Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه از همان ابتدای قبول مسئولیت در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی بر این موضوع تأکید داشتم که باید نظام سیاست‌گذاری در شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییر کند، گفت: تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری از بالا در اجرا دچار مشکل می‌شود و باید تصمیم‌ها و سیاست‌ها توسط ذی‌نفعان به شورا پیشنهاد شود که این موضوع سبب اجتماعی شدن مصوبات شورا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر سعیدرضا عاملی در آئین امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان بسیج اساتید، با گرامیداشت فرارسیدن ایام اربعین حضرت سیدالشهدا «ع» گفت: این تجمع انسانی که پیروان اهل‌بیت «ع» برگزار می‌کنند، در طول تاریخ بی‌نظیر است. 

وی افزود: این جمعیت با بروز و ظهور چندملیتی، چند قومیتی و چند فرهنگی حول محور وجود مبارک حضرت امام حسین «ع» و با پرچم و بیرق بلند "الحسین «ع» یجمعنا"جمع می‌شوند که این تجمع انسانی  مایه افتخار همه حق‌طلبان و عدالت جویان عالم است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: بر اساس آمار؛ حدود 130 ملیت مختلف در کنگره جهانی اربعین شرکت می‌کنند و این ظرفیتی بزرگ برای ایجاد حرکت جهانی برای احیای معنویت و خداجویی در جهان است.

دکتر عاملی در ادامه و با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با سازمان بسیج اساتید گفت: امضای این تفاهم‌نامه را در این ایام به فال نیک می‌گیریم و ان‌شاءالله این تفاهم‌نامه منشأ خیروبرکت برای جامعه فرهنگی و علمی کشور باشد.

هنر ما باید این باشد که روزبه‌روز همراهان انقلاب اسلامی را افزایش دهیموی افزود: هنر ما باید این باشد که روزبه‌روز همراهان انقلاب اسلامی را افزایش دهیم و باید از اتفاقاتی که می‌تواند همراهان انقلاب اسلامی را کاهش دهد، جلوگیری کنیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به یکی از سخنان شهید بهشتی «ره» ادامه داد: ایشان برخلاف نظرات مارکسیست‌ها، معتقد بود که می‌توانیم از حذف شدن نیروهای انقلاب توسط خود انقلاب در ادامه مسیر جلوگیری کنیم و ایشان می‌فرمودند حسن نیت عنصر مؤمن و انقلابی می‌تواند دایره همراهان انقلاب اسلامی را گسترش دهد. 

دکتر عاملی بابیان اینکه خداوند متعال به ما توفیق برخورداری از نعمت رهبر حکیم انقلاب اسلامی «مدظله‌العالی» را عنایت کرده است ادامه داد: اگر 100 سال دیگرکسی تاریخ انقلاب اسلامی را واکاوی کند به این نکته قطعی می‌رسد که پس از انبیاء عظام «ع» و ائمه اطهار «ع» شاهد طلایی‌ترین دوران پاسداری از قرآن کریم و راه اهل‌بیت عصمت و طهارت «ع» در تحت رهبری حضرت امام خمینی «ره» و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «مدظله‌العالی» هستیم و باید همه نسبت به این نعمت بسیار بزرگ قدردان و شاکر باشیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود بابیان اینکه وجود نهاد بسیج چه در دانشگاه و چه در سایر محیط‌ها یکی سرمایه بزرگ است، اظهار داشت: انگیزه و روحیه انقلابی بسیج یک روحیه و انگیزه ارزشمند است که باید حفظ و برای حل مشکلات کشور از آن بهره گرفته شود.

استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه علم و فناوری در نگاه مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی»، گفت: رهبر معظم انقلاب «مدظله‌العالی» تنها در مورد پیشرفت علمی کشور فرمودند که تا نفس و توان دارم در حمایت از جامعه علمی و نخبگانی کشور ایستادگی خواهم کرد.

وی تصریح کرد: این سخن ایشان نشان از اهمیت موضوع علم از نگاه مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» دارد و وظیفه ما را در حفظ و استمرار یکی از نقاط قوت نظام جمهوری اسلامی یعنی حوزه پیشرفت‌های علمی و فناوری، سنگین‌تر می‌کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: نهاد علم؛ نقشی کلیدی و مهم در پیشرفت کشور دارد و بسیج اساتید هم حتماً در این حوزه توانایی‌های زیادی دارد که می‌تواند کمک‌رسان باشد.

