Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در سومین دوره جایزه ملی فیلم ایثار، معاونت فرهنگی قوه قضاییه و ستاد ملی صبر با اهدای جایزه و تندیس ملی صبر از دو اثر برگزیده تقدیر کردند. تاریخ انتشار: 09:26 - 23 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۸۸۵۰

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، مراسم قدردانی از برگزیدگان سومین جایزه ملی «فیلم ایثار» با حضور محمدحسین کاویانی معاون فرهنگی بنیاد شهید، حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی، حجت‌الاسلام و المسلمین سید موسی طباطبایی سرپرست اداره اجرایی معاونت فرهنگی قوه قضاییه در تالار ایوان شمس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام و المسلمین کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و ایثارگران در این مراسم با گرامیداشت ایام اربعین سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) به عنوان اسوه بزرگ و نمونه کامل ایثار و فداکاری گفت: در طول 40 سال از حیات پر برکت جمهوری اسلامی، همواره فرهنگ ایثار و شهادت زنده و پویا و همانند یک قله رفیع و بلند بوده و امروز هم معرفی حقیقت ایثارگری در همه عرصه‌ها ضرورتی انکارناپذیر است.

وی افزود: مفهوم «ایثار اجتماعی»، حلقه مفقوده ترویج فرهنگ ایثارگری است، بر همین اساس سومین جشنواره ملی فیلم ایثار این مفهوم را به عنوان محور برنامه‌هایش قرار داده و تلاش می‌کند تا با استفاده از ظرفیت هنر، مفاهیم اجتماعی مرتبط با ترجیح مصلحت عمومی نسبت به منفعت شخصی، گذشت و فداکاری را تبیین کند.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: همزمان با نگاه به قله مفهوم ایثار و شهادت که در مقام والای شهدا و جانبازان متجلی است، نیازمند یادگیری رفتارهای همدلانه و ایثارگرانه در جامعه و عمل به این فرهنگ متعالی در عرصه‌های اجتماعی هستیم.

در ادامه حسین انتظامی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان سینمایی در سخنانی گفت: موضوعات جشنواره فیلم ایثار کاملا مناسب و انتخاب فیلم 120 ثانیه‌ای به عنوان یک مدیوم گسترده و قابل‌پخش در رسانه‌های اجتماعی قابل تقدیر است.

رییس سازمان سینمایی اظهار کرد: فرهنگ ایثار و شهادت باعث «پالایش روح» انسان می‌شود و نیاز عمومی جامعه و در سطح کلان موجب افزایش انسجام ملی و مقاومت در شرایط کنونی است.

لازم به ذکر است؛ در این دوره در مجموع ۲۸۴ اثر در بخش فیلم و ۴۹۰ اثر در بخش فیلمنامه به دبیرخانه این جشنواره رسیده بود که ۱۰۵ اثر در بخش فیلم و ۱۱۱ اثر در بخش فیلمنامه انتخاب شد و در مرحله نهایی ۸ فیلم و ۴ فیلمنامه برگزیده شدند.

در سومین جایزه ملی ایثار، با حمایت معاونت فرهنگی قوه قضاییه و ستاد ملی صبر،  فیلم "ما" به کارگردانی رضا پیرزاده و فیلم نامه "خیلی دور نه چندان نزدیک" به نویسندگی مسعود شعبانی برگزیده شد و با اهدای جایزه و تندیس ملی صبر تقدیر به عمل آمد. گفتنی است این جشنواره با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران، انجمن سینمای جوانان ایران، معاونت فرهنگی قوه قضاییه، شبکه یک سیما، شبکه مستند و آی فیلم برگزار شده است.   بیشتر بخوانید: اختتامیه سومین جایزه ملی فیلم ایثار   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فیلم ایثار معاونت فرهنگی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۶۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نسخ خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، احسان زهره‌وندی، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در حاشیه رونمایی از ۲ نسخه خطی کلیات گلستان سعدی و یک رقعه خطی متعلق به دوره تیموری، اظهارکرد: این مراسم با توجه به وجود نسخ خطی نفیس در گنجینه موزه بزرگ خراسان و به مناسبت روز بزرگداشت «ابومحمد مشرف‌الدین مصلح بن‌عبدالله بن‌مشرف» متخلص به سعدی، شاعر و نویسنده پارسی‌گوی ایرانی برگزار شد.

زهره وندی ادامه داد:یکی از اولویت‌های کاری معاونت میراث فرهنگی خراسان رضوی تبیین و معرفی مشاهیر ادبی ایران است که از اسفند سال گذشته با برنامه (بزرگداشت نظامی) شروع و در سال‌جاری نیز ادامه خواهد داشت و طبق تقویم فرهنگی اقدام به برپایی نمایشگاه‌های مشاهیر فرهنگی و هنری براساس آثار موجود در خراسان رضوی می‌کند.

وی بیان کرد: در این مراسم ۲ نسخه خطی نفیس سعدی از کلیات گلستان و یک رقعه متعلق به دوره تیموری رونمایی شده است.

معاون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: یکی از نسخه ها شامل غزلیات سعدی به ضمیمه غزلیات قاسم انوار و بخشی از دیوان حافظ است که با خط نستعلیق ۱۴ سطری نوشته شده و تاریخ تحریر آن مربوط به دوره تیموری و قرن ۱۰ هجری قمری است.

زهره وندی ادامه داد: نسخه دیگر کلیات سعدی شامل گلستان، بوستان و دیوان اشعار بوده که با خط نستعلیق تحریر شده است.

شایان ذکر است، نسخه های خطی سعدی از سوم تا نهم اردیبهشت ماه در موزه بزرگ خراسان واقع در بوستان کوهسنگی مشهد از ساعت ۹ تا ۲۰ میزبان علاقه‌مندان به هنر، شعر و ادبیات فارسی است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898203

دیگر خبرها

  • هفته‌ فرهنگی اصفهان فرصتی برای معرفی هنرمندان و اندیشمندان است
  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است
  • آیین اختتامیه هفته بزرگداشت سعدی شیرازی برگزار شد
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • جایزه داستان و بازآفرینی در ۲ بخش رقابتی و ترویجی برگزار می‌شود
  • استاندار اردبیل از شاعر و پژوهشگر نمینی تجلیل کرد
  • مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان سکاندار کمیته آثار هنری در کنگره ملی شهدا شد
  • داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند
  • نسخه‌های خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان رونمایی شد
  • رونمایی از نسخ خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان