Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@08:39:56 GMT

درآمد ۹میلیون‌تومانی در ماه با تولید نان بستنی

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۶۲۶۸۱

به گزارش تسنیم، یکی از لذت‌بخش‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان و ایام گرم سال طرفدارانش بیشتر هم می‌شود، بستنی است. بستنی یکی از عالی‌ترین منابع انرژی است. کلسیم و فسفر که در شیر بستنی موجود است، برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها مفید است.

ایمان نظری در مدت کوتاهی موفق شده از یک کارگاه کوچک و سنتی در منزل به یکی از تولیدکنندگان نان بستنی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در حال حاضر برای بیش از 10 نفر اشتغال ایجاد کرده است.

وی متولد 1366 است دارای مدرک فوق‌دیپلم و از سال 1392 به‌عنوان یک کارگر ساده در یک کارگاه تولید نان بستنی مشغول به فعالیت شد و بعد از گذشت یک سال با خرید دستگاه ساده و سنتی به‌مبلغ 5.3 میلیون تومان در منزل کار خود را شروع کرد.

این شغل تخصص خاصی را نمی‌خواهد. من در ابتدا تخصص خاصی را نداشتم. زمانی که به‌صورت کارگر در کارگاه مشغول به کار بودم درآمد چندانی نداشتم که با راهنمایی یکی از دوستانم و با توکل بر خدا کار خود را شروع کردم.

انجام این کار به‌صورت سنتی در منزل در ابتدا خوب بود ولی من را راضی نمی‌کرد. تولید نان بستنی به این شکل بسیار ساده است ولی زحمت زیادی را می‌طلبد. دو سال به همین منوال سپری شد. در طول این دو سال کارگاهمان پیشرفت خوبی کرد و ما موفق شدیم تعداد دستگاه‌ها و نفرات را افزایش دهیم ولی با بازاریابی خوبی که انجام داده بودیم تولیدات ما جوابگوی نیاز بازار نبود.

بعد از تحقیق و پرس‌وجو در خصوص دستگاه‌های نیمه‌صنعتی تولید نان بستنی به نوعی برخوردیم که نیاز ما را تأمین می‌کرد ولی هزینه لازم جهت تهیه آن نداشتیم. پس از مطلع شدن از حمایت‌های بسیج سازندگی از کارگاه‌های صنایع تبدیلی به آن‌ها مراجعه نمودم، پس از موافقت با این طرح، بنده را به بانک جهت گرفتن وام معرفی نمودند و پس از اخذ وام توانستیم دستگاه موردنظر را خریداری کنیم.

در ابتدا خودم محصول را برای فروش به درب بستنی‌فروشی‌ها می‌بردم ولی رفته‌رفته تقاضاها بسیار زیاد شد و ما قادر به تأمین نیاز آن‌ها نبودیم به همین جهت نوبت‌های کاری را افزایش دادیم به‌نحوی‌که در حال حاضر کارگاه ما به‌صورت سه‌شیفت کار می‌کند و در حال حاضر عمده فروش ما به فروشگاه‌های پخش عمده این محصول است و به‌غیراز روزهای تعطیل کارگاه به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت است و برای هر نوبت دو کارگر ‌به‌صورت مستقیم مشغول به کار هستند.

مواد لازم جهت تولید این نان آرد، شکر و روغن و شیر سویا (لسیتین) که با نسبت‌های مشخص با هم مخلوط و پس از ریختن در قالب‌های مخصوص و قرار دادن در دستگاه مخصوص این کار به نان بستنی تبدیل می‌شود.

سودی معادل 320 هزار تومان در روز از هر کیسه 50کیلویی آرد و 4 هزار نان بستنی به دست می‌آید که در 20 جعبه 200عددی بسته‌بندی می‌کنیم و هر جعبه را به‌مبلغ 20 هزار تومان به‌فروش می‌رسانیم.

کارگاه ما در هرروز 8 هزار نان بستنی تولید می‌کند که فروشی معادل 640 هزار تومان به دست می‌آید که با کم کردن هزینه‌ها ازجمله خرید آرد و دستمزد کارگر سودی معادل 320 هزار تومان در هرروز به دست می‌آید.

شخصی که تازه می‌خواهد تازه وارد این کار شود با آورده‌ای کمتر از 7 میلیون تومان می‌تواند با خرید یک دستگاه سنتی و دستی کار را شروع کند و با 6 الی 7 ساعت کار در روز می‌تواند درآمدی معادل 2میلیون تومان در ماه داشته باشد.

در استان به‌غیر از کارگاه ما فقط دو کارگاه در این عرصه فعالیت می‌کنند و بازار این محصول در استان خوزستان به‌طور کامل در اختیار تولیدکنندگانی است که خارج از استان فعالیت می‌کنند.

برای این‌که به این مرحله برسم تلاش زیادی کردم در این راه خانواده‌ام پشت من ایستادند و از من حمایت کردند تا من توانستم در مدت 2 الی 3 سال جواب تمام سختی‌هایم را بگیرم. بااینکه بیش از یک سال نیست که از تأسیس این کارگاه نیمه‌صنعتی می‌گذرد، من از کارم راضی هستم و قصد دارم تا چند ماه آینده کارگاه دوم را نیز راه‌اندازی نمایم که در این کارگاه نوعی دیگر از نان بستنی را تولید خواهیم کرد و چند وقتی است که  نیز محصولاتمان را با برند آریانا به بازار عرضه  کرده‌ایم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۲۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ خانم سمیعی در زمره بانوان برتر کارآفرین استان مرکزی است که ۱۲ سال قبل با دریافت تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی کمیته امداد، کارگاه کوچک خیاطی خود را راه اندازی کرد.
این بانوی کارآفرین که دانش آموخته رشته طراحی دوخت است توانست با چرخ خیاطی که پدرش به او هدیه داد سرویس آشپزخانه تولید و با سرمایه حاصل از فروش هنر خود و تسهیلات کمیته امداد چرخ خیاطی خریداری و کارگاه کوچک راه اندازی کند.
سمیعی می‌گوید: با سود حاصل از فروش لباس‌های تولید شده در کارگاه و دریافت تسهیلات بیشتر از کمیته امداد، از کارگاه ۱۲ متری به کارگاه ۲۰۰ متری و از یک چرخ خیاطی به ۲۲ چرخ خیاطی رسیده است.
او تاکنون توانسته برای ۵۰ سرپرست خانوار شغل ایجاد کند و هر هفته تا ۱۲ هزار دست انواع تن پوش زنانه، مردانه و لباس مخصوص کودکان تولید و در بازار به فروش می‌رساند.
در چهار سال گذشته ۱۹ هزار مددجوی کمیته امداد با اعطای هزار میلیارد تومان تسهیلات توانمند شده‌اند.

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • شناسایی و پلمپ کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی در سامان
  • کارگاه چوب بری در جاده مخصوص کرج در آتش سوخت
  • نقد کردن درآمد یوتیوب با MCN موبیکس کیوب
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی در سامان
  • حریق واحد تجاری در جاده مخصوص مهار شد
  • فحش‌های پول‌ساز؛ درآمد باورنکردنی فدراسیون فوتبال از ۳ پرونده!
  • فحش‌های پول‌ساز! ۴۵۰ میلیون درآمد فدراسیون از ۳ پرونده
  • فحش های پول ساز / ۴۵۰ میلیون درآمد فدراسیون از ۳ پرونده
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی