Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@00:17:20 GMT

افزایش طول رهاسازی پسماند در «قره‌چای»

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۷۲۷۶۶

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان اعلام کرد: سالانه 40 هزار تن پسماند سفال و سرامیک در لالجین تولید می شود که 35 درصد از پسماند صنعتی استان را دربرمی گیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان، محسن جعفری نژاد بسطامی با بیان این مطلب در همایش یک روزه تکنولوژی های نوین در سفال و سرامیک استان همدان، افزود: تولید سفال و سرامیک در لالجین مزیت خوبی برای اشتغال و تولید استان است اما با توجه به حجم بالای پسماند در این شهر و مشکلاتی که عدم مدیریت صحیح پسماند طی 20 سال گذشته در لالجین ایجاد کرده، باید با استفاده از ایده های نو، کاهش پسماند و استفاده بهینه از پسماند سفال و سرامیک در سایر صنایع و روند بازیافت آنها را تسهیل بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نگاه جامع به صنعت و تولید می تواند از بروز مشکلاتی از جمله ایجاد حجم پسماند بالا و دپوی پسماند جلوگیری کند و دنیا اکنون به این نتیجه رسیده است که توسعه صنعتی بدون رعایت ملاحظات زیست محیطی پایدار نخواهد بود.

جعفری نژاد بسطامی با تأکید بر اهمیت توجه به اقتصاد سبز در استان خاطرنشان کرد: انقلاب صنعتی در قرون هجدهم و نوزدهم موجب بروز آلودگی های زیست محیطی و از بین رفتن بخش بزرگی از منابع طبیعی زمین شد و لازم است از تجریبات سایر کشورها درس بگیریم تا دچار آن مشکلات نشویم.

وی آلودگی خاک و آلودگی منظر را از مشکلات پسماند سفال و سرامیک لالجین دانست و بیان کرد: استان و شهر همدان یک منطقه گردشگری است و لالجین به عنوان شهر جهانی سفال و سرامیک نباید آلودگی منظر و خاک داشته باشد بنابراین انتظار داریم چهره زیباتری از استان همدان در مقابل دید گردشگران نمایان کنیم.

جعفری نژاد بسطامی خواستار توجه به مسائل زیست محیطی صنعت سفال و سرامیک لالجین شد و گفت: پیش بینی هزینه های زیست محیطی طرح ها در فرآیند تولید سفال و سرامیک، از بروز مشکلات زیست محیطی و گردشگری ناشی از آلودگی جلوگیری خواهد کرد؛ ما عرصه زیادی برای دپو و رهاسازی پسماندهای سفال و سرامیک نداریم و طول 3 کیلومتری این نوع پسماند در داخل رودخانه قره چای اکنون به 6 کیلومتر رسیده است و نمی توانیم این روند را ادامه دهیم.

وی اظهار کرد: امکان استفاده از ظرفیت های قانونی در جلوگیری از آلودگی در لالجین و سایر نقاط استان وجود دارد اما با توجه به قدمت، پیشینه و فرهنگ مردم استان انتظار می رود پیش از اقدام قانونی حفاظت محیط زیست در جلوگیری از آلودگی، تولید کنندگان و سایر بخش های جامعه راسا اقدام و پیشگیری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سفال لالجین پسماند محیط زیست پسماند صنعتی آلودگی خاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش خروجی سد و رهاسازی آب در بستر زاینده رود/ از توقف در بستر رودخانه خودداری کنید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به افزایش خروجی آب رودخانه زاینده رود گفت: جهت پیشگیری از وقوع حوادث محتمل، گردشگران، خانواده‌ها و افراد از هرگونه استقرار و توقف در بستر رودخانه زاینده رود به دلیل جریان یافتن آب در مسیر رودخانه خودداری کنند.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به افزایش خروجی سد زاینده رود و رهاسازی آب در بستر رودخانه جهت تأمین بخشی از نیاز آبی کشت غلات کشاورزان، الزامات ایمنی باید مد نظر قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به این موضوع، تاکید می‌شود جهت پیشگیری از وقوع حوادث محتمل، گردشگران، خانواده‌ها و افراد از هرگونه استقرار و توقف در بستر رودخانه زاینده رود به دلیل جریان یافتن آب در مسیر رودخانه خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: انتظار می‌رود عوامل شرکت آب منطقه‌ای، میراث فرهنگی و گردشگری، شهرداری‌ها و دهیاران شهرها و روستاهای در مسیر شهرستان‌های چادگان، لنجان، مبارکه|، فلاورجان، خمینی شهر، اصفهان، شرق اصفهان، هرند و اژیه در این خصوص همکاری و نظارت داشته باشند.

کد خبر 745376

دیگر خبرها

  • تولید روزانه ۱۲۰ تن کمپوست در قم/ احداث کمربند سبز سایت پردازش پسماند شهر
  • ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیک رایگان در فروشگاه‌ های زنجیره‌ای
  • شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات
  • ثبت بیش از ۵۰۰ مورد آلودگی زیست محیطی در لرستان
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • حقابه هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • حق‌آب هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • افزایش خروجی سد و رهاسازی آب در بستر زاینده رود/ از توقف در بستر رودخانه خودداری کنید
  • چهار گونه جانوری در طبیعت «میاندشت» تیمار و رهاسازی شدند
  • اجرای ۲۰ برنامه در هفته زمین پاک استان