Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی لاریجانی و آنا برنابیچ نخست وزیر صربستان امروز (دوشنبه 23 مهر) در حاشیه برگزاری یکصد و چهل و یکمین اجلاس اتحادیه بین المجالس جهانی (IPU) دیدار و گفت وگو کردند.

بنابراین گزارش، لاریجانی در این دیدار بر توجه به نکاتی همچون اهمیت افزایش روابط اقتصادی دو کشور، همکاری ها در زمینه گردشگری، علمی و فرهنگی و ایجاد کمیسیون مشترک اقتصادی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از عدم کارآیی اروپا در برجام، توضیحاتی در رابطه با مسئله هسته ای ایران و برجام ارائه کرد و افزود: آمریکا در مسائل مختلف زورگویی می کند و ایران واکنش نشان می دهد، این در حالی است که اتحادیه اروپا گامی اساسی در رابطه با مسئله توافق هسته ای برنداشته است.

وی همچنین خواهان اجرایی شدن توافقات هیات ایران و صربستان شد.

تاکید بر علاقه به همکاری با ایران

در ادامه این نشست، نخست وزیر صربستان با تاکید بر علاقه به همکاری با ایران در تمامی زمینه ها، افزایش قدرت جمهوری اسلامی در برابر تحریم را تحسین کرد و گفت: صربستان نیز تحریم و مشکلات حاصل از آن را تجربه کرده است، لذا هر کمکی که بتوانیم به ایران خواهیم کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۲۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضع گیری جدید پوتین درباره جنگ با ناتو | تصمیم روسیه برای حمله به اروپا پس از اوکراین ؛ بی معنی و مرخرف است

به گزارش همشهری آنلاین، شبکه خبری «آر تی عربی» و بخش عربی خبرگزاری «اسپوتنیک» روسیه بامداد امروز (پنج شنبه) در پایگاه های اینترنتی خود نوشتند که «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهوری این کشور در گفت و گو با شماری از خلبانان نظامی در جریان سفر کاری خود به شهر «تورژوک» در استان «توِر» در غرب کشورش، تاکید کرد که به دنبال جنگ با سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیستند و چنین ادعایی نیز مزخرفی بیش نیست.

رئیس جمهوری روسیه ضمن تاکید بر این که تفاوت در هزینه های نظامی کشورش و سازمان ناتو بسیار زیاد است، اظهار داشت: در سال ۲۰۲۲ آمریکا ۸۱۱ میلیارد دلار و روسیه ۷۲ میلیارد دلار را (برای اهداف نظامی) هزینه کردند. آیا ما با این نرخ یا چیزی شبیه آن با ناتو خواهیم جنگید؟ این غیر منطقی بوده و تنها یک مزخرف است.

پوتین در این باره افزود: آنها به طور مستقیم به سمت مرزهای ما حرکت کردند. آیا ما به سمت آن کشورهایی که بخشی از پیمان ناتو بودند، حرکت کردیم؟ ما حرکت نکردیم و به کسی دست نزدیم بلکه آنها بودند که به سمت ما حرکت کردند. آیا از اقیانوس به سمت مرزهای آمریکا حرکت کردیم؟ نه برعکس، آنها بودند که به ما نزدیک شدند. چه کاری را انجام دهیم؟ ما در چارچوب عملیات نظامی ویژه تنها از ملت خود در سرزمین های تاریخی مان محافظت می کنیم.

رئیس جمهوری روسیه همچنین عنوان کرد که اگر منافع امنیتی کشورش پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی مورد توجه قرار می گرفت، جنگ کنونی با اوکراین که ۲۴ فوریه سال ۲۰۲۲ میلادی (پنجم اسفند ۱۴۰۰) تحت عنوان عملیات نظامی ویژه آغاز شده و همچنان ادامه دارد، روی نمی داد.

