Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ آخرین داده‌ها حاکی از آن است که مهاجرت به آمریکا در سال گذشته با کاهش ۷۰ درصدی به ۲۰۰ هزار نفر، یعنی کمترین میزان در بیش از یک دهه، رسیده است. کارشناسان معتقد هستند که دلیل عمده این کاهش، محدودیت‌های دولت و همچنین لحن تلخ دونالد ترامپ است.

علاوه بر این، کاخ سفید اعلام کرده است که آمریکا سال آینده تنها ۱۸ هزار پناهنده می‌پذیرد، این آمار در سال جاری ۳۰ هزار و در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما ۱۱۰ هزار نفر در سال ۲۰۱۶ بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اوستان گولزبی، اقتصاددان آمریکایی، در مقاله‌اش نوشت: “دولت ترامپ شاید برای کاهش میزان مهاجرت جشن هم بگیرد، اما این یکی از بدترین اخباری است که تا بحال شنیدیم، حتی ترسناک‌تر از از هرگونه کاهش در سهام بازار، میزان تولیدات یا اعتماد مصرف‌کننده است. تأثیر کاهش مهاجرت بر اقتصاد آمریکا چه در حال حاضر و چه در آینده بسیار منفی خواهد بود. ”

او دو دلیل “ساده” را برای توصیف تهدید برامده از سیاست‌های مهاجرتی ترامپ بیان می‌کند؛ “نرخ رشد اقتصاد شامل دو بخش است: رشد درآمد سرانه و رشد جمعیت. ”

معمولا، وقتی کشور‌ها ثروتمند می‌شوند، میزان تولد کم می‌شود و این واقعیت غیرقابل‌اجتناب باعث افزایش جمعیت سالخورده در اقتصاد‌های پیشرفته می‌شود. در حال حاضر، جمعیت کلی در ژاپن، چین، کره جنوبی و بسیاری از کشور‌های اروپا در حال کاهش است، یا به زودی کاهش خواهد یافت.

تا کنون، آمریکا از میان دیگر کشور‌های ثروتمند سعی داشت این چالش را با ورود جمعیت مهاجر حل کند. اما حالا همان کودکان دوران انفجار جمعیت در حال بازنشستگی هستند و با فرض اینکه میزان مهاجرت در همین نرخ باقی بماند، تعداد آن‌ها ۹۰ میلیون به ۳۲۷ میلیون فعلی خواهد افزود.

گولزبی همچنین نوشت: “رشد اقتصاد بدون مهاجرت پایدار، کندتر خواهد بود. موسسه تحقیقاتی «مودی آنالیتیکس» تخمین زد در صورتی که مهاجرت از یک میلیون نفر در سال به ۲۰۰ هزار نفر برسد، تولید ناخالص داخلی به یک تریلیون دلار کمتر از دهه گذشته خواهد رسید. ”

وی ادامه داد: “دلیل آخر اصلاً ارتباطی به رشد جمعیت ندارد. شواهد حاکی از این است که نیروی کاری متولد آمریکا موفق‌تر خواهد بود. این در حالی است که مهاجران دو برابر بومیان آمریکایی شرکت جدید تاسیس می‌کنند. تقریبا نیمی از شرکت‌های لیست Fortune ۵۰۰ توسط مهاجران یا فرزندان آن‌ها شروع به کار کرده‌اند و بدون آن‌ها احتمالاً آینده مشاغل افق تاریکی خواهد داشت. ”

همین قوانین در دهه ۱۹۲۰ نیز اجرا شد تا با منع ورود مهاجران از اروپای شرقی و جنوبی و آسیا، شخصیت «قومی» آمریکا حفظ شود. طبق گزارش موسسه سیاستگذاری مهاجران، نرخ ورود مهاجران از ۸۰۰ هزار نفر در سال ۱۹۲۱ به ۳۰۰ هزار نفر در سال ۱۹۲۵ رسید. این آمار تا سال ۱۹۸۹به همین منوال باقی ماند.

پروفسور موزر و پروفسور سان در تحقیق خود متوجه شدند این سیاست‌ها بر تعداد مهاجرت دانشمندان و مخترعان تاثیر منفی داشته است. گولزبی در ادامه نوشت: “آن‌ها دریافتند که در واقع کاهش ورود مهاجران نه تنها از دانشمندان و مخترعین داخلی محافظت نکرد، بلکه به آن‌ها صدمه زد، و این کار آن‌ها را نابود کرد. با گذشت زمان، تعداد کمی از آمریکایی‌ها دانشمند و مخترع شدند. تاثیر این تفاوت کاهش چشمگیر اختراع در آمریکا بود.

وی در آخر افزود که دور نگه داشتن ایده‌های خارجی شرایط نیروی کار داخلی را وخیم‌تر می‌کند، و درسی است که آمریکا نباید فراموش کند. ایجاد احساس ناخوشایند در مهاجران کشور، جلوگیری از ورود پناهجویان یا در قفس کردن فرزندانشان شاید بتواند در کاهش تعداد مهاجران تاثیر بگذارد، اما به اقتصاد این کشور صدمه وارد می‌کند.     منبع: نیویورک تایمز خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مهاجرت به آمریکا کاخ سفید دولت ترامپ اقتصاد آمریکا رشد اقتصاد مهاجرت پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۶۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین

اعتراضات علیه جنگ غزه از دانشگاه‌های «کلمبیا» و «ییل» به سایر دانشگاه‌های ایالات متحده گسترش یافته و مقامات این کشور در تلاش برای خنثی کردن آن هستند. از زمان درگیری‌ها در غزه، تظاهرات و بحث‌های داغ درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی درغزه و آزادی بیان، دانشگاه‌های ایالات متحده را تکان داده است.

دریافت 36 MB

مترجم: محیا ذوالفقاری / تدوینگر: حمیدرضا برزگر

دیگر خبرها

  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟
  • ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین
  • پاشنه آشیل فاتح توپ طلا در پرسپولیس | جثه بزرگی که دردسرساز هم می شود
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • کارشناس مسائل خاورمیانه: بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت
  • بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت/ آمریکا در قبال فلسطین بر خلاف منافع ملی خود عمل کرد
  • واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی‌ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است
  • سیاست‌های آمریکا با ادعای طرفداری از صلح فاصله زیادی دارد
  • واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است