Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ذبیحی ظهر سه شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت روان اظهار داشت: یکی از روزهای هفته سلامت روز جهانی غذا در ۲۴ مهرماه است که با شعار تغذیه سالم برای  دستیابی به جهانی بدون گرسنگی نامگذاری شده است.

۳۲ درصد از جوانان اردستان دارای چاقی و اضافه وزن هستند

وی افزود: موضوع رژیم غذایی ناسالم و سبک زندگی بی تحرک باعث افزایش نرخ چاقی در جامعه می شود که در کشورهای در حال توسعه این موارد بیشتر است و بر این اساس ۳۲ درصد از جوانان اردستان دارای چاقی و اضافه وزن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز بهداشت شهرستان اردستان گفت: پیش بینی ها نشان می دهد که از هر سه نفر در اردستان یک نفر به سوء تغذیه مبتلاست که در صورت ادامه این روند تا سال ۲۰۲۵ از هر دو نفر یک نفر به بیماری سوء تغذیه مبتلا خواهند شد.

وی ابراز داشت: مرکز بهداشت شهرستان اردستان با برگزاری کلاسهای آموزشی در خصوص آموزش الگوی غذای سالم به مراقبین، پزشکان مراکز جامع سلامت و بهورزان خانه بهداشت اقدام کرده است.

ذبیحی بیان داشت: با توجه به اینکه نشاط اجتماعی موجب افزایش امید و نشاط در جامعه می شود، افزود: متولیان نشاط اجتماعی در شهرستان با برگزاری جلسات تخصصی نسبت به این موضوع اهتمام جدی داشته باشند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان اردستان با بیان اینکه مرحله دوم غربالگری سلامت از امسال شروع شده و باید تا پایان سال ۴۰ درصد جامعه هدف شهرستان اردستان که بیش از ۳۵ هزار و ۸۰۰ نفر هستند مورد غربالگری قرار گیرند، گفت: تا پایان سال ۹۷ بیش از ۹۸ درصد جامعه هدف شهرستان اردستان مورد غربالگری قرار گرفته اند.

کمبود کارشناس «سلامت روان» در مرکز بهداشت اردستان

وی تصریح کرد: شهرستان اردستان دارای ۲۴ خانه بهداشت، ۴۰ بهورز، شش مرکز جامع سلامت و سه مرکز بهداشت است و فقط یک نفر کارشناس سلامت روان دارد و این یکی از کمبودهای جدی مرکز بهداشت اردستان است.

ذبیحی با بیان اینکه غربالگری اعتیاد از افراد ۱۴ سال به بالا در شهرستان اردستان انجام می شود، گفت: در شش ماهه اول امسال برای بیش از شش هزار نفر غربالگری  سلامت انجام شده است، فقط ۱۱ درصد جامعه هدف در این غربالگری شرکت داشته اند و استقبال مردان نسبت به زنان خیلی کمتر بوده است.

کد خبر 4747653

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح غربالگری خانه بهداشت اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین گرگان قزوین شیراز رادیو اربعین شهرکرد استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۳۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق واکسن هپاتیت سی در سال جاری/ آغاز غربالگری یکی از سرطان‌ها به زودی

حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در نشست خبری هفته سلامت گفت: اکنون واکسن‌های روتاویروس و پنوموکوک در کشور در حال انجام است و امسال تزریق واکسن هپاتیت سی نیز در دستور کار است.

وی افزود: به سلامت روانی در سال‌های گذشته کمتر توجه می‌شد ولی امروزه بسیاری از بیماری‌ها و اختلالات روحی و روانی به خصوص در جوانان بروز می‌یابد و ما مراکز سراج را سه برابر افزایش دادیم و در هر یک از این مراکز سه کارشناس روانشناس وجود دارد.

فرشیدی ادامه داد: جوانی جمعیت نیز از برنامه‌های ویژه وزارت بهداشت است. سقوط باروری کاهش یافته و شاهد افزایش آن هستیم، فرهنگ سازی در این زمینه مهمترین کار است و کاستن سقط‌های ناآگاهانه و انجام مشاوره‌های موثر، راه اندازی مراکز ناباروری و تسهیل قوانین و رایگان کردن سنوات دارویی برای ارتقای جوانی جمعیت ضروری است.  

وی گفت: پویش ملی سلامت ۲ امسال نیز طراحی شد و بزودی آغاز غربالگری یکی از سرطان‌ها از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود.

فرشیدی ادامه داد: امسال تقویت آزمایشگاه‌ها از برنامه‌های ما است و اتصال این مراکز دولتی و خصوصی به سیستم‌های وزارت بهداشت است که بر اساس نیاز‌های مردم، آزمایشات رصد می‌شود تا بیماری‌هایی مانند دیابت کنترل شوند.

وی با اشاره به اینکه ارتقای سلامت سواد عشایر نیز از دیگر برنامه‌های سال جاری است، گفت: این برنامه امسال با اولویت بهداشت دهان و دندان و آموزش و اطلاع رسانی به عشایر است و باید به شکل جهادی در این زمینه کار شود.

فرشیدی در مور دخانیات گفت: امروزه مجلس در کنار وزارت بهداشت قرار گرفته و بر اساس سازمان جهانی بهداشت ایران بهترین وضعیت درخصوص کاهش مصرف دخانیات را در منطقه دارد.

وی افزود: کارخانه‌های تولید دخانیات که فقط به دنبال پول و سود آوری هستند، جوانان و بانوان را مورد هدف قرار داده و از طریق تبلیغات اتفاقاتی می‌افتد که این دو قشر در معرض آسیب هستند که باید نه گفتن را در آن نهادینه کرد.

معاون بهداشت تصریح کرد: در اجرای کنترل دخانیات هنوز مشکل داریم و از آنجایی که ۲ درصد بانوان دخانیات مصرف می‌کنند مورد هدف شرکت‌های دخانی قرار گرفتند و باید مالیات افزایش یابد.

وی با تاکید بر افزایش مالیات بر دخانیات ادامه داد: به عنوان مثال قانون افزایش دوباره مالیات‌های سیگار در انگلیس وضع شد، اما در کشور ما وضع مالیات کمتر است و باید اساسی برای افزایش آن چاره‌ای اندیشید.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در اردستان به ۷.۸۲ رسید
  • غربالگری ۸۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت استان اردبیل
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • همایش سلامتی را قدم بزن در زارچ
  • بی تحرکی، سلامت نوجوانان تیران را تهدید می‌کند
  • آغاز طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان دانشکده پزشکی در مشهد
  • اختصاص ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل مراکز درمانی کبودراهنگ
  • تزریق واکسن هپاتیت سی در سال جاری/ آغاز غربالگری یکی از سرطان‌ها به زودی
  • ۴۱ درصد مرگ و میر در قزوین ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی
  • سقوط آزاد نرخ باروری متوقف شد/ آغاز غربالگری SMA از امسال