Web Analytics Made Easy - Statcounter

گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران با حضور نمایندگانی از نیروی انتظامی، شهرداری، ‌بازرسی اصناف بهداشت و با دستور دادستانی در بازارچه شهرستانی میدان امام حسین برگزار شد و طی آن تخلفاتی از جمله گرانفروشی، عدم رعایت بهداشت، عدم رعایت مقررات صنفی، و سد معبر مشاهده شد که در خصوص این تخلفات گزارش ارایه و با آنها برخورد شد و طبق گفته رئیس گشت‌های مشترک سازمان تعزیرات در این گشت ۲۰ پرونده تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، صبح امروز (دوشنبه) گشت مشترک سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران در خصوص طرح ساماندهی بازارچه شهرستانی میدان امام حسین (ع) تهران با حضور نمایندگانی از نیروی انتظامی، شهرداری، بازرسی اصناف، بهداشت و درمان و با دستور دادستانی برگزار شد که هدف از این گشت برخورد با تخلفات گرانفروشی، بهداشتی، صنفی و سد معبر اعلام شد.

در بدو ورود گروه گشت تعزیرات و نمایندگان سازمان‌های مرتبط با کرکره‌های پایین کشیده بسیاری از واحدهای صنفی  بازارچه شهرستانی مواجه شدند. برخی واحدهای صنفی فعال از نظر بهداشتی و همچنین سد معبر تخلفاتی داشتند که از سوی نمایندگان سازمان‌های مسئول اعلام شد که در گذشته نیز تذکراتی به آنها داده شده ولی اعمال نکرده‌اند و پرونده تخلف تشکیل و جریمه صادر شد که حتی برخی از این جریمه‌ها در محل وصول شد.

یکی دیگر از مواردی که در این بازارچه به صورت پررنگی خودنمایی می‌کرد عدم رعایت بهداشت از سوی واحدهای صنفی این محل بود که هم برای خود افراد شاغل در آن و همچنین برای مردمی که برای رفع مایحتاج خود به آنجا مراجعه می‌کنند از نظر سلامتی خطرآفرین بود.

در این خصوص مشاهده شد که در یکی از واحدهای صنفی برخی محصولات خوراکی مجوز بهداشتی تقلبی داشتند. به طور مثال کالایی با عنوان "رنگ زعفران قائنات" برچسب تقلبی داشت که به واحد صنفی دستور جمع‌آوری این کالا داده شد. همچنین یک واحد صنفی تخلف صنفی نداشت اما فاقد پروانه کسب بود که در این رابطه پرونده تخلف تشکیل شد.

از جمله موارد مطرح دیگر در این گشت که توسط مردم حاضر اعلام شد این بود که گرانی محصولات در میادین میوه‌ و تره‌بار باعث می‌شود که آنها به این بازارچه‌ها که قیمت‌های آن پایین‌تر است مراجعه کنند و همچنین از مسئولین تعزیرات خواستند که نسبت به گرانفروشی در میادین میوه و تره‌بار نیز رسیدگی داشته باشد.

با وجود اینکه رعایت بهداشت چه از نظر زیرساخت و چه توسط افراد حاضر در واحد صنفی باید رعایت شود، اما با درخواست مدارکی مانند کارت بهداشت از برخی فروشندگان در این واحدها مشاهده شد که کارت بهداشت ندارند و از نظر ظاهری و پوشش نیز این مساله رعایت نشده بود. همچنین در یکی از واحدها از نیروی کار خارجی که فاقد مجوز بهداشت بودند استفاده شده بود که طبق دستورالعمل وزارت کار باید این افراد دارای مجوزهای قانونی و بهداشتی لازم باشند.

در همین رابطه یکی از واحدهای صنفی که از نیروی کار خارجی فاقد مجوز بهداشت استفاده کرده بود رای صادر شد و در همان محل نیز حکم اجرا شد.

یکی دیگر از تخلفات صورت گرفته در این بازارچه که توسط مسئولان مطرح شد موضوع تغییر کاربری برخی واحدهای صنفی بود که مشخص نبود که با چه مجوزی و چگونه این کار انجام شده است و مثلا مغازه جوراب‌فروشی تبدیل به سه مغازه از جمله میوه‌فروشی شده که البته با پیگیری‌های انجام شده مشخص شد حتی جواز کسب هم ندارند.

