Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور عشایری خراسان‌جنوبی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز 11میلیارد و 400 میلیون تومان تسهیلات زنجیره گوشت قرمز به 368 نفر از عشایر پرداخت شده که با آن بیش از 28 هزار رأس دام پروار و بیش از 300 تن گوشت قرمز تولید شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، حسین حسین‌پور مدیرکل امور عشایری خراسان‌جنوبی ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌جنوبی،اظهار کرد: خراسان‌جنوبی چهارمین استان عشایرنشین کشور بوده و جمعیت عشایرنشین استان 81 هزار نفر و معادل 15 هزار و 676 خانوار عشایری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: 7 درصد جمعیت عشایری کشور در خراسان‌جنوبی سکونت دارند و عشایر استان در قالب 58 طایفه مستقل هستند.   80 درصد عشایر در 4 شهرستان مرزی سکونت دارند مدیرکل امور عشایری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه حدود 80 درصد عشایر استان در شهرستان‌های مرزی سربیشه، درمیان، زیرکوه و نهبندان مستقر هستند، بیان کرد: بیش از یک میلیون و 200 هزار رأس دام سبک و سنگین در اختیار جامعه عشایری استان قرار دارد.   حسین پور عنوان کرد: 34 درصد جمعیت دامی استان در حوزه عشایر است و 30 درصد تولیدات دامی و 25 درصد صنایع دستی استان مربوط به عشایر استان است.   وی اظهار کرد: عشایر استان سالانه بیش از 6 هزار تن گوشت قرمز و بیش از 9 هزار تن شیر و فرآورده‌های لبنی تولید می‌کنند.   اختصاص 50 میلیارد تومان اعتبار برای آبرسانی مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی گفت: حدود 55 درصد عشایر استان از آب سالم برخوردار و مابقی نقاط آبرسانی سیار می‌شود که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری درصد برخورداری از آب سالم در مناطق عشایری به 70 درصد و تا پایان سال مالی آینده با اختصاص 50 میلیارد تومان اعتبار در روز ملی روستا و عشایر به استان درصد برخورداری جامعه عشایری از آب شرب بهداشتی به بالای 90 درصد برسد.   حسین پور عنوان کرد: توزیع 39 هزار تن نهاده‌های دامی، 8 هزار و 330 تن آرد، توزیع نفت سفید، بازسازی و مرمت 40 رشته قنات و چاه‌مالداری مهمترین اقدامات انجام شده در سال گذشته در حوزه عشایری بوده است.   وی افزود: ترویج انرژی‌های نو با پنل خورشیدی در سطح مناطق عشایری در دستور کار قرار دارد.   پرداخت 35 میلیارد تومان تسهیلات سال گذشته مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی اظهار کرد: در سال گذشته 35 میلیارد تومان تسهیلات برای انجام کارهای زیربنایی به خانوارهای عشایر پرداخت شده و در سال جاری نیز 22 صندوق جدید راه‌اندازی و یک میلیارد و 100 میلیون تومان در این صندوق‌ها توزیع خواهد شد.   حسین‌پور گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز 11میلیارد و 400 میلیون تومان تسهیلات زنجیره گوشت قرمز به 368 نفر از عشایر پرداخت شده که با آن بیش از 28 هزار رأس دام پروار و بیش از 300 تن گوشت قرمز تولید شده است.   وی خاطرشنان کرد:همچنین در سال جاری 3 میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه 5 ساله به 141 نفر از عشایر و پنج شرکت تعاونی عشایری پرداخت شد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۰۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل امورعشایری استان در جلسه شورای عشایری شهرستان فریدونشهر گفت: هر ساله در فصل کوچ، بیش از چهارهزارخانوارعشایری با بیش از ۲۳۰ هزار راس دام از مناطق قشلاقی به شهرستان فریدونشهر کوچ می‌کنند.


مختار اسفندیاری افزود: به منظور کمک به معیشت عشایر ۴۵۰ هکتار از اراضی دیم منطقه گاوخفت و گوکان با احداث سد گاوخفت تبدیل به اراضی آبی شده و آماده کشت محصولات کشاورزی از سوی عشایر است.


وی با بیان اینکه جمعیت عشایری استان اصفهان ۲ دهم درصد کل جمعیت استان را تشکیل می‌دهند گفت: عشایربا تولید سالیانه ۲۴۰ تن گوشت قرمز، بیش از ۳۰ درصد گوشت قرمزاستان را تامین می‌کنند.


مدیرکل امور عشایری استان شاخص توسعه زیرساخت‌های حوزه عشایری را حدود ۷۰ درصد بیان کرد و افزود: شاخص توسعه عشایر قبل از انقلاب کمتر از ۱۰ درصد بود.


فرماندار شهرستان فریدونشهر هم با اشاره به توزیع سالیانه بیش از ۷ هزار سیلندر گاز بین خانوار‌های عشایری این شهرستان گفت: به منظور تردد آسان عشایر هر ساله بیش از ۳۵۰ کیلومتر از ایل راه‌ها و جاده‌های عشایری شهرستان فریدونشهر مناسب سازی و تیغ زنی می‌شود.


محمد جواد صفا افزود: عشایر شهرستان فریدونشهر ۵۰ درصد تولیدات دامی شامل گوشت وپروتئین؛ شیر ولبنیات؛ پشم و صنایع دستی تولید می‌کنند.


عشایر شهرستان فریدونشهر در ۳۵ سامانه عرفی در چهار دهستان پیشکوه و پشتکوه موگویی، چشمه لنگان و قلعه سرخ در ۱۸۰ هزارهکتاراز مراتع و اراضی ملی مستقر می‌شوند..

دیگر خبرها

  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • پرداخت ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه طی سفر‌های رئیس جمهور به خراسان جنوبی
  • پرداخت ۲۸۱ میلیارد تومان تسهیلات و کمک بلاعوض رئیس جمهور به مردم خراسان جنوبی
  • پنل خورشیدی بین همه عشایر استان بوشهر توزیع می شود
  • زیرساخت‌های اساسی در خراسان جنوبی باید تامین شود
  • پرداخت ۵۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و تولید در خراسان جنوبی
  • ۶۸ میلیارد تومان تسهیلات به عشایر گلستان پرداخت شد
  • پرداخت صدقه در خراسان جنوبی ۳۴ درصد افزایش یافت
  • عشایر استان مرکزی ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند