Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-20@16:16:20 GMT

واردات خودرو همچنان ممنوع است

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۷۳۰۸۰

 به گزارش اکوفارس، وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این پرسش که آیا خودروهای وارداتی آزاد خواهد شد؟ به تجارت‌نیوز گفت: واردات خودروهای خارجی ارتباطی به تولید مشترک خودروسازان با سایر کشورها ندارد و واردات خودرو همچنان ممنوع است.

رضا رحمانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا برنامه‌ای در زمینه تولید خودروهای مشترک با کشورهای منطقه از جمله ترکیه در دستور کار قرار دارد یا خیر؟ اظهار کرد: تولید مشترک همیشه در برنامه کارمان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تعداد شرکت‌های تولیدکننده می‌توان این بحث مصداق داشته باشد.

او افزود: تولید خودروهای مشترک بحث دولتی نیست که تنها به دولت ارتباط داشته باشد. شرکت‌های خودروسازی میان خودشان مذاکراتی دارند ما توصیه‌مان این است که این همکاری‌های مشترک خودرویی ادامه‌دار باشد.

رحمانی درباره قرارداد جدید خودرویی با کشور ترکیه گفت: در گذشته با برخی شرکت‌ها قراردادها و توافق‌هایی برای تولید مشترک خودرو امضا شد که در آن زمان این شرکت‌ها در حوزه تولید خوب عمل نکردند و عملکردشان مورد رضایت ما نیز نبوده است.

وزیر صنعت در توصیه‌ای به شرکت‌های خودروسازی اظهار کرد: به شرکت‌های خودروسازی هم توصیه کرده‌ایم که برای تولید مشترک خودرو به سراغ شرکا و شرکت‌های جدید بروند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۳۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۸.۴ میلیارد دلار قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک ایران، محمد رضوانی فر افزود: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.

وی در خصوص میزان صادرات اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ ادامه داد: در این مدت ۱۴۱ میلیون و ۲۱۸ هزار دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت صادر شده که ۲۴.۳۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه اعلام جزئیات واردات اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت تصویری جامع و کاملی از واردات این گروه کالایی ارائه می‌دهد، در خصوص واردات قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ با بررسی ۲۱۷ کد تعرفه، خاطرنشان کرد: در مدت یاد شده ۷ میلیارد و ۵۹۸ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو وارد شده که ۳۱.۸۹ درصد افزایش داشته است.

رضوانی فر گفت: در این مدت همچنین ۱۳۲ میلیون و ۵۸۵ هزار دلار اجزاء و قطعات خودرو صادر شده که ۲۵.۲۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ افزود: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

به گفته رئیس‌کل گمرک چین، امارات متحده عربی و ترکیه ۳ کشور عمده طرف معامله برای واردات اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

رضوانی فر در خصوص میزان صادرات و واردات اجزاء و قطعات موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ با بررسی ۴۴ کد تعرفه ادامه داد: در این مدت ۸ میلیون و ۶۳۳ هزار دلار اجزاء و قطعات موتورسیکلت عمدتاً به کشور‌های عراق، افغانستان و جمهوری آذربایجان صادر و ۷۸۲ میلیون و ۶۱ هزار دلار وارد کشور شده است.

وی گفت: میزان صادرات و واردات اجزاء و قطعات موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۱۲.۵۴ درصد و ۴۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

رئیس‌کل گمرک ایران خاطرنشان کرد: عمده‌ترین واردکنندگان اجزاء و قطعات موتورسیکلت، شرکت‌های کویر موتور اوراسیا، نیرو موتور سامان و نیرو موتور سهند بوده‌اند که به ترتیب ۱۳.۱۰ درصد، ۹.۲۳ درصد و ۸.۲۳ درصد از ارزش کل این گروه کالایی را به خود اختصاص داده‌اند.

رضوانی فر افزود: چین با اختصاص ۶۱.۶۱ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات موتورسیکلت کشورمان، نخستین کشور طرف معامله در واردات این کالا بود و پس از آن امارات متحده عربی با سهمی معادل ۳۲.۹۳ درصد و تایلند با ۳.۱۵ درصد در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

در سال گذشته ۶۶ میلیارد دلار کالا وارد کشور شده است که حدود ۸.۴ میلیارد دلار آن به واردات اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت اختصاص داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سه دوره عشرت؛ حسرت و عسرت در خودروسازی
  • راه‌ اندازی تعمیرگاه مخصوص خودروهای برقی در پایتخت
  • افزایش قیمت کالاهای اساسی وارداتی با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تخلف است
  • گران شدن این کالاها تخلف است!
  • افزایش قیمت کالا‌های اساسی وارداتی با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تخلف است
  • واردات ۸.۴ میلیارد دلار قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲
  • پرواز شرکت خودروسازی ویتنامی با خودروهای برقی
  • کسری بودجه حاصل از واردات بنزین در تبصره هدفمندی یارانه های انرژی بودجه 1403
  • تویوتا ۱۳۰ هزار خودرو را به دلیل نقص فنی فراخوان می‌دهد
  • تسلا ۱۴ هزار نفر از کارکنانش را اخراج می‌کند