Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@06:26:09 GMT

سفر به مدرسه عشق

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۶۵۱۵۴

سفر به مدرسه عشق

عشق به امام حسین (ع) او را مشتاق سرزمین کربلا کرده است؛ تپش قلبش به خاطر اباعبدالله الحسین (ع) لحظه ای کمتر نمی شود شاید صدای قلبش را هم اطرافیانش بشنوند چون عشق به کربلا این چنین او را بی قرار کرده است. دلش می خواهد به بین الحرمین برود.
سرزمین کربلا برای همه یادآور روزهای سختی است که امام حسین (ع) و یارانش در آن روزها تحمل کردند همین موضوعات دانش آموزان را برای کربلا مشتاق تر می کند؛ قلب شان برای کربلا می تپد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون عشق آنها را راهی کربلا می کند.
راه درس آموختن از حماسه کربلا را باید از این مسیر بیاموزد دل را به دریا می زند و کوله بار عاشقی را بر دوش خود می گیرد و مسیر راهپیمایی اربعین حسینی را آغاز می کند می داند راه سختی است اما آغازش را با ذکر یا حسین و پایانش را در ضریح اباعبدالله الحسین (ع) می بیند. با پای پیاده مسیر درس عشق از حسین را آغاز می کند.
در طول مسیر هزاران نفر از عاشقان حسینی حضور دارند اما اینکه نوجوانان  و جوانانی که واقعه کربلا را  فقط در کتاب ها خواندهاند، آمده اند تا مسیر عشق را خود بپیمایند و درس هایی از فداکاری یاران امام حسین (ع) بیاموزند. درس هایی که برای هر لحظه زندگی انسان عبرت آموز است.
یک دانش آموز که تنها ۱۶ سال دارد کوله بارش را برای پیاده روی اربعین بسته است. لحظه شماری می کند و ثانیه های ساعتش را با لحظه هایی تطبیق می دهد که قرار است کنار ضریح امام حسین (ع) باشد. دلش آنجاست، همه چیز را زیبا می بیند چون می داند که تنها چند روز تا سرزمین عشق فاصله دارد.
می گوید هر لحظه که پیاده روی زائران اربعین را از تلویزیون می بینم بیشتر مشتاق هستم تا این مسیر را بروم. قرار است فردا مسیر عشق را آغاز کنم؛ مسیری که برای همه سعادت و خوشبختی می آورد؛ عشق به امام حسین (ع) من و خانواده ام را راهی این سفر کرده است تا مانند دیگر مسلمانان جهان در روزهای متعلق به آن امام بزرگوار در کنار ضریح مطهرش باشیم.
وی ادامه می دهد: هرچند دانش آموزم  ولی راه مدرسه و درس را این بار از این مسیر آغاز خواهم کرد، راهی که شاید نصیب همه نشود اما من از این فرصت استفاده خواهم کرد تا با پای پیاده حرکت خود به سمت کربلا را آغاز کنم زیرا همگان می دانند که عشق به سیدالشهدا (ع) در وجود دوستدارانش سرشار شده است و پیمودن این مسیر برای ما که دانش آموز هستیم به نوعی کلاس درس است. درسی که امام حسین (ع) با  قیامش در کربلا به همه آموخت.
دیگر دانش آموز که همراه همکلاسی های خود قرار است مسیر کربلا تا نجف به طول ۸۰ کیلومتر را پیاده طی کند نیز می گوید: روزهایی که متعلق به امام حسین (ع) است دل همه عاشقانش برای آن امام تنگ می شود پس بهترین راه، رفتن به این مسیر پیاده روی است چون وقتی که پا به این مسیر می گذاری دیگر دست خودت نیست دلت اجازه بازگشت نمی دهد و دوست داری این سفر طولانی شود تا در کنار مرقد مطهر امام حسین (ع) چند روزی بیشتر بمانی.
مسیر عشق مسیری زیباست که عاشقان برای بازگشت از آن احساس دلتنگی می کنند. زمانی که اولین گام پیاده در این مسیر را پیمودم؛ فقط می خواستم بدانم این مسیری که همه از آن سخن می گویند چگونه است؟ چگونه مسیری است که هر سال  مشتاقان آن اضافه می شوند. وقتی رفتم تازه متوجه شدم که عشق به امام حسین (ع) دل ها را به سوی خود می کشاند. کسانی که هنوز پای به این راه نگذاشته اند هم برای امام حسین (ع) قدم برمی دارند.
توصیفی که این دانش آموز از مسیر پیاده روی دارد، طی کردن راه عاشقی برای زیارت اباعبدالله الحسین (ع) است. چه دل هایی که این روزها به عشق حسین می تپد ولی توان رفتن به بین الحرمین را ندارند اما درس هایی که از این روزها می آموزند درس هایی آموزنده و معنوی است. عشق به حسین این روزها در وجود همه موج می زند.