شورای عالی انقلاب فرهنگی از ایده‌های اعضای بسیج اساتید استقبال می‌کند

رئیس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی از ایده‌ها و نظرات اعضای بسیج دانشجویی در حوزه‌های فرهنگ و علم استقبال می‌کند و در مورد موضوعات مطرح در "نقشه جامع علمی کشور"، "سند نقشه مهندسی فرهنگی"، "سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش" و... آماده است نظرات و پیشنهادها را بشنود و به کار گیرد.

وی با اشاره به دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب «مدظله‌العالی» با نخبگان افزود: در سخنان رهبر معظم انقلاب «مدظله‌العالی» آنچه به‌وضوح مشاهده می‌شود تأکید ایشان بر توانمندی‌ها و ظرفیت‌های نظام است.

استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران ادامه داد: برخلاف دشمن که نگاهش دائم بر نقاط ضعف و تلاش برای بزرگنمایی آن است، باید نگاه دوستداران انقلاب به دستاوردها باشد و البته نقاط ضعف را هم می‌بینیم و برطرف می‌کنیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برخی فرازهای "بیانیه گام دوم انقلاب" گفت: نگاه رهبر معظم انقلاب «مدظله‌العالی» در این بیانیه نیز بر توجه به دستاوردهاست و فرمایش حضرت علی «ع» که فرمودند: "التوفیق مُمّد العقل" هم مؤید این معناست که باید موفقیت‌ها را ببینیم تا عقلمان رشد کند و احساس توانایی کنیم.

وی افزود: اگر دائماً به فرد یا جامعه اشتباهات و شکست‌هایش یادآوری شود آن جامعه نمی‌تواند روبه‌جلو پیشرفت کند و اگر تصمیمات درست و موفقیت‌ها به جامعه یادآوری شود، قطعاً موجب پیشرفت جامعه خواهد شد.

دکتر عاملی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب «مدظله‌العالی» با فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: ایشان در این دیدار بر تقویت مجموعه نظام اسلامی یعنی قوه مجریه، قوه مقننه، قوه قضائیه و... تأکید فرمودند چون موفقیت هر جزئی از نظام اسلامی موفقیت اصل نظام است. 

وی با اشاره به نقش بسیج در حفاظت از انقلاب اسلامی افزود: این نهاد که با پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت در همه میدان‌های دفاع از انقلاب حضور یافت و می‌توان گفت در برخی میدان‌ها مانند دفاع مقدس، بسیج از همه نهادهای دیگر مؤثرتر بود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان نیز گفت: این پیشگام بودن بسیج پس از دفاع مقدس و در میدان‌های علمی، سازندگی و... هم به چشم می‌خورد.

سازمان بسیج اساتید آمادگی دارد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کند

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در ادامه آئین امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی  و سازمان بسیج اساتید؛ دکتر مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید نیز طی سخنانی گفت: سازمان بسیج اساتید آمادگی دارد تا در همه عرصه‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی را کمک کند.

وی با اشاره به وضعیت علمی کشور گفت: پارادایم و الگوی حرکت جریان علمی کشور از دو دهه پیش، روندی متفاوت با دو سده قبل را پیداکرده است و تحت رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب «مدظله‌العالی» گفتمان علمی جدیدی بر کشورمان حاکم شده است.

وی افزود: یکی از خصوصیات این دوره جدید نگاه الهی به علم و مقدس و عبادت دانستن تلاش علمی است و به همین دلیل است که می‌بینیم نخبگان علمی کشور اکثراً متدین و مقید به رعایت دستورات شرعی هستند.

رئیس سازمان بسیج اساتید ادامه داد: اجتماعی شدن علم و به‌کارگیری علم در میدان حل مشکلات کشور رویکرد جدید این سازمان است.
عضو هیئت‌علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: با این رویکرد شعار ما امروز این است که هر یک از کانون‌های اساتید بسیجی نماینده یک شاخه علمی باشد و بر آن شاخه علمی تمرکز داشته باشد.

وی توجه به مسائل محلی را یکی دیگر از رویکردهای سازمان بسیج اساتید دانست و افزود: در این رویکرد هر استاد بسیجی باید مسائل منطقه و محل زندگی خود را بشناسد و برای رفع مشکلات و ارتقاء و بهبود وضعیت برنامه ارائه دهد.

دکتر زارعی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب ادامه داد: در این متن مهم هم "ظرفیت گرایی" جایگاه بسیار مهمی دارد و همان‌گونه که رهبر انقلاب «مدظله‌العالی» بارها خام فروشی منابع را منع کرده‌اند در بیانیه گام دوم انقلاب خام فروشی فکری را هم منع کرده‌اند.

