Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر انرژی روسیه گفت: هیچ مذاکره‌ای برای تغییر در توافق جهانی کاهش تولید نفت میان اوپک و متحدانش در جریان نیست.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، الکساندر نواک اعلام کرد که هیچ مذاکره‌ای برای تغییر توافق جهانی کاهش تولید نفت میان سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش در جریان نیست.

وی در جریان سفر خود به عربستان همچنین اعلام کرد که روسیه به‌طور کامل به توافق یاد شده پایبند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که محمد سانوسی بارکیندو، دبیرکل اوپک ۲۰ مهرماه در پاسخ به پرسشی درباره احتمال تشدید کاهش تولید نفت، گفته بود: همه گزینه‌ها مطرح هستند.

دبیرکل اوپک با بیان اینکه آمارهای مربوط به سال ۲۰۲۰ میلادی هنوز شکل اولیه دارند و ممکن است به شکلی غافلگیرکننده بهبود یابند، تصریح کرده بود: با نزدیک شدن به ماه دسامبر، با داده‌های واقعی‌تر مربوط به سال ۲۰۲۰ میلادی روبه‌رو می‌شویم که ما را قادر می‌سازند احتمالا سازوکار کنونی را بازبینی کنیم و تصمیمی بگیریم که احتمالا شامل همه سال (۲۰۲۰ میلادی) شود.

بارکیندو همچنین چند روز پیش از اظهارنظر فوق در ۱۵ مهرماه گفته بود که با اوجود افت قیمت نفت، اکنون برای بحث درباره تعمیق کاهش تولید نفت خیلی زود است.

وی تاکید کرده بود: اوپک روی کمک روسیه برای کاهش تنش بین ایران و عربستان با هدف کمک به تثبیت بازار جهانی نفت، حساب می‌کند.

به گزارش مهر، سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش چندی پیش (ژوئن ۲۰۱۹) تصمیم گرفتند توافق خود برای کاهش تولید روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفت را تا پایان ماه مارس سال ۲۰۲۰ میلادی تمدید کنند.

وزیران نفت و انرژی اوپک برای شرکت در صد و هفتاد و هفتمین نشست عادی این سازمان و آخرین نشست سال ۲۰۱۹ خود پنجم دسامبر (۱۴ آذرماه) در دبیرخانه دائمی این سازمان در وین گردهم می‌آیند، همچنین هفتمین نشست مشترک وزارتی اوپک و غیراوپک ششم دسامبر (۱۵ آذرماه) در مقر دائمی این سازمان برگزار می‌شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: پیاده روی اربعین آمدنیوز روح الله زم نفتکش SABITI سوریه ترکیه ایدز چنار محمودی جام جهانی والیبال وزیر انرژی روسیه الکساندر نواک تولید نفت پیاده روی اربعین آمدنیوز روح الله زم نفتکش SABITI سوریه ترکیه ایدز چنار محمودی جام جهانی والیبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تولید علوفه در کشور بر اثر کمبود بارش ها

ترحم بهزاد اظهار داشت: میانگین بارندگی در شرایط عادی (نرمال) در بلندمدت اگر ۲۴۰ میلی‌متر باشد میزان تولید علوفه در سطح مراتع کشور به ۱۰.۷ میلیون تن می‌رسد.

وی اظهار داشت: با توجه به کاهش بارش‌ها در سال‌های گذشته، خشکسالی‌های متوالی و تغییر نزولات جوی از برف به باران موجب کاهش تولید علوفه شده است.

مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: با توجه به ارزش‌های حیاتی و اکوسیستمی مراتع از جمله تامین آب، اکسیژن، تلطیف هوا و ضرورت حفظ و مدیریت پایدار مراتع کشور، ایجاد تعادل بین دام و مرتع و اجرای مدیریت چرای دام ضروری است.

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط و ضعف مراتع؛ تامین علوفه مورد نیاز واحد‌های دامی از سوی دستگاه‌های متولی از جمله معاونت امور دام، شرکت پشتیبانی امور دام و سازمان امور عشایر الزامی است.

بهزاد سطح عرصه‌های طبیعی کشور را ۱۳۴.۴ میلیون هکتار اعلام کرد و گفت: از این میزان عرصه‌های طبیعی ۸۴.۸ میلیون هکتار معادل ۶۳ درصد منابع طبیعی را مراتع تشکیل می‌دهد که ظرفیت ۳۸ میلیون واحد دامی را در شرایط نرمال به مدت هفت ماه (چهارماه در مراتع قشلاق و سه ماه در مراتع ییلاق) را دارد در حالی که امروزه ۸۰ میلیون واحد دامی وابسته به مراتع هستند.

مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری اضافه کرد: براساس آمار‌های موجود هم اکنون بیش از ۲.۱ برابر ظرفیت مراتع کشور دام مازاد در سطح مراتع کشور وجود دارد.

بهزاد یادآور شد: وجود این تعداد دام مازاد در سطح مراتع کشور باعث از بین رفتن پوشش گیاهی، لگد کوبی و فشرده شدن خاک، نفوذناپذیری آب، تخریب و فرسایش خاک، افزایش سیل‌خیزی، تضعیف سفره‌های آب‌های زیرزمینی، ایجاد ریزگرد، طوفان و گرد و غبار، تهدید سلامت انسان، دام و حیات وحش، کاهش تولیدات دامی در بلندمدت و به مخاطره افتادن امنیت زیستی و غذایی را به دنبال دارد.

وی بیان کرد: به خطر افتادن تاسیسات زیربنایی از جمله پرشدن مخازن زیرزمینی و اختلال در سیستم حمل و نقل، تهدید معیشت ذینفعان، مهاجرت ناپایدار از روستا‌ها به شهر‌ها از دیگر عوارض از بین رفتن مراتع به شمار می‌رود.

بهزاد با اشاره به وابستگی بیش از یک میلیون خانوار روستایی و عشایری به مراتع ادامه داد: با توجه به روند رو به رشد جمعیت در دهه اخیر که منجر به افزایش تقاضای گوشت قرمز، فرآورده‌های دامی و افزایش وابستگی معیشت جمعیت بهره‌بردار در کشور شده است نیاز به برنامه ریزی دقیق و حمایت و پشتیبانی از سوی دستگاه‌های ذیربط در عرصه‌های مرتعی دارد.

بیشتر بخوانید

جذب ۷۷۴ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با اشاره به نزدیک شدن به زمان کوچ عشایر گفت: اجرای پروژه مدیریت چرا، کنترل پروانه چرای دام و ساماندهی کوچ با ماهیت مدیریتی و پیشگیرانه دارای هزینه کمتر و اثربخشی بیشتری نسبت به سایر پروژه‌های اصلاح و احیای مراتع در سطح وسیع است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تاکید کرد: کوچ عشایر یک مساله فراسازمانی و ملی است و رعایت تقویم کوچ با هدف حفظ مراتع باید مورد توجه قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • روبن آموریم با وست هم به توافق نرسید
  • درخواست زلنسکی برای تغییر توجه غرب از اسرائیل به اوکراین
  • آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند
  • جزئیات مذاکره یحیی گل‌محمدی و تراکتور | شروط یحیی برای تبریزی‌ها چیست؟
  • مدل قیمت‌گذاری گواهی اسقاط خودرو تغییر می‌کند
  • جزئیات مذاکره گل محمدی و تراکتور/ یحیی چطور پای میز مذاکره نشست؟!
  • کاهش تولید علوفه در کشور بر اثر کمبود بارش ها