Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی با اشاره به اینکه معوقات کارگری واحدهای تولیدی استان کاهش داشته است گفت: معوقات واحدها در سال گذشته ۵۹ واحد بوده که امسال این رقم به کمتر از ۴۰ واحد رسیده است که این نشان می دهد شاخص های اقتصادی استان در وضعیت خوبی قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از دیار آفتاب؛ محمود نعمتی مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی امروز در جلسه بررسی مشکلات صادرکنندگان استان مرکزی با اشاره به اینکه این روزها کارهای اقتصادی در کشور بسیار پیچیده شده است گفت: با توجه به تحریم های ظالمانه دشمنان صادرات کالا زحمات و سختی های خاص خود را می طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نعمتی با اشاره به اینکه استان مرکزی در سال گذشته بیش از ۱ میلیارد دلار صادرات داشته که این آمار تنها مربوط به گمرک استان است اظهار کرد: اگر بخواهیم آمار صادرات تولید کنندگان استان از استان های دیگر را محسوب کنیم بیش از این رقم خواهد شد.

وی ادامه داد: در ۶ ماهه سال ۹۸ استان مرکزی بیش از ۵۰۰ میلیون دلار صادرات داشته که بیش از ۱۰۰ میلیون دلار از این صادرات مربوط به شهریورماه است پیش بینی می شود صادرات امسال بیش از سال گذشته باشد.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی اضافه کرد: نرخ بیکاری استان مرکزی در تابستان امسال ۸.۳ بوده که نسبت به مشابه سال گذشته بیش از ۱.۱ کاهش پیدا کرده است.

نعمتی با اشاره به اینکه معوقات کارگری واحدهای تولیدی استان کاهش داشته است گفت: معوقات واحدها در سال گذشته ۵۹ واحد بوده که امسال این رقم به کمتر از ۴۰ واحد رسیده است که این نشان می دهد شاخص های اقتصادی استان در وضعیت خوبی قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه ارز مهمترین محرکه توسعه اقتصادی است بیان کرد: بدین جهت بانک مرکزی باید نقش موثرترین در این خصوص داشته باشد.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی اضافه کرد: بانک توسعه صادرات در واردات و صادرات نقش موثری دارد که تولیدکنندگان و صادرکنندگان باید ارتباطی موثر و سازنده با این بانک داشته باشند.

نعمتی با اشاره به اینکه آثار تحریم ها بر اقتصاد استان توسط یک تیم تخصصی اقتصادی شناسایی و در یک کارگروه تخصصی دنبال می شود افزود: در خصوص کاهش ارز صادراتی مکاتباتی صورت گرفته که تولیدکنندگان راحت تر بتوانند صادرات را انجام دهند.

وی با تاکید بر اینکه اختلاف بین ارز نیمایی و ارز آزاد مشکلاتی جدی برای صادرکنندگان ایجاد کرده است گفت: باید ارتباط این دو ارز کمتر شود.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: امروز باید همه برای توسعه و ثبات اقتصادی تلاش کنند چراکه دشمن در حال توطئه است و یکی از هدف های دشمنان، تولیدکنندگان و واحدهای تولیدی هستند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۲۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور در جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی و صنعتی استان سمنان اظهار کرد: شاخص‌ها نشان‌دهنده کاهش نرخ بیکاری و افزایش اشتغال در استان سمنان است.

وی افزود: برخی واحد‌های تولیدی در استان به دنبال نیروی کار هستند که خبر بسیار خوبی است. نرخ تورم در استان کاهشی و رشد اقتصادی رو به افزایش است.

رئیس جمهور اضافه کرد: رشد تولید و رشد اقتصادی می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل کند، شکل‌گیری اقتصاد مقاومتی در گروی تولید است؛ تلاش در تمام کشور باید در مسیر افزایش تولید باشد.

رئیسی با بیان اینکه وقتی بانک یک واحد تولیدی را تملک می‌کند، به دلیل اشتغال در زمینه پولی و مالی به تولید و صنعت توجه نمی‌کند، تأکید کرد: وزارت صمت، ستاد واحد‌های تولیدی و صنعتی و بانک مرکزی با تشکیل کارگروهی مشترک، فعال شدن واحد‌های تولیدی احیاشده  در تملک بانک‌ها را پیگیری کنند.

وی گفت: به تبعیت از فرمان رهبر معظم انقلاب بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند؛ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند.

رئیس جمهور همچنین اضافه کرد: مشارکت مردم باید با سازوکارهایی همراه باشد؛ یکی از جلوه‌های این سازوکار تعاونی‌ها هستند که می‌توانند به اقتصاد کشور کمک کنند.

رئیسی ادامه داد: معاونت تعاون وزارت رفاه و بخش‌های دیگر از تعاونی‌ها بدانند امسال یکی از جلوه‌های مهم مشارکت مردم، میدان دادن به تعاونی‌ها است.



در حال بروزرسانی...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات کارخانه روغن نباتی گلناز با حضور مسئولین قضایی استان کرمان/گوش شنوا برای حل مشكل واحدهای توليدی
  • بازگشت بیش از ۲۵۰ همت از سرمایه‌های مردمی با احیای واحد‌های تولیدی
  • معرفی توانمندی‌های صادراتی همدان در اکسپو ایران
  • رئیسی: بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند
  • بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • رئیسی: بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • اخذ استاندارد و گواهینامه‌های ملی ۷ واحد تولیدی در استان اردبیل
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • پرداخت ۵۲۷ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ در استان بوشهر
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان‌های دلیجان و محلات