در بازدید ماموران تعزیرات از دو واحد صنفی آرایشی و بهداشتی مشخص شد که این واحدها قیمت‌های برخی کالاهای خود مانند شامپو را تغییر داده و قیمت‌های جدیدی بر روی آن کالا درج کرده بودند که این مساله نیز تخلف گرانفروشی محسوب شد؛ به این صورت که واحد صنفی شامپویی که قیمت آن ۴۰۰۰ تومان بود را به قیمت ۱۱۰۰۰ تومان به فروش می‌رساند و همچنین کالاهایی با تاریخ گذشته در یک واحد صنفی ارایه می‌شود که در این خصوص گزارش تخلف ارایه شد.

همچنین از سوی مسئولان تعزیرات اعلام شد که روز گذشته نیز ماموران تعزیرات از این واحد صنفی بازدید داشته‌اند و به آنها اخطار داده بودند ولی در گشت امروز مشاهده شد که توجهی به اخطارها نکرده‌اند بنابراین منجر به صدور رای مبنی بر تخلف گرانفروشی برای این واحد صنفی شد.

بر اساس این گزارش، حسین ایزدی رئیس گشت‌های مشترک سازمان تعزیرات در خصوص اقدامات انجام شده در گشت امروز و اینکه سازمان تعزیرات چه مسائلی را در این بازارچه پیگیری خواهد کرد، اظهار کرد: طی دو هفته گذشته ما یک سری هماهنگی‌هایی با نهادهایی همچون دادستانی، شهرداری، نیروی انتظامی، بازرسی اصناف، بازرسی صنعت، معدن و تجارت استان تهران و مجموعه دوستان در نهادهای دخیل داشتیم. پیشنهاد ما نظارت بهتر بر اوضاع صنفی بازارچه شهرستانی است، چون واقعا هیچ نظم خاصی در آن حاکم نیست چه از نظر بهداشت و چه مقررات صنفی به درستی اجرا نمی‌شود و حتی خیلی‌از واحدهای پروانه کسب ندارند.

وی افزود: از طرف دیگر به جهت اینکه شهرداری در حوزه وظایف خود نتوانسته موضوع را مدیریت کند عملا کل فضای تردد مردم مسدود شده است، لذا با هماهنگی که انجام شد امروز شهرداری بحث سد معبر را پیگیری می‌کرد و نیروی انتظامی هم در اجرای دستور دادستانی از بحث برخورد با سد معبر پشتیبانی کردند که اگر اتفاقی بیفتد پیگیر باشند و البته کار به خوبی انجام شد.

رئیس گشت‌های مشترک سازمان تعزیرات خاطرنشان کرد: تعزیرات حکومتی، بازرسی اصناف، سازمان صنعت و اتحادیه‌ها کارشان در واقع بررسی این موضوع بود که آیا افراد مقررات صنفی و بهداشت عمومی را رعایت کرده‌اند یا نه و اینکه آیا کالای غیربهداشتی عرضه می‌کنند.

ایزدی ادامه داد: موضوع دیگر بحث تخلفات در کسب بود که برخی تاریخ‌ها را تعویض می‌کردند و با قیمت گرانتری می‌فروختند.

وی با بیان اینکه امروز در مجموع ۲۰ پرونده تشکیل، رسیدگی و حتی اجرا شد، عنوان کرد: تا زمانی که این مکان را به‌ سامان بیاوریم این طرح را ادامه خواهیم داد تا مردمی که به بازار وارد می‌شوند احساس کنند اینجا بازاری است که برای خرید آمده‌اند و از ورود خود به این بازار احساس اطمینان کنند. همچنین خاطرشان جمع باشد که لوازم آنها دزدیده نمی‌شود و اتفاقی برای آنها نخواهد افتاد و مخاطره بهداشتی برای آنها ایجاد نخواهد شد. لذا این حرکت در این راستا انجام شده و حرکتی است که در مدت حداقل دو سه هفته‌ای ادامه خواهد داشت.

رئیس گشت‌های مشترک سازمان تعزیرات در پاسخ به سوالی دیگری در رابطه با اینکه برنامه‌های سازمان تعزیرات حکومتی تهران در سایر بازارهای تهران از جمله بازار بزرگ، تجریش و اطراف تهران چیست، بیان کرد: بازار تجریش جز شهرستان شمیرانات است و در تعزیرات اداره کل شهرستان‌های استان تهران را تشکیل داده‌ایم و شمیرانات جز این اداره کل است و ربطی به ما ندارد.

ایزدی افزود: شهر تهران مربوط به ما است ولی اینکه در بقیه بازارها برنامه‌ای داریم قطعا اینگونه است. به طور مثال در خصوص میادین میوه و تره‌بار بحث خالص فروشی را پیگیری می‌کنیم که ان‌شاءالله آن را هم به نتیجه خواهیم رساند و اقدامات در آنجا نیز شبیه به بازارچه شهرستانی و حتی سنگین‌تر نیز خواهد بود.

