Web Analytics Made Easy - Statcounter

«استیون منوچین» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز دوشنبه به شبکه CNBC گفت انتظار می‌رود در صورت عدم توافق بین چین و آمریکا، از اواسط ماه دسامبر تعرفه‌ها بر کالا‌های وارداتی چینی افزایش یابد.

وزیر خزانه‌داری آمریکا در حالی از احتمال اجرای گزینه افزایش تعرفه‌ها سخن گفته است که چند روز قبل دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد: «واشنگتن توافق کامل تجاری با چین را می‌خواهد؛ هر توافقنامه تجاری که با چین امضا شود باید منصفانه و عادلانه باشد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منوچین گفت: انتظار می‌رود اگر توافقی صورت نگیرد، تعرفه‌ها اجرایی شود، ولی من پیش‌بینی می‌کنم که به توافق برسیم.

به گفته منوچین، دو کشور در مذاکرات خود به حقوق مالکیت معنوی، خدمات مالی، از جمله ارز و مبادلات خارجی و «موضوعات ساختاری بسیار مهم» که در رابطه با کشاورزی بودند، پرداختند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا همچنین اظهار داشت واشنگتن انتظار دارد پکن محصولات کشاورزی آمریکایی به ارزش ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار را خریداری کند همانطور که ترامپ پیشتر در یک پیام توئیتری نوشت: «چین خرید محصولات کشاورزی از کشاورزان و زمین داران وطن پرست و بزرگ ما را آغاز کرده است.»

پیشتر دفتر نخست‌وزیر چین نیز از حصول توافق محدود بین دو کشور خبر داد. بر اساس این توافق که البته هنوز به امضا نرسیده و به گفته دونالد ترامپ ظرف سه هفته آینده رسمی خواهد شد، آمریکا از افزایش ۵ درصدی تعرفه وارداتی بر ۲۵۰ میلیارد دلار از کالا‌های چینی صرف نظر خواهد کرد و در مقابل، چین نیز می‌پذیرد که بین ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار محصولات کشاورزی از آمریکا وارد کند.

چین و آمریکا هفته گذشته مذاکرات تجاری خود را در واشنگتن و یک هفته پس از افزایش تنش‌ها از سر گرفتند. واشنگتن و پکن امیدوارند این جنگی که با اعمال تعرفه بر روی صد‌ها میلیارد دلار کالای یکدیگر در حال انجام است را به پایان برسانند. این مذاکرات تنها چند روز پیش از ضرب الاجل ۱۵ اکتبر در حال انجام است؛ تاریخی که آمریکا تصمیم دارد در آن روز تعرفه گمرکی را بر دستکم ۲۵۰ میلیارد دلار کالا‌های چینی از ۲۵ درصد، به ۳۰ درصد برساند. ترامپ ادعا می‌کند که به دنبال آن است تا چین را وادار کند از سوءاستفاده تجاری، از جمله سرقت مالکیت معنوی و انتقال اجباری فناوری (FTT) دست بردارد. انتقال اجباری فناوری اقدامی است که در آن یک دولت، شرکت‌های خارجی را مجبور می‌کند فناوری خود را در ازای دسترسی به بازار این کشور، به اشتراک بگذارند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: استیون منوچین آمریکا مذاکرات تجاری تنش تجاری آمریکا و چین تعرفه کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۶۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت نزولی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کاهش تنش‌ها بین ایران و رژیم صهیونیستی و تمرکز بازار بر عوامل بنیادین سبب شد قیمت نفت روز دوشنبه (سوم اردیبهشت‌) بیش از یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۵۵ دقیقه به وقت گرینویچ با یک دلار و ۲۱ سنت یا ۱.۴ درصد کاهش به ۸۶ دلار و ۸ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا برای تحویل در ماه مه نیز روز دوشنبه با ۹۷ سنت یا ۱.۲ درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۱۷ سنت برای هر بشکه معامله شد. این در حالی است که برای تحویل در ماه ژوئن با یک دلار و ۲۳ سنت افت به ۸۰ دلار و ۹۹ سنت برای هر بشکه رسید.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: با پیش‌بینی‌های گسترده مبنی بر فروکش‌کردن تنش‌های ژئوپلیتیک بین ایران و رژیم صهیونیستی، قیمت نفت خام برنت نتوانست افزایش اولیه خود را حفظ کند.

وی افزود: به همین دلیل بازارها ریسک ژئوپلیتیک مرتبط با اختلال احتمالی در عرضه نفت را همچنان کاهش می‌دهند. اختلال در عرضه، در زمان کنونی بعید به نظر می‌رسد.

به‌گفته ییپ، افزایش ذخیره‌سازی نفت خام آمریکا نیز به فروش نفت فشار بیشتری وارد کرده است.

داده‌های اداره اطلاعات انرژی آمریکا هفته گذشته نشان داد ذخایر نفت خام آمریکا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه افزایش یافت که حدود دو برابر پیش‌بینی تحلیلگران بود. تحلیلگران افزایش یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه‌ای را برای ذخیره‌سازی آمریکا پیش‌بینی کرده بودند.

تینا تانگ، تحلیلگر مستقل بازار نیز اعلام کرد: نگرانی‌های اقتصادی بار دیگر به عامل کاهشی در بازار نفت تبدیل می‌شود و افزایش ذخیره‌سازی ایالات‌متحده و تندروی بانک مرکزی آمریکا و درنتیجه افزایش ارزش دلار، قیمت نفت را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. افزایش ارزش دلار سبب بالارفتن قیمت نفت برای دارندگان ارزهای دیگر می‌شود.

کد خبر 6085654 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • برنت ۸۷ دلار و ۲۴ سنت شد
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • دلار تقریبا از مبادلات تجاری مسکو و پکن حذف شد
  • تراز تجاری منطقه آزاد قشم به بیش از ۳۱۳ میلیون دلار رسید
  • رئیسی: افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور در گام اول ۱۰ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است / روابط ایران و پاکستان مبتنی بر رابطه تاریخی تمدنی است
  • قیمت نفت نزولی شد
  • رئیسی: افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور در گام اول ۱۰ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است / روابط ایران و پاکستان مبتنی بر رابطه تاریخیتمدنی و اشتراکات عمیق اعتقادی و دینی است
  • قیمت نفت کاهش یافت
  • مصمم به ارتقای روابط ایران و پاکستان هستیم/ افزایش سطح روابط تجاری به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول