Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا به نقل از ستاد خبری دوازدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران، در این دوره از جشنواره بیش از ۹۰ گروه و هنرمند تقاضای خود را از استان های آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، ایلام، بوشهر، تهران، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، چهارمهال بختیاری، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، لرستان، گلستان، مازندران، همدان و هرمزگان به دبیرخانه جشنواره موسیقی نواحی ارسال کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیش از این فراخوان دوازدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران با تکیه بر اجرای آثار با کلام مبتنی بر منظومه‌های تغزلی از شاعران کهن ایران زمین، همچنین شاعران بومی (با گویش‌ها و زبان‌های محلی) منتشر شده بود.
هم اکنون نیز آثار ارسال شده از ۲۲ استان کشور به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران توسط هیات انتخاب در حال بررسی است که با پایان بازبینی، اسامی گروه‌های راه یافته به مرحله نهایی این دوره از جشنواره از طریق پایگاه‌های اطلاع رسانی جشنواره به نشانی اینترنتی www.nay.ir و www.ifmf.ir اعلام خواهد شد.

دوازدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران از ۱۶تا ۱۹ آبان در شهر کرمان و در گستره ملی به صورت غیررقابتی برگزار خواهد ‌شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: جشنواره موسیقی نواحی اشعار کهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۲ طرح فناورانه به مرحله داوری جشنواره شیخ بهایی راه یافتند

سعید آجلی در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص هجدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی کشور اظهار کرد: جشنواره شیخ بهایی، معتبرترین جشنواره حوزه فن آفرینی کشور است که بر خلق ارزش و ثروت آفرینی با استفاده از فناوری تمرکز دارد و تاکنون نیز تأثیرات مثبتی در مسیر توسعه اقتصاد دانش بنیان از خود به جا گذاشته است.

وی افزود: از بین شرکت کنندگان و ثبت نام کنندگان اولیه هجدهمین دوره این جشنواره ملی و مورد تأیید وزارت علوم، ۴۸۱ طرح حائز شرایط حضور دارند که پس از دو مرحله داوری اولیه و آنلاین، ۱۰۲ طرح به مرحله سوم راه یافته‌اند. از این تعداد ۳۹ طرح در شاخه فن آفرینی و ۶۳ طرح در شاخه طراحان کسب‌وکار صلاحیت حضور در مرحله داوری تخصصی را به دست آوردند. این مرحله نیز از اوایل اسفند ماه سال گذشته آغاز شده و همچنان نیز طرح‌ها به صورت میدانی در حال بررسی است.

دبیر هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ادامه داد: سومین مرحله داوری طرح‌های راه یافته تا اواسط اردیبهشت ماه سال جاری ادامه خواهد یافت و در نهایت فینالیست‌های این دوره از جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی را مشخص می‌کند.

آجلی گفت: فرآیند داوری طرح‌های این دوره به دلیل سطح بالای شرکت کنندگان با چالش‌های مخصوص به خود رو به رو بود اما در نهایت علی رغم دشواری در مسیر انتخاب طرح‌های برتر در هر مرحله، به کمک تیم داوری جشنواره طرح‌های شایسته برای حضور در مراحل بالاتر داوری انتخاب خواهند شد.

وی تصریح کرد: یکی از وظایف جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی، فرهنگ‌سازی و تقویت ارتباط میان بخش‌های مختلف زیست بوم فناوری و نوآوری و همچنین تقویت ارتباط میان عامه جامعه و فعالان این عرصه است. به همین دلیل این دوره از جشنواره با برنامه‌های جانبی خاصی برگزار می‌شود که جزئیات آن به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

گفتنی است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان متولی برگزاری این جشنواره معتبر حوزه فن آفرینی کشور، تاکنون به عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتاً تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده و در حال حاضر حدود ۷۰۰ واحد دانش‌بنیان و فناور را در خود جای داده است.

کد خبر 6084117

دیگر خبرها

  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • فیلمی با موضوع امام رضا در راه جشنواره فجر
  • حضور کشور‌های بریکس در جشنواره فیلم مسکو
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود
  • راز و رمزهای موسیقی سنتی خراسان: پیوندی فرامرزی از اعماق تاریخ
  • همواره از حضور هنرمندان ترکیه در کشورمان استقبال می‌کنیم
  • سامانه بارشی با قوت بیشتری فعالیت خواهد کرد / در کدام استان‌های کشور بارندگی خواهیم داشت؟
  • برگزاری موسیقی نواحی در «بیشه»/ سرنا نماد فرهنگ لرستان است
  • ۱۰۲ طرح فناورانه به مرحله داوری جشنواره شیخ بهایی راه یافتند
  • دوره یکسان سازی داوران دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در قم