Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@10:25:18 GMT

جزئیات طرح «بازپیوند» هلال احمر در عراق

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۶۱۲۲۹

جزئیات طرح «بازپیوند» هلال احمر در عراق

امسال برای نخستین برای هلال احمر طرحی را اجرا کرده تا بر اساس آن به مهجورین و گمشدگان در راهپیمایی اربعین کمک‌رسانی شود. طرحی به نام «بازپیوند» که جانشین ریاست سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر جزئیات آن را تشریح کرده است.

وحید شفیعی در گفت‌وگو با ایسنا درباره جزئیات این طرح گفت:‌ طرح «بازپیوند»، امسال برای نخستین بار اجرا شده و نحوه اقدام نیز در آن به این صورت است که مهجورین و درماندگانی که مدارک هویتی‌شان گم شده یا ارتباطشان باخانواده‌هایشان قطع شده به نزدیکان و اقوامشان تحویل داده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه اعضای جمعیت مردم نهاد امام رضایی‌ها نیز در اجرای این طرح با سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر مشارکت دارند، گفت: افراد گروه در کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق حضور دارند و با شناسایی افراد مهجور، درمانده یا گمشدگان به آنها کمک می‌کنند، برخی از این افراد را به خانواده و اقوامشان در همان محل تحویل می‌دهند، برخی دیگر را به محل اقامتشان منتقل می‌کنند و برخی دیگر را نیز به مرز انتقال می‌دهند.

شفیعی با بیان اینکه در میان این زائران، افراد دارای معلولیت ذهنی، معلولیت‌های حرکتی، سالخوردگان و ... حضور دارند، گفت: فعالیت اصلی اعضای گروه بازپیوند از زمانی شروع می شود که افراد مهجور به کنسولگری انتقال داده می‌شوند، این افراد  و سپس توسط اعضای بازپیوندی، پذیرش می شوند، در این مرحله تمام مشخصات فرد ، شماره های تماسی که به خاطر دارد و سایر اطلاعات از او گرفته می شود ، اگر هم فرد به علت کهولت سن یا بیماری های روانی چیزی به خاطر نداشته باشد با استفاده از امکانات کنسولگری و نیروی انتظامی ، اطلاعات مربوط به او جمع آوری می شود و  در مرحله بعد، با استفاده از اطلاعات به دست آمده ، با خانواده فرد تماس گرفته می شود و اگر آنها در کربلا  یا شهرهای دیگر عراق باشند با آنها هماهنگ می‌شود تا عزیزشان را تحویل بگیرند و اگر فرد کسی را در خاک عراق نداشته باشد، به مرز ایران منتقل شده و از آن به بعد کارهایش تا رسیدن به خانه وخانواده‌اش توسط نمایندگان بازپیوندی پیگیری می شود.

جانشین ریاست سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از ارائه خدمات درمانی و روانی به افراد در طرح بازپیوند نیز خبر داد و گفت:‌ یکی از وظایف امدادگران ما در این طرح  در کنار بازگرداندن افراد مهجور و در راه مانده به خانواده‌هایشان،  درمان روحی و جسمی آنهاست، برای همین است که بچه ها تا زمان تثبیت وضعیت، مراجعان را تحت نظر دارند واقدامات پزشکی و درمانی را برایشان انجام می‌دهند.

جانشین ریاست سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر درمورد فرآیند احراز هویت نیازمندان نیز گفت: مهجورین بعد از انتقال به کنسولگری، توسط بانک اطلاعاتی احراز هویت می شوند، بعد از آن در اختیار بخش مددکاری قرار می‌گیرند و روانپزشکان و مشاوران متخصص این بخش با او گفت و گو می کنند ، علاوه بر این، در صورت وجود بیماری، مراجعه کننده توسط پزشک مستقر در مرکز بازپیوند ، معاینه و درمان می شود و پس از آن عملیات مربوط به تحویل او به خانواده اش آغاز می شود، اگر خانواده در عراق باشند که تحویل آنها می شود و گرنه در آن سوی مرز به خانواده اش رسانده می شود .

شفیعی درباره مراحل انتقال مهجورین ایرانی به داخل خاک کشورمان نیز گفت: دو نماینده همراه آنها به مرز می روند ، یک نفر از سازمان داوطلبان و دیگری از جمعیت امام رضایی‌ها ، اما حتی بعد از ورود به خاک کشورمان، آنها را رها نمی‌کنیم ، ما اجازه نمی‌دهیم آنها اضطراب رسیدن به خانواده‌شان را داشته باشند، بچه های داوطلب به همراه نماینده جمعیت امام رضایی ها، در آن سوی مرز او را تحویل می گیرند و تا رسیدن به خانواده اش کارش را پیگیری می کنند. در واقع  ما به معنای واقعی از مبدا تا خانه در کنار این افرادخواهیم بود.