وی در رابطه با بازار میدان بهمن نیز گفت:‌ این بازار نیاز به ساماندهی دارد و اقداماتی انجام داده‌ایم و بهبود پیدا کرده ولی نیاز دارد که بیشتر کار شود.

در ادامه این گشت مشترک، از جمله موارد تخلفی که از سوی شهرداری به آن رسیدگی می‌شد موضوع سد معبر بود که به کرات از سوی شهروندانی که در این ساعت در بازارچه حضور داشتند مطرح شد و بسیاری از آنها معتقد بودند که واحدهای صنفی با بیرون گذاشتن وسایل و کالاهای خود در خارج از محیط واحد صنفی‌شان موجب ایجاد اختلال برای رفت‌وآمد و تردد آنها می‌شوند. در این راستا به واحدهای صنفی که حریم پیاده‌رو را رعایت نکرده بودند تذکراتی داده شد که نباید کالاها و اجناس خود را در خارج از حریم واحد صنفی قرار دهند و همچنین در مواردی سازه‌های آنها که خارج از حریم صنفی بود توسط ماموران سد معبر شهرداری با عنوان "پیشروی غیرمجاز واحد صنفی" تخریب شد.

با گذشتن از مسیر یکی از راهروهای فرعی این بازارچه موضوعی که توجه هر عابری را به خود جلب می‌کرد وجود سقفی بود که با پارچه‌های رنگی ایجاد شده و ظاهر نازیبایی را به این محیط داده بود. همچنین در این خصوص نکات ایمنی نیز رعایت نشده و از نظر بهداشتی نیز مسائلی را ایجاد کرده بود.

همچنین با توجه به اینکه بافت بازارچه شهرستانی جز بافت فرسوده شهر محسوب می‌شود نیاز به بازسازی و ترمیم بافت آن احساس می‌شد. این موضوع با نگاهی گذرا به بسیاری از واحدهای صنفی نیز قابل مشاهده بود که در این خصوص نیز تذکراتی به واحدهای صنفی داده شد که در رابطه با زیباسازی و ترمیم بافت واحدهای صنفی خود اقدام کنند.  

از جمله موارد دیگر تخلف در بازارچه شهرستانی وجود انشعابات متعدد برقی بود که به طور مثال از یک انشعاب چندین اشتراک گرفته شده بود و این مساله جدای از بحث زیبایی محل از نظر رعایت نکات ایمنی نیز برای ساکنین خطرساز بود که با مشاهده سیم‌ها و کابل‌های مختلفی که به این سو و آن سوی بازارچه کشیده شده بود و همچنین رهایی این انشعابات خطر زیادی ایجاد می‌کرد.

موضوع مهم در خصوص این انشعابات مساله استفاده غیرمجاز از اشتراک برق بود که به نوعی برق دزدی محسوب شده و یکی از اقدامات انجام شده در این رابطه که توسط ماموران شرکت برق انجام شد اقدام به قطع انشعابات غیرمجاز این واحدها بود.

یکی از موضوعات مهم دیگری که در این گشت مشترک از سوی بسیاری از شهروندان حاضر در این بازارچه مطرح شد این بود که باید اینگونه اقدامات از سوی مراجع‌ و مسئولان مربوطه تداوم داشته باشد و به صورت مقطعی نباشد.

در ادامه این گشت مشترک، محمد معما شهردار منطقه یک ناحیه ۱۳ اظهار کرد: طرح ساماندهی بازار شهرستانی را داریم که با توجه به درخواست‌های مکتوب مردم صورت گرفته است. درخواست‌ها به این گونه بود که تردد برای شهروندان به دلیل سد معبر و اشغال کل معبر توسط برخی از واحدهای صنفی مشکل بوده و حتی نظافت نیز در این مکان رعایت نمی‌شد.

وی افزود: با هماهنگی با اداره تعزیرات استان تهران، سرکلانتر یازدهم، اداره بهداشت، برق و شهرداری کار تیمی با عنوان ساماندهی انجام می‌شود که هم برای کسبه اینجا خوب بوده و هم برای کسی که بخواهد خرید کند بستر مناسبی فراهم می‌شود که ایمنی آنها نیز به مشکل برنخورد. همچنین بحث نظافتی نیز توسط خود اصناف کنترل می‌شود اگر موردی در خصوص گرانفروشی وجود داشته باشد با آن برخورد خواهد شد.

