Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@11:50:24 GMT

۶ فیلم‌ ایرانی به آلمان رفت

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۶۷۷۱۷

۶ فیلم‌ ایرانی به آلمان رفت

در شصت و دومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های مستند و انیمیشن در لایپزیگ آلمان ۶ فیلم ایرانی به نمایش درمی‌آید.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ شصت و دومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های مستند و انیمیشن در لایپزیگ در حالی از بیست و هشتم اکتبر برابر با ۶ آبان آغاز می‌شود که ۶ فیلم ایرانی در این دوره از جشنواره حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بزرگترین جشنواره مستند آلمان است.

هر سال، ده‌ها فیلمساز از سراسر جهان برای شرکت در این فستیوال به لایپزیگ می‌روند. امسال ۳۱۰ فیلم از ۶۱ کشور در این جشنواره حضور دارند. براساس اخباری که روی سایت جشنواره قرار گرفته است، مستند بلند «روابط خانوادگی» ساخته ناصر ضمیری به بخش مسابقه اصلی فیلم‌های بلند این دوره از جشنواره راه یافته است. در این مستند، کارگردان ارتباط پیرمردی ۸۰ ساله به نام حاجی‌بابا با فرزندانش را نشان می‌دهد.

همچنین مستند بلند «اِکسُدوس» ساخته بهمن کیارستمی نیز به بخش برنامه بین‌المللی این جشنواره راه یافته، کیارستمی در این فیلم، ‌به مرکز بازگشت مهاجران افغان پرداخته است. این مرکز مسئولیت ثبت‌نام و اعزام مهاجران افغان را که به‌صورت غیرقانونی وارد ایران شده‌اند، برعهده دارد. مستند بلند «خاتمه» به کارگردانی مشترک مهدی و هادی زارعی از دیگر فیلم‌هایی است که به بخش برنامه بین‌الملل شصت و دومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های مستند و انیمیشن در لایپزیگ راه یافته، این فیلم، داستان زندگی دختری افغان است که به دلیل ازدواج زود هنگام و خشونت توسط خانواده، از خانه فرار می‌کند.

«واکس‌چه» مستند دیگری از ایران است که در بخش مستند نیمه‌ بلند جشنواره لایپزیگ نمایش داده می‌شود. این فیلم به کارگردانی کامران حیدری، به زندگی و مرگ خودخواسته‌ ابراهیم منصفی، خنیاگر و ترانه‌سرای بندرعباسی پرداخته است.

همچنین «آشو» ساخته جعفر نجفی در بخش رقابت بین‌المللی فیلم‌های کوتاه این جشنواره پذیرفته شده، آشو نام کودکی چوپان است که به سینما و بازیگری دلبستگی دارد. او از صبح تا شب مشغول کار است، اما همزمان به خاطر عشقی که به فیلم‌های مطرح سینمای جهان و بازیگری دارد، رویابافی می‌کند.

به جز فیلم‌های مستند، یک انیمیشن ایرانی به نام «گرگم و گله می‌برم» نیز به شصت و دومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های مستند و انیمیشن در لایپزیگ راه یافته، این انیمیشن ساخته امیرهوشنگ معین و محصول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انیمیشن جشنواره بین المللی فیلم های مستند جشنواره مستند آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۷۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«استودیو جیبلی ژاپن» برنده دومین نخل طلای افتخاری جشنواره کن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، استودیو جیبلی که استودیوی سازنده انیمیشن‌هایی چون «همسایه من توتورو» و انیمیشن برنده اسکار «پسر و مرغ ماهی‌خوار» است، جایزه نخل طلای افتخاری هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن را دریافت می‌کند. این نخستین بار است که این جایزه به جای یک فرد به یک گروه اهدا می‌شود.

این استودیو توسط هایائو میازاکی و توشیو سوزوکی در سال ۱۹۸۴ و با ساخت «نائوشیکا از دره باد» اثر میازاکی تاسیس شد.

سوزوکی در بیانیه‌ای گفت: واقعا مفتخر و خوشحالم که نخل طلای افتخاری به استودیو اهدا شد.

وی افزود: ۴۰ سال پیش، هایائو میازاکی، ایسائو تاکاهاتا و من استودیو جیبلی را با آرزوی ارایه انیمیشن‌های سطح بالا و با کیفیت برای کودکان و بزرگسالان در هر سنی راه انداختیم و امروز فیلم‌های ما در سراسر جهان تماشا می‌شود و بازدیدکنندگان زیادی به موزه جیبلی، میتاکا و پارک جیبلی می‌آیند تا دنیای فیلم‌های ما را خودشان تجربه کنند.

سوزوکی در ادامه گفت: ما واقعا راه درازی را طی کردیم تا استودیو به چنین سازمان بزرگی بدل شود. اگرچه من و میازاکی خیلی پیر شده‌ایم، اما مطمئن هستم که استودیو جیبلی به چالش‌های جدید، به رهبری کارکنانی که روح شرکت را درک می‌کنند، ادامه خواهد داد.

آیریس کنوبلوش، رییس کن و تیری فرمو مدیر جشنواره هم درباره تصمیم خود گفتند: برای نخستین بار این یک شخص نیست، بلکه یک موسسه است که انتخاب شده تا مورد تجلیل واقع شود. مانند تمام نمادهای هنر هفتم، این شخصیت‌ها تخیلات ما را با جهان‌های پربار، رنگارنگ و روایت‌های حساس و جذاب پر می‌کنند. با جیبلی، انیمیشن ژاپنی در حد یکی از ماجراجویی‌های بزرگ سینمادوستان بدل شده است.

استودیو جیبلی که در توکیو واقع است، فیلم‌های میازاکی از جمله «پرنسس مونونوکه»، «شهر اشباح»، «قلعه متحرک هاول» و در مجموع ۲۵ عنوان فیلم انیمیشن و چند سریال تولید کرده است. اوایل امسال، میازاکی دومین اسکار خود را برای فیلم «پسر و مرغ ماهی‌خوار» دریافت کرد.

جشنواره فیلم کن ۲۰۲۴ از ۱۴ تا ۲۵ می (۲۵ اردیبهشت تا ۵ خرداد) برگزار می‌شود.

کد خبر 6081732

دیگر خبرها

  • جشنواره «پژواک» بین‌المللی می‌شود؟/افزایش آثار رادیویی غیرسازمانی
  • فیلمسازی در حوزه اقوام یک گام بزرگ است/ اهمیت خرده‌فرهنگ‌ها
  • اعطای نخل طلای افتخاری کن به استودیو انیمیشن سازی جیبلی ژاپن
  • «استودیو جیبلی ژاپن» برنده دومین نخل طلای افتخاری جشنواره کن
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌در جشنواره فیلم  آلمان
  • پوران درخشنده و پرویش نظریه در میان داوران جشنواره ملی فیلم اقوام
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌در جشنواره آلمان
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌درجشنواره «sehsüchte» آلمان
  • معرفی داوران مستند و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
  • فیلم‌های ماندگار کانون پرورش تماشایی شد/ «پریسان» به پرتغال رفت