عشق به سالار شهیدان به قدری در وجود همگان موج می زند که وزارت آموزش و پرورش نیز اعلام کرده است غیبت دانش آموزان و معلمان در راهپیمایی اربعین مجاز می شود و شاید این تصمیم دل های مشتاقان را آسوده خاطر راهی دیار عشق می کند.
علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره وضعیت معلمان و دانش آموزانی که قصد شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی را دارند به خبرنگار ایرنا گفت: دانش آموزان و معلمان علاقه مند به زیارت اباعبدالله الحسین(ع)، برای شرکت در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی هیچ مشکلی نخواهند داشت.
وی ادامه داد: به همین منظور آموزش و پرورش برنامه های مختلفی برای ایام اربعین دارد. زمینه سازی برای حضور دانش آموزان و همکاران و نیز تشکل های دانش آموزی موکب هایی در مسیرهای پیاده روی اربعین تدارک دیده اند.
راهپیمایی میلیونی اربعین در روزهای منتهی به ۲۰ صفر (اربعین حسینی) برگزار می‌شود. این پیاده ‌روی از نقاط مختلف عراق به‌ طرف کربلا و با هدف زیارت حرم مطهر امام حسین(ع) انجام می‌شود. هر سال دانش آموزان بسیاری از سراسر کشور در این مراسم شرکت می کنند.
کاظمی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش برای استفاده دانش آموزان و معلمان از این ظرفیت همکاری و حمایت لازم را انجام می دهد، افزود: تشکل های دانش آموزی حضور پررنگی در این مراسم دارند. دانش آموزان و معلمان علاقه مند هم می توانند بدون دغدغه از این فرصت بسیار خوب استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه های دانش آموزان و همکاران فرهنگی این است که هماهنگی برای حضور نیافتن در کلاس درس وجود داشته باشد که با تاکید وزیر آموزش و پرورش این موضوع را ابلاغ می کنم و در حکم بخشنامه آمده است که مدیران مدارس همکاری لازم را با دانش آموزانی که قصد زیارت و پیاده روی اربعین را دارند، انجام دهند و البته این سفر باید با اطلاع خانواده ها باشد.
وی همچنین توصیه ای به دانش آموزان داشت که معلمان در مدت یک هفته ای که دانش آموزان در کلاس درس حضور ندارند به آنان کمک کنند و دانش آموزان نیز با همت بلندی که دارند کلاس های عقب افتاده خود را جبران کنند.
کاظمی ادامه داد: دغدغه ای نیز برای همکاران فرهنگی وجود دارد که با این نگاه تدبیر لازم را انجام می دهیم. چون این مراسم یک موقعیت ارزشمند تربیتی برای هر دو گروه است و ارزش ها و آورده های تربیتی بسیار بالایی برای دانش آموزان دارد.
وی اضافه کرد: نگاه ما به حوزه تعلیم و تربیت فراتر از کلاس و مدرسه است و از مدیران توقع داریم همکاری لازم را با معلمانی که قصد سفر زیارت اربعین را دارند، داشته باشند و غیبت آنها موجه تلقی شود. همکاران ما هم قول خواهند داد که در این یک هفته عقب ماندگی موجود را جبران کنند و مدیران تدابیر لازم را برای اداره کلاس های درس خواهند داشت.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که آیا آماری از اعزام دانش آموزان و معلمان علاقه مند به شرکت در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی در سال جاری و پارسال وجود دارد، گفت: آمار جمع بندی نکرده ایم، اما حجم حضور دانش آموزی و همکاران نسبتا بالا است.
وی درباره تعداد موکب های تشکل های دانش آموزی نیز اظهار داشت: تشکل های دانش آموزی در داخل عراق موکب هایی را برپا خواهند کرد، همچنین در استان های خوزستان، ایلام و کرمانشاه که میزبان زائران هستند، موکب هایی ایجاد می شود. علاوه بر موکب های داخل کشور، در عراق موکب های تشکل های دانش آموزی در فاصله نجف تا کربلا ایجاد شده است.
گزارش از مهناز بیرانوند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش اربعین ۹۸ دانش آموزان فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۵۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است

به گزارش قدس خراسان، جواد روحانی امروز ۴ اردیبهشت‌ماه، در سمینار اوتیسم با موضوع آشنایی با عوامل تاثیرگذار در اختلال اوتیسم و درمان اختلال آگاهی‌بخشی و بازگویی تجارب زیسته مادران و معلمان‌ که در دانشکده علوم‌تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما در مدارس خود آموزش واحدی برای نوآموزان و دانش‌آموزان اوتیسم نداریم. ده‌ها آموزش برای آن‌ها تعیین شده که با توجه به شرایط و توانمندی هر دانش‌آموز و سطح‌بندی طیف اوتیسم است.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است، عنوان کرد: اولین مدرسه اوتیسم در استان ۱۵ سال پیش با ۳۰ دانش‌آموز شروع به کار کرد. در دو، سه سال گذشته ۲۱۴ دانش‌آموز طیف اوتیسم داشتیم، سال گذشته ۳۲۰ نفر بودند و در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در سامانه ۴۲۵ نفر دانش‌آموز طیف اوتیسم ثبت شده است.

وی افزود: ۱۵ سال پیش یک مدرسه اوتیسم داشتیم که الان به ۱۰ مدرسه رسیده، ۵ مدرسه در مشهد و ۵ مدرسه در نیشابور، تربت جام، تربت حیدریه و سبزوار قرار دارد. در گناباد نیز ۷، ۸ دانش‌آموز شناسایی شدند و برای آن‌ها کلاس تشکیل شده است.

روحانی بیان کرد: بسیاری از خانواده‌ها این اختلال را پنهان می‌کنند و ممکن است مراجعه نکنند. شاید هزاران نفر دیگر هنوز در خانه‌ها هستند. قدم‌های خوبی در استان برای دانش‌آموزان طیف اوتیسم برداشته شده و در محتوای آموزشی پیشگام هستیم. اولین استانی هستیم که مرکز پیش‌دبستانی تخصصی و کودکستان استثنایی برای این گروه داریم.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه مهمترین چالش‌های ما در اختلال طیف اوتیسم پذیرش این دانش‌آموزان و نوآموزان است، تصریح کرد: چالش ما با والدین است که شاید پذیرشد این اختلال را نداشته باشند که بچه را نگه دارند به این امید که بهبود پیدا کنند. والدین و افراد جامعه باید تفاوت‌های فردی را بپذیرند و نگاه خود را تغییر دهند.

وی ادامه داد: نهادهای اجتماعی، نهادهای دولتی و غیر دولتی و شهرداری‌ها باید پارک‌های ویژه‌ای را مناسب‌سازی کنند و بخش سرگرمی برای افراد خانواده بگذارند. مبلمان شهری باید برای این دانش‌آموزان مناسب‌سازی شود. در زمینه ایاب و ذهاب مشکلاتی وجود دارد.

روحانی اضافه کرد: در زمینه محتوای آموزشی نیز هنوز نتوانستیم محتوای آموزشی خاص برای دانش‌آموزان تعریف کنیم و هنوز بر اساس محتواهای کم‌توان ذهنی آموزش می‌دهیم اما همکاران ما با تلاشی که داشتند کتاب‌هایی را تعریف کردند که آموزش تصویری دارد.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دانشگاه فردوسی مشهد پیشنهاد دادند تفاهم‌نامه‌ای امضا شود و دانشجویان در درس آشنایی با دانش‌آموزان با نیازهای ویژه یا اختلالات رفتاری، بازدیدی از مدارس ما داشته باشند و با طیف اوتیسم آشنا شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • شناسایی ۱۳۰ نقطه پرخطر در مسیر گذرگاه‌های اربعین
  • پذیرش سطح عالی و مقطع خارج مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین(ع) قم
  • مهلت یک هفته‌ای فرماندار میاندوآب برای جمع‌آوری سدمعبر
  • نیت خاص آیت‌الله امامی‌کاشانی در تشرف ۴۰ هفته‌ای به جمکران با پای پیاده!
  • جشنواره قصص قرآنی مشهد آغاز به کار کرد
  • کوچ برگی از زندگی متفاوت عشایر+فیلم
  • ۴۰۰ زائر کهگیلویه و بویراحمدی به عتبات عالیات اعزام شدند
  • تداوم اجرای طرح سفیران ۱۲۵ در مدارس یزد
  • بهترین مسیرهای پیاده‌روی تهران کدام‌اند؟