شهردار منطقه یک ناحیه ۱۳ گفت: ان‌شاءالله به روزی برسیم که بازار شهرستانی به روزهای قدیم خود برگردد.

حسین درودیان مسئول بازرسی اصناف تهران در رابطه با گشت امروز و برخوردهای انجام شده در آن اظهار کرد: با توجه به اینکه در آستانه اربعین هستیم، این طرح ضربتی بود که امروز در بازار شهرستانی انجام شد و واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب بوده و آنهایی که گرانفروشی و تقلب می‌کردند و در راستای کاری ما بودند را بررسی کردیم که گزارش برای آنها زده و جریمه برای آنها صادر شد که از طریق تعزیرات بعضی‌ها از آنها در همان لحظه جریمه خود را پرداخت کردند و در مورد برخی هم بنا را بر این گذاشته شد که پرونده‌ آنها در تعزیرات رسیدگی و بعد جریمه اعمال شده و رای به آنها ابلاغ شود.

وی افزود: به دنبال این هستیم که ثبات اقتصادی در خیابان شهرستانی باشد و همکاران صنفی ما که در این مکان هستند شرایط و ضوابطی اصناف، شهرداری و تعزیرات را رعایت کنند تا مشکلی برای آنها ایجاد نشود.

مسئول بازرسی اصناف تهران در پاسخ به این سوال که برای استمرار این طرح و ثبات در دیگر بازارها چه اقداماتی دارید، اظهار کرد: به طور کل گشت‌های مشترکی با تعزیرات، بهداشت و نهادهایی که مرتبط هستند در سطح تهران داریم. بازرسین ما در سطح تهران نیز مشغول بازرسی هستند و اگر چنانچه تخلفی  صورت گیرد با آنها برخورد قانونی خواهند کرد.

از جمله موارد دیگر در این گشت تخلف یک واحد صنفی در مورد پاک کردن قیمت و درج قیمت جدید بود که در خصوص این واحد صنفی گزارش تخلف تشکیل شد.

عسگری کارشناس سازمان تعزیرات نیز در خصوص تخلف این واحد صنفی گفت: با توجه به اینکه روز گذشته برگه اصناف برای این واحد صنفی داده شده که باید قیمت را درج کنند اما باز هم اقدام نکرده‌اند که این امر منجر به صدور رای و گزارش بازرسی شد.

بر اساس این گزارش و با توجه به تاکیداتی که از سوی مسئولان در طرح ساماندهی بازارچه شهرستانی ارایه شد، باید در آینده شاهد باشیم که وضعیت این بازارچه قدیمی به سامان خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان تعزیرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۱۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای کشف ۳۰ هزار دلار از دو مسافر آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا سالاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: پرونده کشف ۳۰ هزار دلار از ۲ مسافر به مقصد آمریکا در شعبه سوم بدوی تعزیرات شیراز رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود و کافی نبودن توضیحات متهمان پیرامون پرونده، تخلف قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط ارزهای کشف شده، هر کدام از متهمان را به پرداخت هفت میلیارد و ۸۲۶ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۲ برابر ارزش ریالی ارزهای کشف شده محکوم و جمعاً به پرداخت ۱۵ میلیارد و ۶۵۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

سالاری گفت: مأموران پلیس فرودگاه شهید دستغیب شهرستان شیراز این تخلف را هنگام بازرسی از مسافران در فرودگاه کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان ارسال کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس افزود: خروج ارز از کشور بیش از ۵ هزار یورو و جابجایی بیش از ۱۰ هزار یورو معادل آن با سایر ارزها درون کشور قاچاق محسوب و پرواز و خروج مسافر تا تعیین تکلیف تخلف و پرداخت کامل جریمه ممنوع می‌شود.

کد خبر 6085097

دیگر خبرها

  • قاچاقچی کالا در لرستان ۱۲۷ میلیارد و ۲۴ میلیون ریال جریمه شد
  • تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • جریمه ۴۴ هزار میلیارد ریالی اصناف متخلف همدان
  • پرونده ۲ هزار نانوایی متخلف به تعزیرات حکومتی البرز ارجاع شد
  • مادر و دختر قاچاقچی ارز در شیراز، نقره داغ شدند
  • دود سیگار قاچاق به چشم قاچاقچی رفت
  • مبل‌فروش متخلف در اردبیل جریمه شد
  • ماجرای کشف ۳۰ هزار دلار از دو مسافر آمریکا
  • هشدار تعزیرات حکومتی استان به مشاوران املاک اردبیل
  • معرفی ۴ فروشگاه لوازم کشاورزی متخلف به تعزیرات حکومتی در جیرفت