Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-24@14:00:19 GMT

باقری‌معتمد: فقط حقم را می‌خواهم

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۶۶۴۷۲

محمد باقری معتمد در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به این سوال که درخواست شما از مسئولان قوه قضاییه چیست، گفت: در بازی‌های المپیک سال ۲۰۱۲ موفق به کسب مدال نقره شدم. کمیته بین المللی المپیک (IOC) در آن سال تصمیم گرفت که به تعدادی از ورزشکاران مدال آور برای مدت دو‌سال مبلغی را به عنوان بورسیه پرداخت کند. بر همین اساس هر سه ماه یک بار ۲۵۰۰ دلار به این قهرمانان توسط کمیته های ملی المپیک پرداخت می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: من از طرف IOC انتخاب شدم و این پول هر سه ماه به کمیته ملی المپیک ایران پرداخت می‌شد تا از طریق فدراسیون تکواندو به من پرداخت شود، اما متاسفانه زمانی‌که پول در اختیار فدراسیون قرار می گرفت، این مبلغ به دست من نمی رسید. 

باقری معتمد عنوان کرد: زمانی که به طور کاملا اتفاقی از جریان بورسیه مطلع شدم ‌و از فدراسیون پرس وجو‌ کردم، به من گفتند که کل پولی که برای شما ارسال شده، ۴۵۰ دلار است. من هم از طریق یکی از دوستان با ارسال ایمیلی به IOC  این موضوع را پیگیری کردم که جواب آنها پرداخت مجموع مبلغ 20 هزار دلار در مدت دو سال برای تحویل به من از طریق فدراسیون بود. 

نایب قهرمان المپیک لندن اظهار داشت: پس از دریافت ایمیل از IOC، از فدراسیون خواستم کل مبلغ را به من پرداخت کنند که با مخالفت و انکار نسبت به پرداخت هرگونه پولی بابت بورسیه از طرف IOC مواجه شد. پس از  آن، اسناد IOC  مبنی بر اینکه فدراسیون بابت بورسیه من 20 هزار دلار طی دو سال دریافت کرده بود را برای رئیس فدراسیون ارسال کردم و‌ بواسطه دوستان مشترک، درخواست کردم که موضوع را بی سر و‌صدا یا رسانه ای شدن حل و‌ فصل کنیم که نپذیرفت ومجبور شدم برای احقاق حقم از طریق مرجع قضایی شکایت خود را مطرح کنم. 

معتمد با تاکید بر اینکه در پرونده متشکله در دادسرای فرهنگ و رسانه جعل امضا و‌ دریافت پول توسط فدراسیون و عدم پرداخت آن به من محرز شده بود، اظهار داشت: آنها مدعی بودند که فدراسیون هزینه جراحی پای من که در مسابقات آزاد هلند در قالب تیم ملی رخ داده بود را پرداخت کرده و‌ آن پول هزینه پای من شده، در حالی که هزینه عمل پای من باید با هماهنگی فدراسیون از طریق فدراسیون پزشکی ورزشی پرداخت می‌شد؛ نه هزینه شخصی و از جیب ورزشکار. ضمن اینکه سوال من این است، آیا هزینه جراحی رباط صلیبی پا در ایران 20 هزار دلار می‌شود؟

نایب قهرمان المپیک لندن گفت: حالا از ریاست محترم قوه قضاییه آیت الله ‌رییسی که در این مدت گام های موثر و زیادی را برای اجرای عدالت و دبرخورد با فساد در ایران اسلامی برداشته و نور امیدی در دل مردم زنده کرده، تقاضا دارم خدمت ایشان رسیده و نسبت به اعاده دادرسی و بررسی مجدد‌ پرونده بنده دستور و مساعدت لازم را مبذول دارند تا من به حق خود برسم و مانع تکرار اینگونه موارد در جامعه ورزش ما شوند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۶۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید

کارشناس و پیشکسوت تیراندازی گفت: آخرین مسابقه دیگر موقع گرفتن سهمیه المپیک نیست چون شانس کسب سهمیه ۵۰ – ۵۰ خواهد بود.

به گزارش مشرق، ابراهیم برخورداری در مورد عملکرد تیم ملی تیراندازی در مسابقات جهانی برزیل و عدم کسب سهمیه المپیک اظهار کرد: مسابقات کسب سهمیه المپیک به پله آخر رسید و در این شرایط روی ورزشکار و مربی فشار وجود دارد. این فشار روی عملکرد تاثیر می‌گذارد. سطح مسابقات برزیل هم خیلی بالا بود و رکوردهای خیلی خوبی ثبت شد. آخرین مسابقه، دیگر موقع گرفتن سهمیه نیست چون شانس کسب سهمیه ۵۰ – ۵۰ خواهد بود. فردی که می‌خواهد سهمیه بگیرد باید همانند هانیه رستمیان به موقع و همان ابتدای کار سهمیه خود را قطعی کند و در مسابقات بعدی برای موفقیت و درخشش در المپیک تلاش کند.

وی در خصوص عملکرد تیم ملی تپانچه و تفنگ گفت: در بخش تپانچه گلخندان خوب عمل کرد. او هر چند بازی‌های آسیایی را از دست داد اما در این مسابقات رکورد خوبی زد. البته سطح مسابقات برزیل بالا بود و متاسفانه با بدشانسی نتوانست به نتیجه لازم برسد. در میکس تپانچه انتظار بیشتر بود اما نتایج بدی کسب شد و رکوردهای ثبت شده خیلی پایین بود. ملی‌پوشان تفنگ هم خیلی خوب کار کردند. خدمتی و نوروزیان رکوردهای خوبی زدند. آنها تلاش و رشد خوبی داشتند اما ای کاش این تلاش ها ماه‌های قبل می‌شد تا به نتیجه لازم و کسب سهمیه بیشتر منجر می‌شد.

وی در خصوص نتایج ورزشکار المپیکی نیز گفت: رستمیان در ۲۵ متر خوب کار کرد. او در چندین مسابقه اخیر فینالیست شده و این یک نقطه امید است که رستمیان را در فینال المپیک هم ببینیم. البته هر چه قسمتش باشد چون حضور در فینال المپیک به موارد مختلفی بستگی دارد. لازم است که در این سه ماه باقی مانده تا المپیک، مهمات فراوان برای او پیدا شود تا او بتواند با فشنگ خوب تمرین کند و فینالیست شود.

کارشناس تیراندازی در مورد عملکرد جواد فروغی نیز افزود: جواد ورزشکار خوب و توانمندی است. او طلای المپیک گرفته اما تیراندازی بالا و پایین زیاد دارد. هر چقدر علم فرد در این رشته بیشتر شود سخت‌تر می‌تواند نتیجه بگیرد. نمی‌گویم فروغی قبل از المپیک علم لازم را نداشت اما هر چه درک از کسب مدال و سختی‌های رشته بیشتر شود نتیجه گرفتن سخت‌تر می‌شود. چینی‌ها همانند یک ماشین در خط آتش قرار می‌گیرند و هر آنچه که به آنها دیکته شده را انجام می‌دهند و به مدال می‌رسند.

برخورداری افزود: آوردگاه المپیک خیلی بزرگ است، سهمیه گرفتن، فینالیست شدن و مدال گرفتن در آن کار آسانی نیست. بنابراین سخت است که ورزشکاری در تیراندازی بتواند از جایگاه خود دفاع کند. خیلی از مدال‌آوران دور قبل المپیک این رشته هنوز نتوانسته‌اند سهمیه بگیرند. امیدوارم فروغی برای المپیک بعدی تلاش کند و بتواند مدال بگیرد.

پیشکسوت تیراندازی افزود: کمیته بین‌المللی المپیک ورزشکاران مستعد را بورسیه کرد و مبلغ ۵۰۰ دلار در ماه به عنوان کمک هزینه به آنها پرداخت شد. کم پولی نیست اما باید دید در تیراندازی به چه افرادی تعلق گرفت؟ مثلا به رسول عفتی یا سجاد پورحسینی تعلق نگرفت تا آنها وضعیت بهتری داشته باشند و بتوانند کسب سهمیه کنند. پوریا نوروزیان در چند مسابقه اخیر عملکرد خیلی خوبی داشت اما در شرایطی که تازه متاهل شده و کار هم ندارد شامل این بورسیه نشد. این کمک‌ها می توانست در روحیه ورزشکاران تاثیرگذار باشد. به نظر من این کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می‌رسید نرسید.

برخورداری در خصوص کاهش تعداد سهمیه های المپیک تیراندازی گفت: خیلی از رشته‌های دیگر هم تعداد سهمیه هایشان کمتر شده، مثلا تیروکمان در المپیک توکیو سهمیه داشت اما در این دوره تاکنون نگرفته است. کلی هم برای مربی کره‌ای هزینه کردند. وزارت ورزش که شلاقی عمل نمی‌کند و نمی‌گوید چرا فلان فدراسیون دوره قبل ۶ سهمیه گرفته و در این دوره تعداد سهمیه‌اش کمتر شده است. این اتفاقات به مدیریت برمی‌گردد.

او در پایان در مورد پشتوانه سازی تیم ملی گفت: باید پشتوانه‌سازی می‌شد. اکنون این اتفاق رخ داده و تیم‌های ملی جوانان و نوجوانان آغاز به کار کرده‌اند. امیدواریم اتفاقات خوبی برای رده‌های پایه رقم بخورد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • پائز: قلب بازیکنان را می‌خواهم
  • پائز: المپیکی شدن ایران اصلا یک رویا نیست
  • با این سرمربی خیلی به حضور در المپیک خوش‌بینم
  • تقوی: خوشحالی و رضایت مردم از والیبال از همه چیز مهم‌تر است
  • کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید
  • اعلام آرای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال
  • تجویز نسخه ایتالیایی برای والیبال بلغارستان
  • کسی فکر نمی‌کرد به سهمیه المپیک برسیم/ ژیمناستیک به خودباوری رسید
  • هزینه ثبت شرکت در سال ۱۴۰۳
  • تاریخ‌سازی بزرگ ژیمناستیک ایران