدا پرداخت در سیستم ERP(پرداخت)

• انتقال پیوست‌ها در سیستم پرداخت و درخواست بیمه به فرم‌های ایجاد شده در BPMS Standrad جهت تسهیل و دسترسی آسان

• کنترل و محدودیت دسترسی به فرم‌های BPMS Standard و ERP برای افراد جهت بالا بردن امنیت داده‌ها (در سیستم ERP و فرم‌های فرزین)

• ثبت شماره فرم BPMS Standard و تاریخ ایجاد آن در ERP جهت پیگیری آن

وی در ادامه به شرح سامانه مدیریت دانش و درخواست وجه به تأمین کننده و تایم شیت کارکنان پرداختند.

 در انتها نیز گفت:امروزه یکپارچگی فرآیند از یکپارچگی داده مهم‌تر است و باعث کاهش هزینه هدر رفت پرسنلی می‌شود. سیستم‌های آی کن به دلیل امکان یکپارچگی با دیگر سامانه‌ها یکی از انتخاب‌های بسیار خوب برای هر سازمان خواهد بود؛ و توجه مناسب به فرآیندها در سازمان قطع به‌یقین شاه‌بیت موفقیت ما در حوزه صنعت و توسعه سازمان خواهد بود.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گروه مهندسی آی کن نرم افزار BPMS نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۰۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت یکپارچگی پتروشیمی‌ها دراجرای راهبرد جهش تولید بامشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مرتضی شاهمیرزایی در نخستین نشست شورای مدیران این شرکت در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: با توجه به تأکید و فرمان مقام معظم رهبری و نیز رئیس‌جمهوری برای هدف‌گذاری جهش تولید در ۱۴۰۳، اولویت فعالیت‌ها و راهبرد صنعت پتروشیمی افزایش ظرفیت‌های تولید است.

وی به مدیریت‌های برنامه‌ریزی و توسعه، سرمایه‌گذاری، طرح‌ها و به‌ویژه مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی مأموریت داد تا برنامه‌های راهبردی خود را برای تحقق شعار سال تبیین، عملیاتی و اجرایی کنند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با تأکید بر اینکه مدیریت تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی امسال در خط مقدم فعالیت‌های این صنعت است، تصریح کرد: مدیریت طرح‌ها با همکاری شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی باید برای رفع نیازهای طرح‌های پتروشیمی در حوزه تأمین کالاها با استفاده از توان داخلی اهتمام جدی داشته باشند.

شاهمیرزایی، تولید و جهش در صنعت پتروشیمی را امری واجب خواند و تصریح کرد: امسال باید سال بلوغ و متنوع‌سازی سبد تولید محصولات و کاتالیست‌های مورد نیاز صنعت باشد و در این مسیر تکلیف شرکت‌ها و هلدینگ‌های پتروشیمی همکاری و یکپارچگی در اجرای راهبردهای توسعه است.

وی با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهوری درباره استفاده از تجارب و دانش نخبگان و خبرگان و متخصصان کشور، افزود: با توجه به تأکید رئیس‌جمهوری برای توسعه دریا محور، باید مدیریت طرح‌ها و مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم‌زمان با ایجاد زیرساخت‌های لازم، روند توسعه اسکله‌ها و بنادر صادراتی محصولات پتروشیمی را تسریع کنند.

توجه جدی به بازار سازی و بازاریابی محصولات پتروشیمی

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار کرد: همکاری مؤثری با هلدینگ‌های پتروشیمی وجود دارد و شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان نماینده حاکمیت در موارد مختلف هم‌گرایی مطلوبی را در صنعت پتروشیمی ایجاد کرده است.

شاهمیرزایی با بیان اینکه باید زمینه حضور فعال سرمایه‌گذاران در صنعت پتروشیمی تسهیل شود، گفت: مدیریت سرمایه‌گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی باید ضمن بررسی راهکارهای رفع موانع و چالش‌های موجود در مسیر جذب سرمایه‌گذاری در صنعت، بسته‌های کوچک و متنوع سرمایه‌گذاری در این صنعت را برای مشارکت‌های مردمی تعریف کند.

وی افزود: رعایت الگوی مصرف و کاهش مصرف انرژی در صنعت باید مورد توجه شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد و به این منظور مدیریت بهینه‌سازی مصرف انرژی و مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی از همه ظرفیت‌های خود برای تحقق این هدف استفاده کنند.

معاون وزیر نفت ادامه داد: بازار سازی و بازاریابی محصولات پتروشیمی سیاست و راهبرد شرکت ملی صنایع پتروشیمی است و امسال در بخش حاکمیتی باید به بازار سازی و بازاریابی با هدف اعتمادسازی به‌طور جدی توجه شود.

شاهمیرزایی به نقش مهم مدیریت صنایع پایین‌دستی پتروشیمی در تکمیل زنجیره ارزش اشاره کرد و گفت: تکمیل زنجیره ارزش و تولید محصولات نهایی در واحدهای پایین‌دستی سبب ایجاد ارزش افزوده بیشتر و اشتغال‌زایی مطلوبی در کشور می‌شود.

وی ادامه داد: باید به موضوع تأمین خوراک مجتمع‌ها با هدف جهش تولید در صنعت ارزش‌آفرین پتروشیمی توجه ویژه شود و مدیریت‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی اقدام‌های لازم را با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود معمول کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی یادآور شد: استفاده از ظرفیت و قدرت رسانه با هدف ارتقای فرهنگ سازمانی از دیگر مواردی است که باید به آن توجه شود و رسانه می‌تواند تلاش‌های کارگزاران و تلاشگران مولد را اطلاع‌رسانی کند.

کد خبر 6064269

دیگر خبرها

  • ضرورت یکپارچگی پتروشیمی‌ها دراجرای راهبرد جهش تولید بامشارکت مردم
  • ضرورت همکاری و یکپارچگی پتروشیمی‌ها در اجرای راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • احداث ۶۶ هزار متر مربع پیاده‌رو در سال گذشته
  • طمع بر سر حکمرانی، اندیویا را به چالش کشید!
  • نرم‌افزار سوء نقش نظارتی مردم را پررنگ می‌کند
  • عرضه نرم افزار «جامع تفاسیر نور» در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم 
  • پروژه پتروشیمی نهاوند منتظر تأیید کمیسیون امور زیربنایی است
  • تحقق حدود ۱۰۰ درصدی برنامه تولید پتروشیمی بندر امام
  • صنعت پتروشیمی بر مدار مهار تورم و رشد تولید در یک‌هزاروچهارصدودو
  • نیم نگاهی به یاران و تربیت یافتگان مکتب امام حسن مجتبی علیه السلام