Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام سروستانی بیان کرد: در ایام اربعین حسینی امسال ۵۰ مبلغ و مبلغه بوشهری در موکب‌های اربعین حسینی کشور عراق فعالیت می‌کنند که ۳۰ نفر مبلغ و ۲۰ نفر از بانوان مبلغه هستند.

حجت‌الاسلام عبدالرضا سروستانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر صبح دوشنبه ( 22 مهر) در گفتگو با خبرگزاری شبستان  در  بوشهراظهار داشت: کمیته فرهنگی آموزشی استان بوشهر تلاش گسترده‌ای را در راستای برگزاری برنامه اربعین داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر بیان کرد: این اداره کل برای زنده نگه‌داشتن نام شهیدان اقدام به چاپ ۱۳ هزار کارت نائب شهید برای توزیع در میان زائران پیاده‌روی اربعین برای زیارت به نیابت از شهدا کرد.

 

سروستانی افزود: تشکیل جلسات کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین حسینی استان با مسئولیت اداره کل تبلیغات اسلامی استان، تشکیل شش کارگروه زیرمجموعه کمیته فرهنگی آموزشی، تشکیل کارگروه قرآن با مسئولیت اتحادیه مؤسسات قرآنی، تشکیل کارگروه نائب شهید با مسئولیت کانون همبستگی فرزندان شاهد ازجمله اقدامات انجام شده از سوی اداره کل تبلیغات اسلامی برای برگزاری باشکوه مراسم اربعینی حسینی بوده است.

 

وی با بیان اینکه برنامه‌های قرآنی متنوعی برای ایام اربعین در موکب‌ها طراحی‌شده است اضافه کرد: در ایام اربعین حسینی با همکاری کارگروه قرآن کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین استان و با موضوع اتحادیه قرآنی استان و با کمک‌های معنوی و مادی دستگاه‌های مختلف پنج موکب قرآنی استان در کشور عراق فعالیت می‌کنند.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر بیان کرد: در ایام اربعین حسینی امسال ۵۰ مبلغ و مبلغه بوشهری در موکب‌های اربعین حسینی کشور عراق فعالیت می‌کنند که ۳۰ نفر مبلغ و ۲۰ نفر از بانوان مبلغه هستند.

 

وی اظهار داشت: تشکیل کارگروه نماز و تبلیغ با مسئولیت اداره کل، تشکیل کارگروه یاوران فرهنگی اربعین با مسئولیت شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان، تشکیل کارگروه رسانه و فضای مجازی و تشکیل کارگروه بانوان با مسئولیت واحد خواهران تبلیغات اسلامی از دیگر اقدامات انجام شده از سوی اداره کل تبلیغات اسلامی برای برگزاری باشکوه مراسم اربعینی حسینی بوده است.

 

پایان پیام/647

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین زائران اربعین حسینی پیاده روی اربعین کانون های مساجد اربعین ۹۸ حب الحسین یجمعنا مرز بین المللی شلمچه موکب اربعین مرز مهران پیاده روی اربعین حسینی اربعین حسینی کشور عراق اعزام مبلغ استان بوشهر خبرگزاری شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادای احترام رئیس جمهور به رهبر استقلال پاکستان

به گزارش جام جم آنلاین، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز سه‌شنبه در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر به پاکستان، پس از سفر به ایالت پنجاب و شهر لاهور، به کراچی مرکز ایالت سند نیز سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح «قائد اعظم» و پدر استقلال این کشور، با تقدیم تاج گل و قرائت فاتحه به مقام وی ادای احترام کرد.

محمدعلی جناح ملقب به قائد اعظم در ۲۵ دسامبر سال ۱۸۷۶ در یکی از محله‌های کراچی به دنیا آمد. پدرش بازرگان و خواهرش «فاطمه» یکی از مبارزان دوران استقلال پاکستان و هندوستان بود. وی در سال ۱۸۹۵ از دانشگاه انگلیس فارغ التحصیل شد و بعد از دریافت مدرک دکترای قانون، فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد.

جناح در سال ۱۸۹۶ به کنگره هند پیوست و در سال ۱۹۱۳ به عضویت «حزب آل اندیا مسلم لیگ» که توسط مسلمانان هند تشکیل شده بود درآمد. وی در سال ۱۹۱۶ بعد از برگزاری اجلاس ویژه حزب مسلم لیگ در شهر «لکهنو» به عنوان رهبر این حزب انتخاب شد.

محمد علی جناح نقش مهمی در نزدیکی کنگره هند با حزب مسلم لیگ برای بیرون کردن انگلیس از هندوستان داشت. در سال ۱۹۲۹ جناح در گزارشی به عنوان «گزارش نهرو» بر ۱۴ نکته اساسی درباره حقوق مسلمانان تأکید کرد که بعدها مقدمه‌ای برای تشکیل یک کشور مسلمان شد.

جناح تمام عمر خود را صرف حمایت از حقوق مسلمانان شبه‌قاره کرد و چون مسلط به قانون بود تلاش‌های وی به ثمر نشست و سرانجام توانست کشور پاکستان را تشکیل دهد.

با ورود محمدعلی جناح به حزب کنگره ملی هند که برای کمک به انگلیسی‌ها تأسیس شده بود، فعالیت‌های این حزب که مقرر بود متناسب با منافع انگلیسی‌ها باشد، مخالف اهداف آنان عمل کرد. مسلمانان هم برای حفظ منافع خود حزبی به نام مسلم لیگ را تأسیس کردند. این دو حزب راه استقلال را هموار نمودند و فعالیت‌های جناح به استقلال پاکستان منجر شد. جناح از تعصب‌های فرقه‌ای دوری می‌کرد و به همین خاطر یکی از بهترین نمایندگان اتحاد مسلمانان با هندوها به شمار می‌رفت.

در مارس ۱۹۲۷ جناح توانست طرح‌های مسلمانان دهلی را تدوین کند اما در طرح مربوط به قانون اساسی حق رأی دادن از مسلمانان گرفته شد و کارهای جناح بی‌نتیجه ماند. در سال ۱۹۲۹ محمدعلی جناح طرح معروفی را در ۱۴ ماده تنظیم کرد و به کنگره داد. گنگره ملی هند به طرح ۱۴ ماده‌ای جناح چندان توجه نکرد. او پس از این ناکامی‌ها به لندن رفت و از دور فعالیت‌های اجتماعی سیاسی شبه قاره را دنبال می‌کرد.

در ۱۹۴۰ محمد علی جناح بیمار شد و در سال ۱۹۴۷ درست یک سال بعد از تشکیل کشور مستقل مسلمان به عنوان پاکستان در سپتامبر سال ۱۹۴۸ دار فانی را وداع گفت، اما فداکاری‌های او برای تشکیل یک کشور مستقل مسلمان همیشه در یاد و خاطره مسلمانان شبه‌قاره باقی خواهد ماند.

دیگر خبرها

  • قرار نیست مسئولیت استانداری کرمان را بپذیرم/ حضور در شورای هماهنگی را ترجیح می‌دهم
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • میزبانی ایران اکسپو از ۸۰ کشور | کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • ادای احترام رئیس جمهور به رهبر استقلال پاکستان
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه وحدت است
  • مجمع خیران مشارکتی طرح‌های محیط زیستی در ۳۱ استان کشور تشکیل می‌شود