Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت تپسی با استقبال از دستورالعمل نظارت بر چگونگی فعالیت ارائه‌دهندگان خدمات هوشمند مسافر که به امضای وزاری کشور و صنعت،معدن و تجارت رسید، گفت : این دستورالعمل برای نخستین بار در کشور فعالیت شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی حمل و نقل مسافر را به رسمیت شناخته است.

به گزارش ایسنا، میلاد منشی‌پور در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در شرکت تپسی برگزار شد به تشریح ابعاد دستورالعمل نظارت بر چگونگی فعالیت ارائه‌دهندگان خدمات هوشمند مسافر که به امضای وزاری کشور و صنعت،معدن و تجارت رسیده است، پرداخت و گفت:‌ برای نخستین بار است که در کشورمان چنین آیین‌نامه‌ای به امضای دو وزیر می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستورالمعل حاصل بیش از سه سال جلسات مشترک بود و امیدوارم که تمام شرکت‌های مشابه تپسی نیز آن را بپذیرند.

وی با با اشاره به قرارگرفتن مواردی نظیر دریافت عوارض در دستورالعمل جدید گفت:‌ با پیگیری‌های فراوانی که کردیم توانستیم میزان دریافت عوارض را کاهش دهیم تا مجبور به افزایش قیمت‌ها نشویم. البته همچنان ارزش افزوده نیز به قوت خود باقی است که در تلاشیم تا با موافقت وزارت امور اقتصادی و دارایی ارزش افزوده را حذف کنیم که در این صورت میزان عوارض ما دو درصد برای هر سفر خواهد بود. اما اگر ارزش افزوده حذف نشود، با توجه به بار مالی و فشاری که به شرکت وارد خواهد شد، عوارض یک و نیم درصد خواهد بود.

منشی‌پور درباره چگونگی ارائه اطلاعات سفرها برای محاسبه دریافت عوارض و رعایت اصل محرمانگی داده‌ها نیز گفت:‌برای محاسبه عوارض از هیچ گونه اطلاعاتی مربوط به مسافر اعم از نام و آدرس استفاده نخواهد شد، بلکه تنها میزان پیمایش بر حسب کیلومتر، ساعت تردد، میزان کرایه و پلاک خودرو در سامانه سماس که به زودی طراحی و اجرا خواهد شد، بارگذاری می‌شود. بنابراین هیچگونه جای نگرانی از این بابت وجود ندارد.

مدیرعامل تپسی در مورد بخشی از دستورالعمل که ممنوع کردن کاربران از استفاده همزمان از دو اپلیکیشن را نقض کرده نیز گفت:‌ما از این موضوع استقبال می‌کنیم، چراکه باید فضای رقابتی وجود داشته باشد، قبلا در مورد اقدام یکی از شرکت‌های خدمات اینترنتی خودرو که استفاده از دیگر اپلیکیشن دیگر شرکت‌ها را برای رانندگانش ممنوع کرده بود، سازمان رقابت نیز وارد شده و اعلام کرده بود که این کار غیرقانونی است. در این دستورالعمل نیز چنین اقدامی به صراحت ممنوع شده است.

وی در مورد همکاری مشترک میان تپسی و شهرداری تهران گفت: در مورد دستورالعمل یک صراحتی وجود دارد که به شهرداری‌ها یک ماه فرصت داده شده تا با شرکت‌های خدمات هوشمند جابجایی مسافر همکاری کنند و در صورتی که این فرصت یکماهه نیز به تمام برسد، این شرکت‌ها می‌توانند در هر شهری به فعالیت بپردازند، توافق شهرداری تهران و تپسی نیز در همین راستا بود و به زودی با دیگر شهرداری‌ها نیز تقاهم‌نامه همکاری امضا خواهیم کرد.

منشی‌پور در مورد اینکه آیا در این توافق مواردی نظیر تخفیف در مبلغ عوارض محدوده کنترل آلودگی هوا یا افزایش سهمیه طرح ترافیک نیز پیش‌بینی شده یا خیر گفت: در مورد عوارض موضوعی وجود ندارد و در مورد طرح ترافیک هم از همان سهمیه آژانس‌ها استفاده خواهد شد.