وی گفت: غرب‌گرایان در دو سده اخیر سودی برای ملت ما نداشته‌اند و فقط فکر غارت بوده‌اند.

دکتر زارعی با اشاره به لزوم تغییر در نظام علمی کشور افزود: باید دانشگاه‌ها "ماموریت‌گرا" و "ناظر به مناطق" باشند تا هر دانشگاه در هر منطقه کانون حل مشکلات آن منطقه باشد. 

رئیس سازمان بسیج اساتید ادامه داد: جریان سازی در دانشگاه‌ها از مطالبات اصلی رهبر معظم انقلاب «مدظله‌العالی» از اساتید بسیجی است و ما قصد داریم این نقش را در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی ایفا کنیم.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه تربیت مدرس درزمینهٔ نحوه مشارکت سازمان بسیج اساتید در انتخابات آینده گفت: این تشکل در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تحت هیچ عنوانی از هیچ تشکل، حزب، گروه و... حمایت نخواهیم کرد و صرفاً به ارائه معیارها خواهیم پرداخت.

راه‌اندازی استارت آپ ملی مبارزه با فساد با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید بسیجی

وی افزود: ما قصد داریم یک استارت آپ ملی با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید برای دور زدن فساد در ابعاد مختلف برگزار کنیم.
دکتر زارعی ادامه داد: برای جلوگیری از نفوذ روحیه یاس و سرخوردگی در جامعه علمی کشور ما طرح "راهیان علم" را با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه‌های مطرح کشور برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

رئیس سازمان بسیج اساتید گفت: تولید قدرت نرم و مقابله با جنگ نرم ، کرسی‌های نظریه‌پردازی، تحول و ارتقاء علوم انسانی، نخبگان و...  هم از ‌دیگر زمینه‌های همکاری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با سازمان بسیج اساتید است.

وی افزود: سازمان بسیج اساتید با تمام توان آمادگی دارد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه تربیت مدرس در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جامعه دانشگاهی کشور توقع دارد همان‌گونه که روند انتخاب روسای دانشگاه‌ها از مسیر رأی اعتماد شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌گذرد، روسای منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی باید به این شورا پاسخگو باشند.

تشکر از عکس‌العمل به شایسته در موضوع بازداشت دکتر سلیمانی

دکتر زارعی در پایان سخنان خود نیز از عکس‌العمل به‌موقع و شایسته دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و صدور بیانیه اعتراض به رفتار دولت آمریکا در موضوع بازداشت دکتر سلیمانی در این کشور، تقدیر و تشکر کرد.

نظام سیاست‌گذاری در شورای عالی انقلاب فرهنگی باید تغییر کند

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از سخنان دکتر زارعی، دکتر عاملی نیز طی سخنانی گفت: از همان ابتدای قبول مسئولیت در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی بر این موضوع تأکید داشتم که باید نظام سیاست‌گذاری در شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییر کند.

وی افزود: تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری از بالا در اجرا دچار مشکل می‌شود و باید تصمیم‌ها و سیاست‌ها توسط ذی‌نفعان به شورا پیشنهاد شود که این موضوع سبب اجتماعی شدن مصوبات شورا می‌شود.

دکتر عاملی تأکید کرد:  این اجتماعی شدن تمام ظرفیت‌های جامعه را برای اجرای مصوبات شورا به میدان می‌آورد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در این مسیر سازمان بسیج اساتید با 50 هزار نفر عضو می‌تواند شورای عالی انقلاب فرهنگی را کمک کند.

شورای عالی انقلاب فرهنگی منشأ خدمات فراوانی برای فرهنگ و علم کشور بوده است

دکتر عاملی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در طول این 36 سال فعالیت خود منشأ خدمات فراوانی برای فرهنگ و علم کشور بوده و اکثر نهادهای علمی، ستادهای فناوری‌های ملی، سیاست‌های کلان آموزش‌وپرورش و آموزش عالی و ... حاصل تصمیمات شورا بوده است.

وی افزود: بسیج اساتید می‌تواند در همه شوراها و کمیسیون‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی حضورداشته باشد و باید با آمادگی علمی و دست‌پر از برنامه در شوراها و کمیسیون‌ها حضورداشته باشد.

استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران ادامه داد: همان‌گونه که بر تشکیل کمیسیون معین شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه‌ها تأکیددارم، بر تشکیل کمیسیون معین اساتید بسیجی نیز تأکیددارم.

