Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمدرضا میر سخنگوی سازمان حفظ نباتات با اشاره به اینکه دور دوم ملخ های صحرایی در ماه های آتی آغاز می شود، اظهار کرد: بنابر گزارشات سازمان فائو، با توجه به شرایط اقلیمی مطلوب در کانون شبه جزیره آفریقا و مهاجرت ملخ‌ها از کشور‌های هند و پاکستان با هجوم گسترده آفت ملخ صحرایی در استان‌های جنوبی مواجه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اقتصادی-وی افزود: براساس پیش بینی‌های فائو و گزارشاتی که به ما رسیده است، در سه ماه پایانی سال حمله ملخ‌ها نسبت به دوره اول شدیدتر خواهد بود.

میر با بیان اینکه در دور اول تنها در سطح حدود ۷۵۰ هزار هکتار مبارزه صورت گرفت، گفت: با توجه به آنکه در دور اول تنها هجوم ملخ‌ها را از شمال آفریقا و شبه جزیره عربستان داشتیم، اما در ایام پایانی سال از سمت هند و پاکستان افزوده می‌شود، از این رو پیش بینی ما برای دور دوم مبارزه در سطح ۹۰۰ هزار هکتار تا یک میلیون هکتار است.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای مبارزه با این آفت اختصاص یافت، بیان کرد: با توجه به دور دوم حمله ملخ ها، وزیر جهاد کشاورزی نامه‌ای به معاون اول رئیس جمهور فرستادند تا آمادگی بین بخش‌های مدیریت دولتی صورت گیرد.

میر با اشاره به اینکه حداقل اعتبار برای مبارزه در هر هکتار ۵۰ هزار تومان است، افزود: با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته، معاون اول رئیس جمهور نامه‌ای را به وزیر کشور و رئیس سازمان برنامه و بودجه نوشتند که این موضوع در اولویت کاری قرار گیرد تا امکانات و اعتبارات مورد نیاز در صورت لزوم در اختیار وزارت جهاد کشاورزی با محوریت سازمان حفظ نباتات قرار گیرد. اما به طور کلی این آمادگی وجود دارد که به نحو مطلوب فاز اول مبارزه صورت گیرد.

رئیس سازمان حفظ نباتات ادامه داد: با وجود آنکه منابع کشاورزی عربستان به اندازه ایران در آن مناطق نبود، سطح مبارزه کمتری علیه آفت ملخ صحرایی در دور اول صورت گرفت، اما بنابر هشدار‌هایی که سازمان فائو به عربستان داده، امیدواریم مبارزه مطلوب تری صورت گیرد تا حجم کمتری از این آفات وارد کشور شود.

وی با بیان اینکه پیش بینی‌های لارم برای مقابله با آفت ملخ صحرایی در دور دوم صورت گرفته است، افزود: هفته‌های گذشته جلسه‌ای با مسئولان ۱۰ استان درگیر در سازمان حفظ نباتات برگزار شد که در این جلسه برنامه ریزی و تصمیم گیری‌های لازم را انجام دادیم.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: در دوره اول ۱۰ استان درگیر این آفت شدند و امیدواریم در دوره دوم تعداد آن‌ها کاهش یابد این بستگی به میزان مبارزه ما دارد. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مهاجرت پاکستان عربستان جهاد کشاورزی معاون اول رئیس جمهور معاون رئیس جمهور وزیر کشور سازمان برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی ایران فائو ملخ های صحرایی سازمان حفظ نباتات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۸۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات به قوه قضائیه ارسال شد

به گزارش جام جم آنلاین البرز، عباسی گفت: در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۴ اردیبهشت ماه) گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده ۲۱۴ آئین نامه داخلی مجلس در دستورکار قرار گرفت که با موافقت ۱۶۷ نفر از وکلای ملت، این گزارش به قوه قضائیه ارجاع شد.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: از آنجا که سازمان حفظ نباتات با ایمنی غذایی و سلامت مردم و ایجاد بیماری‌هایی مثل سرطان، ناباروری، جهش‌های ژنتیکی، نقص جنین، مشکلات تنفسی به صورت مستقیم و غیرمستقیم ارتباط دارد این تحقیق تفحص در دستور کار قرار گرفت.

رئیس هیأت تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات ادامه داد: تخلفات متعددی از جمله در تخصیص و تأمین ارز ترجیحی، واردات سموم ممنوعه و تقلبی، صدور مجوز‌ها و تایید سموم زیستی و قرنطینه‌های گیاهی احصا گردید که جهت برطرف نمودن و جلوگیری از تکرار آن‌ها اصلاح قانون حفظ نباتات کشور مصوب سال ۱۳۴۶ ضروری می‌باشد.

استاد تمام دانشگاه تهران افزود: قطعاً بدون این تغییرات و تحولات اساسی، استمرار وضعیت گذشته و فعلی، بر وخامت بیشتر به ویژه در افزایش امراض انسانی و به تبع آن افزایش هزینه‌های درمانی جامعه خواهد افزود.

شایان ذکر است این گزارش با ۱۶۷ رأی موافق، ۱۹ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۳ رأی مأخوذه، به قوه قضاییه ارجاع گردید.

دیگر خبرها

  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید
  • هشدار به کشاورزان ، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • مبارزه ووشوکاران ۳۸ کشور در چین/ رقبای نمایندگان ایران مشخص شدند
  • متهم شدن برخی از مدیران سابق سازمان حفظ نباتات به قاچاق
  • متن کامل گزارش نهایی تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات
  • ارسال گزارش تحقیق و تفحص سازمان حفظ نباتات به قوه قضائیه
  • گزارش تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات به قوه قضائیه ارسال شد
  • متن کامل گزارش نهایی تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات
  • هیچ خط قرمزی در مبارزه با فساد وجود ندارد
  • کشف کارگاه جعل مدرک تحصیلی در غرب کشور؛ دستگیری ۳ متهم اصلی