پوتین در این باره توضیح داد: اگر پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، روابط امنیتی جدیدی در اروپا ایجاد می شد همان گونه که روسیه پیشنهاد کرد، چیزی شبیه آن چه امروزه مشاهده می کنیم روی نمی داد. ما به زبان ساده، منافع خود در زمینه امنیت را در نظر می گیریم و این همان چیزی که هر ساله و طی چند دهه به طور اساسی درباره آن صحبت می کردیم با این حال، آنها این مسئله را به طور کامل نادیده می گیرند.

رئیس جمهور روسیه در رابطه با احتمال این که کشورهای غربی جنگنده های «اف-۱۶» را در اختیار اوکراین قرار دهند نیز تاکید کرد: گر آنها هواپیماهای اف-۱۶ را (به اوکراین) تحویل دهند، بر این باورم که این مسئله وضعیت در میدان نبرد را تغییر نخواهد داد.

پوتین ضمن تاکید بر این که جنگنده های مذکور در صورت پرواز از خاک کشور دیگری نیز، به یک هدف مشروع برای روسیه تبدیل خواهند شد، خاطر نشان ساخت که کشورش جنگنده های اف-۱۶ را نیز همانند سایر تجهیزات غربی که تحویل اوکراین داده شده، نابود خواهد کرد.

رئیس جمهوری روسیه همچنین اظهارات مدعی تصمیم کشورش برای حمله به اروپا پس از اوکراین را بی معنی و مرخرف توصیف کرده و در این باره گفت: آن چه گفته می شود که ما پس از اوکراین به اروپا حمله خواهیم کرد، کاملا مزخرف و ارعاب ساکنان این کشورها است تنها برای این که از آنها پول گرفته به ویژه در شرایطی که اقتصاد در حال انقباض است. مسئله روشن است و همه این را درک می کنند، استانداردهای زندگی رو به کاهش بوده و این روشن است.

پوتین با اشاره به این که کشورهای وابسته به آمریکا از روسیه بزرگ و قدرتمند می ترسند، افزود: ترس از احتمال حمله به برخی کشورهای دیگر همانند لهستان، کشورهای بالتیک و جمهوری چک وجود دارد. این مسئله، مزخرف محض است و راه دیگری برای فریب دادن ساکنان این کشورها و گرفتن هزینه های اضافی از مردم تا آنها را وادار به تحمل این مسئله کنند.

رئیس جمهوری روسیه در بخش دیگری از سخنان خود نیز ضمن تاکید بر این که کشوری چند قومیتی و چند مذهبی هستند و باید با همه محترمانه رفتار شود، عنوان کرد: ما نباید هرگز فراموش کنیم که یک کشور چند قومیتی و چند مذهبی هستیم. ما باید همواره با احترام رفتار کنیم.

پوتین در این باره همچنین خاطر نشان ساخت: این همان کاری است که ما با برادران خود از ادیان دیگر یعنی مسلمانان، یهودیان و همه انجام می دهیم. نمایندگان همه مذاهب و همه ملت های روسیه امروزه بهترین خود را در میدان نبرد نشان می دهند.

کد خبر 840988 منبع: شفقنا برچسب‌ها خبر ویژه روسیه - ولادیمیر پوتین روسیه - اوکراین

دیگر خبرها

  • ۱۴۰۳ در حوزه سیاست خارجی سال سختی خواهد بود
  • تاکید اوکراین به هند برای تجدیدنظر درباره روابط با روسیه
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزیرخارجه و رئیس جمهور ترکمنستان
  • دعوت رئیس جمهور ترکمنستان از شرکت‌های ایرانی
  • تاکید آلمان بر لزوم سیاست دفاعی مشترک اروپایی
  • توسعه ورزش همگانی در گرو افزایش تعامل و همکاری‌های بین بخشی
  • موضع گیری جدید پوتین درباره جنگ با ناتو | تصمیم روسیه برای حمله به اروپا پس از اوکراین ؛ بی معنی و مرخرف است
  • هشدار ووچیچ نسبت به اتفاقات خطرناک برای صربستان
  • گام نخست باشگاه هسته‌ای بریکس با حضور ایران
  • بودجه 100 تا 130 میلیون یورویی میلان در تابستان 2024؛ علاقه روسونری به مارتین زوبیمندی