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، همچنین در این دیدار جمعی از اعضای سازمان بسیج اساتید نظرات خود را بیان کردند و در پایان نیز تفاهم‌نامه همکاری میان شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان بسیج اساتید امضاء شد. 
 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۸۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های ایثارگری با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در سالن جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای این برنامه گفت: امیدوارم این نشست و مصوبات آن مایه برکات و توفیقات روزافزون برای تشکل‌های ایثارگری و همچنین تعمیق اشتراکات بین دو نهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران و شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد.
وی ادامه داد: دو نهاد بنیاد شهید و شورای انقلاب فرهنگی به دستور امام راحل(ره) ایجاد شده و در حقیقت هردو نهاد فرهنگی هستند، ایشان در آن زمان با نگاه به حکمرانی اسلامی ۱۶ نهاد را تأسیس کردند و خمیرمایه و بن‌مایه‌ این دو نهاد برگرفته از نظرات امام راحل(ره) است و ما ریشه‌های مشترکی داریم.
نریمانی با اشاره به موضوع شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری بر بحث جهش تولید با مشارکت مردمی، خاطرنشان کرد: هدف از این نشست با حضور دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر که عمده فعالیت‌های فرهنگی آنها در عرصه ملی و بین‌المللی است، عمل به دستورات معظم له است و در حال حاضر چهار تشکل ما در سازمان ملل کرسی مشورتی داشته و در خصوص پیگیری حقوق مصدومان شیمیایی فعالیت دارند.
مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه تشکل‌ها در بحث فرهنگی نیز با نگاه مردمی سازی که حدود ۱۵ سال است بنیاد شهید به آن می‌پردازد، فعال هستند تاکید کرد: تاکنون حدود ۷۵۰۰ نفر ساعت برای کل تشکل‌ها بحث آموزشی با هدف توانمندی این عزیزان داشتیم تا در زمینه توسعه فرهنگی نقش ایفا کنند، تشکل‌ها با توجه به ضریب نفوذ و سرمایه اجتماعی که دارند به جز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، می‌توانند در دیگر بحث‌ها هم وارد شده و با هماهنگی‌ با آنها در موضوعات مهم کشور نقش آفرینی کنیم.
وی اظهار کرد: تشکل‌های ایثارگری در زمینه موضوعات مختلفی نقش ایفا کرده‌ و امروز دامنه فعالیت تشکل‌ها به حدی رسیده که علاوه بر این اقدامات، در زمینه حل مسائل و مشکلات کشور هم نقش آفرینی می‌کنند.
نریمانی ادامه داد: هیئت‌های اندیشه ورزی از تشکل‌ها تشکیل دادیم تا در زمینه‌های مختلف فعالیت کنند و یکی از موضوعات اساسی در بحث توسعه فرهنگی کشور، افزایش روحیه ایثار است که با حمایت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه مسائل مهم کشور عملی می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این نشست اظهار کرد: بنا بر این بود که از تشکل‌های مردمی در شورای عالی انقلاب فرهنگی استفاده کنیم و تلاش شد که اینجا به قرارگاه تبدیل شود و ستادهایی تعریف و در ذیل آن میزهایی طراحی شد که نخبگان فعال مردمی در آن عضو فعال هستند. ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را در دستور کار قرار داده و با بنیاد نیز جلسه مشترکی داشته و میز ایثار و شهادت را در اینجا راه‌اندازی کردیم.
حجت‌الاسلام خسروپناه بیان کرد: پیشنهاداتی مطرح شد مبنی بر اینکه میز ایثار و شهادت را فعال کنیم تا بتوانیم از ظرفیت‌های دستگاه‌ها مختلف استفاده کنیم. همچنین در خصوص اسناد تشکل‌های مختلف شاهد و ایثارگر تلاش شود تا در حکمرانی کشور مشارکت کنند، البته که در حال حاضر اینجا محل فعالیت فعالان مردمی است و به برکت خون شهدا که همواره در مسائل دنیوی راهگشای ما هستند ادامه دار خواهد بود و همچنین فعال‌سازی دستگاه‌ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دستور کار قرار دارد.
همچنین در این نشست اعضای تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیان گزارش عملکرد و پیشنهادات خود پرداختند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • بسیج اساتید محور همدلی و هم‌افزایی در دانشگاه باشد
  • اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
  • برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری
  • ارائه ۵۰ بسته سیاستی بسیج اساتید برای حل مشکلات کشور
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • حمایت دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح‌های فرهنگی
  • حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح‌های فرهنگی در کشور
  • سند هوش مصنوعی به زودی تصویب می شود
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی