Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وزارت بهداشت، مریم حضرتی روز دوشنبه در حاشیه کارگاه دو روزه با موضوع  نقش پرستاران در پوشش همگانی سلامت که با حضور مهمانان خارجی و داخلی در سالن همایش‌های بین المللی رازی تهران برگزار شد، افزود: از اولین کسانی که در ارائه مراقبت‌های بهداشتی به مردم اقدام کرد خانم فلورانس نایتینگل بود که باعث کاهش مرگ و میرها به میزان دو سوم در جنگ‌های کریمه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به دلایل افزایش بیماری‌های غیر واگیر، رشد سریع جمعیت سالمندی، افزایش هزینه‌ها و افزایش انتظارات مردم نسبت به بحث سلامت حرکت به سمت پوشش همگانی سلامت ضروری است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: سازمان بین المللی پرستاران با بیش از ۱۳۰ کشور و ۲۰ میلیون پرستار عضو یکی از بزرگترین سازمان‌های بین المللی است که بر نقش پرستاران در ارتقای سلامت، پیشگیری از بیماری‌ها و هسته اصلی سلامت تاکید می‌کند. حرفه پرستاری از سال‌های اولیه ایجاد سازمان جهانی بهداشت در اولویت و توجه این سازمان بوده است.

حضرتی به نقل از ماهلر دبیرکل سابق سازمان جهانی بهداشت گفت: اگر میلیون‌ها پرستار در هزاران نقطه با هم جمع شوند می‌توانند با مراقبت‌های اولیه بهداشتی به عنوان نیروی کاری تاثیرگذار، تغییرات  قابل توجهی ایجاد کنند.

وی درباره نقش پرستاران در مراقبت‌های اولیه بهداشتی به نقش آنها در ارتقای سلامت، پیشگیری و مدیریت بیماری‌ها اشاره و بیان کرد: در اهداف هزاره بر کاهش مرگ و میر نوزادان، ارتقای سلامت مادران تاکید شد و به موفقیت‌های خوبی نیز در دنیا رسیدیم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت اظهار داشت: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده که سال ۲۰۲۰ در زمینه تقویت پرستاری و مامایی برای پوشش بهداشت جهانی قابل توجه است و به همین خاطر سال ۲۰۲۰ را سال پرستاری نام گذاری کردند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت سازمان جهانی بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۱۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بهداشت جهانی: حجم ویرانی بیمارستان‌ های غزه فاجعه‌آمیز است

رئیس سازمان بهداشت جهانی وابسته به سازمان ملل متحد حجم ویرانی‌ در بیمارستان‌های نوار غزه را بسیار فاجعه‌آمیز خواند.

به گزارش ایسنا، تدروس آدهانوم گبریسوس، رئیس سازمان بهداشت جهانی وابسته به سازمان ملل متحد امروز (پنجشنبه) در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت: «حجم ویرانی‌ در بیمارستان‌های نوار غزه را بسیار فاجعه‌بار است.»

وی افزود: « با شرکای خود وضعیت بیمارستان‌های الشفا و بیمارستان اندونزی در شمال غزه را مورد بررسی قرار دادیم. بیمارستان اندونزی تخلیه شده و اقدامات لازم برای بازسازی آن و آغاز مجدد روند پذیرش بیمار در حال انجام است.»

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، تدروس آدهانوم گبریسوس تأکید کرد روند یافتن اجساد در بیمارستان الشفا در غزه همچنان ادامه دارد.

هم اکنون ۱۲ بیمارستان در نوار غزه به طور محدود مشغول فعالیت هستند که ۶ مورد از آنها در بخش شمالی و ۶ مورد دیگر در منطقه جنوبی است. علاوه بر آنکه ۳ بیمارستان صحرایی نیز به صورت محدود در حال خدمت رسانی هستند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • سازمان بهداشت جهانی: حجم ویرانی بیمارستان‌ های غزه فاجعه‌آمیز است
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • افزایش حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • همه افراد در شکل گیری سلامت مسئولیت فردی و اجتماعی دارند
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویان پرستاری
  • یک میلیون و ۲۳۲ هزار لرستانی زیر چتر حمایت بیمه سلامت
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند