Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ مدتی است که طرح ارتقای آموزش قرآن در پایه سوم ابتدایی با عنوان «طرح 33 روزه آموزش روخوانی قرآن» اجرا می‌شود. طرحی که در راستای اصلاح و تکمیل محتوای آموزش و از سوی دیگر شیوه اجرای آموزش قرآن برای این مقطع تحصیلی، با هدف ارتقای توانایی خواندن سوره‌ها، همچنین ارتقای مهارت روخوانی قرآن انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر گفته رضا نباتی، کارشناس و مؤلف کتب درسی قرآن مقطع ابتدایی «طرح 33 روزه آموزش روخوانی قرآن در پایه سوم ابتدایی به صورت همزمان در 63 هزار مدرسه کشور و حدود 80 هزار کلاس درس و میان حدود یک میلیون و 350 هزار دانش‌آموز انجام می‌شود».

وی با اشاره به اینکه طرح فوق از ابتدای آبان‌ماه تا اواسط آذرماه برگزار می‌شود، بیان کرد: این طرح که به صورت تجمیع ساعات درسی قرآن در پایه سوم ابتدایی است به منظور ایجاد و تقویت مهارت روخوانی قرآن انجام می‌شود و انتظار این است که این طرح در روز اول آبان‌ماه طی مراسمی با شکوه با حضور اولیا و کارشناسان قرآن و مدیران و معلمان در سطح آموزشگاه‌ها برگزار شود.

نباتی تأکید کرد: تدریس قرآن در پایه اول تا ششم ابتدایی، طبق مصوبه 677 و 831 شورای عالی آموزش و پرورش، وظیفه آموزگار پایه است و تدریس مربیان و سایر افراد خلاف مصوبه شورای عالی است و این مصوبه در سال 1381 به تصویب رسیده و ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه فایل‌های صوتی این طرح نیز در دسترس عموم است، تصریح کرد: دانش‌آموزان، اولیا و مربیان علاقه‌مند می‌توانند فایل‌های صوتی طرح 33 روزه آموزش روخوانی قرآن را از طریق پایگاه اینترنتی گروه درسی قرآن و معارف اسلامی و کانال کلاس معکوس آموزش قرآن(فرهنگ آموزش عمومی قرآن کریم) در آپارات دریافت کنند.

به گزارش ایکنا، برنامه‌های آموزشی این طرح در قالب برنامه رادیویی، هرساله از سوی رادیو قرآن پخش می‌شود. درباره پخش این برنامه و روال انجام آن با احمد فراهانی، مدیر گروه آموزش رادیو قرآن گفت‌وگو کردیم. وی با قاطعیت از پخش نشدن این برنامه خبر داد و گفت: در برنامه‌سازی به تفاهم نرسیدیم. هر چند رادیو قرآن تعاملات خوبی با آموزش و پرورش دارد، چنانکه پخش برنامه‌هایی چون زنگ آسمانی، نسیم انس و شمیم دانش را در دستور کار داریم، اما با توجه به مخاطبان خاص این برنامه که تنها ویژه دانش‌آموزان پایه سوم ابتدایی است، لذا این برنامه تولید و پخش نمی‌شود.

فراهانی اضافه کرد: اکثر برنامه‌های رادیو قرآن شامل مخاطبان عام می‌شود، اما طرح 33 روزه آموزش روخوانی قرآن مخاطبان خاص‌الخاص دارد که شاید اکثرا شنونده برنامه‌های رادیو نباشند، لذا با وجود اینکه سال گذشته این برنامه پخش شد، اما امسال پخش نمی‌شود.

یادآور می‌شود، براساس اسناد تحولی از جمله سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند برنامه درسی ملی و نیز اهداف آموزش عمومی قرآن کریم (مصوب شورای توسعه فرهنگ قرآنی) مهم‌ترین مأموریت و وظیفه وزارت آموزش و پرورش فراهم کردن زمینه‌های لازم برای دستیابی همه دانش‌آموزان به مهارت صحیح‌خوانی قرآن است. طبق اهداف مصوب، انتظار می‌رود دانش‌آموزان در پایان دوره ابتدایی بتوانند قرآن را صحیح بخوانند. لازمه دستیابی به این هدف آن است که دانش‌آموزان حداقل در پایان پایه سوم ابتدایی توانایی روخوانی قرآن را، که منظور شمرده و آرام خواندن قرآن است، به‌ دست آورده باشند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن طرح آموزش روخوانی قرآن قرآن آموزش و پرورش رادیو قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۵۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان سفیر سلامت ۱۶ میلیون خانواده هستند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که امروز پیش از ظهر برگزار شد، اظهار کرد: سلامت خانواده بسیار حائز اهمیت است و برنامه‌های دولت سیزدهم مبنی‌بر این رکن اساسی است. این برنامه همه جامعه را در بر‌می‌گیرد و یکی از بخش‌های این طرح سلامت مدارس است.

وی با بیان اینکه در کنار سلامت مدارس باید سلامت فردی دانش‌آموزان را در دستور کار قرار دهیم، ادامه داد: بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ سفیر سلامت در جامعه وجود دارد که درصدد هستیم این تعداد را به ۴ میلیون نفر افزایش دهیم.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه فرهنگ‌سازی در مدارس از اهمیت زیادی برخوردار است، ابراز کرد: ارتقا سلامت جامعه تنها از سوی فرهنگ‌سازی انجام می‌گیرد و مهم‌ترین برنامه در حوزه دانش‌آموزان است،  ما دانش آموزانی داریم که سفیر سلامت ۱۶ میلیون خانواده هستند.

وی بابیان اینکه تغذیه دانش‌آموزی بسیار مهم است، گفت: یکی از مسائل شیر مدارس است که در برنامه هفتم به این موضوع پرداخته شد.

فرشیدی خاطرنشان کرد: اقداماتی درجهت افزایش و استمرار  ارتباط وزارت بهداشت، آموزش و پرورش و خانواده را انجام دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اردوی مهارتی دانش آموزان در آباده
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل در فیروزه
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی
  • لزوم تربیت چند ساحتی دانش آموزان
  • بیش از ۵۵۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای در خوزستان فعالیت می‌کنند
  • وجود ۵۴ هزار سفیر سلامت در گلستان
  • دانش‌آموزان سفیر سلامت ۱۶ میلیون خانواده هستند
  • مهارت آموزی ورزشی ۱۸ هزار دانش آموز مقطع ابتدایی در قم