وی در مورد افرادی که ممکن است شناسایی اقوامشان سخت باشد نیز گفت:‌ تعداد این افراد بسیار کم است اما در مورد آنان نیز تمهیدانی اندیشیده شده و این افراد با دستور مقام قضایی تا پیدا شدن خانواده هایشان به بهزیستی و سایر نهادهای مرتبط با نگهداری افراد بی سرپرست تحویل داده می شوند.

جانشین ریاست سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر درباره داوطلبانی که در اجرای این طرح حضور دارند نیز گفت: بیشتر نیروهای این طرح، داوطلبانی هستند که شناخت کافی از آنها داریم و افرادی هستند که در ماموریت‌های قبلی نیز کنار ما بودند.

شفیعی در مورد اینکه تاکنون به چند نفر در اجرای این طرح امدادرسانی شده است، گفت: با آنکه کمتر از یک هفته از شروع طرح می گذرد اما با کمک و همراهی داوطلبان توانستیم بیش ازصد و شصت نفر را در خاک ایران به خانواده‌هایشان بازگردانیم و علاوه بر آن 23 نفر از زائران مهجور و در راه مانده را در کربلا به خانواده ها و اقوامشان تحویل دهیم. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اربعين حسيني پياده روي اربعين اربعین ۹۸ هلال احمر سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر کنسولگری ایران کربلا نيروي انتظامي عراق كربلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۱۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟

به گزارش پارس نیوز ، بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت اقدامات امدادی جمعیت هلال احمر برای سیل‌زدگان در سه استان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان گفت:‌ عملیات امدادرسانی به سیل‌زدگان مناطق جنوب شرقی کشور همچان ادامه دارد. این ماموریت از ۲۷ فروردین ماه و همزمان با موج جدید بارش های شدید در جنوب شرق کشور آغاز شده است و نیروهای جمعیت هلال احمر در همان لحظات اولیه در محل حاضر شده و اقدامات خود را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه مجموعا تا صبح امروز به ۶۵ هزار و ۵۲۳ نفر در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان امدادرسانی شده‌است، گفت:‌بیشترین ماموریت مربوط به استان سیستان و بلوچستان بوده است. در این ماموریت در گام نخست سه اردوگاه اضطراری در مناطق سیل‌زده ایجاد و در مجموع نیز برای ۴۵۰۹ نفر شرایط اسکان اضطراری فراهم شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به این که ناوگان هوایی هلال احمر در امدادرسانی به سیل‌زدگان مشارکت داشتند، گفت: با  بهره‌گیری از توان بالگردها، ۱۲۰۰ نفر از متاثرین حوادث جوی به مناطق امن منتقل شده و ۹ نفر از مصدومین سیل نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. در مجموع ۱۴۰۰ نیروی هلال احمر در ماموریت امدادرسانی به سیل‌زدگان جنوب شرق کشور مشارکت داشتند که علاوه بر امدادرسانی، از ۳۵۰ واحد مسکونی آب را تخلیه کردند.

وی تصریح کرد: از تاریخ ۲۷ فرویدن ماه لغایت سوم اردیبهشت ماه ۴۶ سورتی پرواز برای کمک رسانی به متاثرین از حوادث جوی در جنوب شرقی کشور انجام و ۳۴ تن اقلام امدادی و زیستی برای آن‌ها ارسال شد.

محمودی ادامه داد:‌ بر همین اساس ۸۹۷ دستگاه چادر، ۸۳۹۹ تخته پتو، ۴۴۲۹ تخته موکت، ۱۰ هزار کیلوگرم نایلون پوششی، ۴۲۶ ست شستشو، ۳۹۵ ست بهداشتی، ۱۱ هزار و ۲۷۶ بسته غذایی، ۱۱ هزار و ۳۸۶ بطری آب معدنی و ۱۱ هزار و ۱۰۰ کیلوگرم برنج در میان سیل‌زدگان توزیع شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به وضعیت مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان گفت: سیل اخیر بیشترین آسیب را به سیستان و بلوچستان و مناطق جنوبی آن وارد کرده و به همین علت امدادگران جمعیت هلال احمر تا حل مشکلات مناطق سیل زده در کنار مردم حاضر خواهد بود و کمک رسانی را ادامه می دهد.

دیگر خبرها

  • امدادرسانی‌ نیروهای هلال احمر به ۱۱ استان متأثر از سیل و آب‌گرفتگی
  • رشد ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی هلال احمر استان زنجان
  • امدادرسانی به ۲۸ خانواده سیل‌زده گلستانی
  • امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به مردم سیل زده چین
  • از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟
  • ۲۴۱ بسته معیشتی هلال‌احمر بین نیازمندان شهرستان درمیان توزیع شد
  • روزهای هفته هلال احمر نامگذاری شد
  • توزیع ۲۴۱ بسته معیشتی هلال‌احمر بین نیازمندان شهرستان درمیان
  • تصادف در گنبد ۷ مصدوم برجا گذاشت