وی در مورد فعالیت خودروهای دارای پلاک شهرهای دیگر در تپسی نیز گفت: ما یک قانونی داریم که به جز چند استان که مسافرپذیر بوده یا با هم ارتباط نزدیکی دارند، اجازه فعالیت به خودروهای پلاک شهرهای دیگر را نداریم. مثلا در مورد تهران و البرز نمی‌توان تفکیکی قائل شد. یک تعداد خیلی کمی هم از پلاک شهرهای دیگر فعال هستند که برای آنها نیز مقررات سختگیرانه‌ای داشتیم و خواستیم که حتما مدارک و اسنادی که ثابت کند ساکن شهر محل فعالیت هستند را بیاورند.

هشدار به رانندگانی با بیش از 12 ساعت کار در روز

منشی‌پور در مورد رانندگانی که بیش از ساعت معمول اقدام به فعالیت کنند نیز گفت: چنین موضوعی زیاد ممکن نیست، اما اگر راننده‌ای را شناسایی کنیم که در طول 24 ساعت بیش از 12 ساعت فعالیت داشته باشد، در حال طراحی سامانه‌ای هستیم تا به او هشدار بدهیم. چرا که لازم است رانندگان با هوشیار فعالیت کنند.

وی در جواب به سوال دیگر ایسنا درمورد اینکه آیا قوانین مربوط به معاینه فنی و دیگر مقررات در مورد خودروهای تاکسی‌های اینترنتی نیز صدق می‌کند گفت: این خودروها جزو خودروهای حمل و نقل عمومی نیستند ، اما شرایط خاص خود را دارند، ما  در این بخش خودروها را به دو بخش تقسیم کرده‌ایم، خودروهای پرتردد و خودروهای کم‌تردد، خودروهای پرتردد خودروهایی هستند که 1950 کیلومتر در ماه در حوزه حمل مسافر تردد داشته باشند که میانگین آن می‌شود روزی هفت تا هشت سفر. این خودروها طی یک دوره سه سال شرایط معاینه فنی‌شان و همچنین فرسودگیشان تغییر خواهد کرد و از 15 سال به 13 سال کاهش می‌یابد.

مدیرعامل تپسی در مورد امکانات این شرکت برای رانندگان نیز گفت:‌تپسی تسهیلاتی را برای رانندگان خود در نظر گرفته که در دیگر شرکت‌ها وجود ندارد. از طرفی دیگر ما امکان خودروی اشتراکی و تپسی لاین را فراهم کردیم که با استقبال خوبی هم مواجه شده است. امکان واریز وجه در حساب رانندگانی که دارای کارت‌ بانک‌های ملی و پاسارگاد و سامان را داشته باشند به صورت لحظه‌ای وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تپ سی تاکسی اینترنتی شوراي شهر شهرداري تهران البرز تهران نظارت بر مسافربرهای اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۲۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاور وزیر ورزش: همت و اراده دولت و رییس جمهور باعث واگذاری استقلال و پرسپولیس شد/ وزارت ورزش وظیفه نظارتی خواهد داشت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،علی رغبتی مشاور وزیر ورزش در امور ورزش قهرمانی طی گفتگو با برنامه گفتگوی ویژه خبری درخصوص واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی و موضوع تعیین تکلیف مدیریتی دو باشگاه اظهار داشت: وقتی یک مجموعه واگذار می‌شود این مالکین هستند که درخصوص وضعیت مدیریتی آن تصمیم می‌گیرند. دوره مدیریتی آنها ممکن است تمام و یا تمدید شود و این تصمیم برعهده سهامداران است و ما نیز در وزارت ورزش آماده هرگونه همکاری هستیم.

 

وی در ادامه درپاسخ به این سوال که آیا وزارت ورزش بعد از واگذاری دو باشگاه در مجمع سرخابی‌ها حضور خواهد داشت یا خیر، گفت: ترکیب سهامداران مجمع را تشکیل می‌دهد. ما از بعد نظارتی و قوانینی که برای نظارت بر باشگاه‌ها برعهده وزارت ورزش گذاشته شده است وظیفه خود را انجام خواهیم داد چون باشگاه‌ها مجوز فعالیت خود را از وزارت ورزش و اداره کل ورزش استان متبوع دریافت می‌کنند‌. 

 

وی بیان کرد: باشگاه‌ها ملزم به رعایت استانداردهای فدراسیون متبوع هستند و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دلیل اینکه رشته اول آنها فوتبال است در یک سطح بالاتر استانداردهای مدنظر AFC را باید رعایت کنند‌. همچنین مدیرانی که انتخاب می‌شوند باید برنحوه عملکرد آنها نیز نظارت وجود داشته باشد و از این‌رو مبحث نظارتی وزارت ورزش بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ادامه خواهد داشت.

 

رغبتی درخصوص این موضوع که واگذاری دو باشگاه تا به الان چقدر موفقیت‌آمیز بوده است خاطرنشان کرد: ۴۵ سال است که وضعیت مالکیتی این دو باشگاه دستخوش تغییرات مختلفی شده و در یک دهه اخیر به این نتیجه رسیدند که سرخابی‌ها واگذار شوند. آن چیزی که در این بین بسیار مشهود است اراده و همت دولت سیزدهم و در راس آن رییس‌جمهور محترم بود که این دو باشگاه به نهاد غیردولتی سپرده شود. 

 

وی گفت: بزرگترین دغدغه‌ای که در این سال‌ها درخصوص دو باشگاه داشتیم بحث واگذاری نبود، بلکه موضوع اصلی ادامه حیات سرخابی‌ها بود. اینکه این دوباشگاه به چه کسانی واگذار شوند که اهلیت لازم را داشته باشند. خوشبختانه مسیری که برای واگذاری دو باشگاه آغاز شد و از فرابورس گذشت و در این راه سازمان خصوصی‌سازی و وزارت اقتصاد و دارایی زحمت زیادی کشیدند.

 

مشاور وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: الان بزرگترین خوشحالی ما این است کسانی که بیشترین سهام دو باشگاه را در اختیار گرفتند از توان و تجربه اقتصادی و مدیریتی در سطوح بالا برخوردار هستند. نقطه ضعفی که صنعت ورزش و به ویژه فوتبال داشت این بود که پیوند اقتصاد و ورزش را نمی‌توانست برقرار کند و بیشتر جنبه‌های ورزشی مطرح بود.

 

علی رغبتی افزود: این امیدواری وجود دارد که مجموعه‌های معتبری که مالکیت دو باشگاه را در اختیار گرفتند در روند ادامه حیات سرخابی‌ها تاثیرات مثبت داشته باشند و براساس برنامه به بنگاه‌هایی تبدیل شوند که در صنعت ورزش به مرز سوددهی نیز برسند.

 

رغبتی در ادامه خاطرنشان کرد: این مسئله واگذاری صرفا مختص به یک حوزه ورزش نیست. وقتی تمام باشگاه‌های بزرگ اروپا را نگاه می‌کنیم اکثر مالکین آنها سبقه ورزشی نداشته‌اند اما توانسته‌اند سرمایه‌گذاری هوشمندانه‌ای در مجموعه خود انجام دهند و طبیعتا برای اداره آن از افراد متخصص در ورزش نیز بهره‌مند می‌شوند.  خوشبختانه ما نیز مجموعه‌ای از پیشکسوتان و مدیران موفق را داریم که دست مالکین را برای حوزه مدیریت باز می‌گذارد.

 

مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور قهرمانی اظهار داشت: این اتفاق بزرگ فرصت را به دو باشگاه می‌دهد که از روزمرگی خارج شوند و هر دو باشگاه ظرفیت‌های بسیار خوبی دارند که می‌توان بهترین استفاده را از آن برد.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا با واگذاری سرخابی‌ها مشکل AFC نیز حل خواهد شد یا خیر، گفت: بزرگترین مشکل AFC درخصوص این دو باشگاه مالکیت مشترک بود که خوشبختانه حل شد. طبیعتا با واگذاری به بخش غیردولتی ابهام درخصوص مدیریت دولتی سرخابی‌ها نیز برطرف خواهد شد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر ارشاد از ابلاغ مصوبه برپایی بازار هنر ایران خبر داد
  • جامائیکا نیز کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • فعالیت مستمر ۶۵ تیم نظارتی پلیس راه در محور‌های مواصلاتی
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • فعالیت مستمر ۶۵ تیم نظارتی پلیس راه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم
  • مشاور وزیر ورزش: همت و اراده دولت و رییس جمهور باعث واگذاری استقلال و پرسپولیس شد/ وزارت ورزش وظیفه نظارتی خواهد داشت
  • ◄ انتقاد رانندگان تاکسی از شرایط تبعیض آمیز با اسنپ و تپسی
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی/۶۰ نفر استخدام شدند