Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: همکاری بیشتر با وزارت آموزش و پرورش در زمینه دختران بازمانده از تحصیل یکی از جهت‌گیری های مهم عدالت جنسیتی است و به عنوان یکی از تکالیف ما در قانون برنامه ششم قرار دارد و امیدواریم استمرار پیدا کند.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در نشست روز جهانی زنان روستایی با اشاره به همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با دیگر دستگاهها درخصوص ارایه خدمات به زنان روستایی گفت: پیام جلسه امروز توجه جدی دولت دوازدهم به زنان روستایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای روحانی از ابتدای برنامه های دولت خود به موضوع روستا و سرمایه گذاری برای ایجاد تحول در روستاها و اشتغال روستایی توجه زیادی داشتند و امروز نتیجه این توجه و سرمایه گذاری را در روستاها مشاهده میکنیم، البته هنوز مشکلات و کمبود زیاد است اما تغییرات کاملا مشهود است.

وی با اشاره به حمایت از اشتغال زنان گفت: در حال حاضر معاونت امور زنان و خانواده ۲۴ پروژه ملی و دولتی دارد که بسیاری از آنها در سطح استانها با همکاری دستگاههای دولتی در حال انجام است. همچنین توان افزایی سازمان های مردم نهاد در حوزه های مختلف از جمله در بخش روستا بسیار مهم است، سازمانهای مردم نهاد از این توانمندی برخوردارند که در بعد سیاستگذاری و جلب مشارکت نقش آفرینی داشته باشند. خوشبختانه در این زمینه گامهای خوبی برداشته شده است.

وی در ادامه تاکید کرد: مسایل محیط زیست روستا برای ما بسیار اهمیت دارد، از همین رو طرح تولید محصولات استاندارد یکی از طرحهایی است که می تواند به ارتقا سطح سلامت، بهبود شرایط زیست محیطی روستاها و کشاورزی و امنیت غذایی ... کمک کند. زنان در این زمینه پیش گام و پرچم دار این حرکت شده اند.

ابتکار در بخش دیگری از صحبتهای خود تاکید کرد: در سال ۹۸ و برای بودجه سال ۹۹ استمرار و گسترش این برنامه ها و توجه بیشتر به توان افزایی زنان روستایی و سلامت زنان روستایی با همکاری وزارت بهداشت برای ما بسیار مهم است. یکی از مولفه های مهم در موضوع عدالت جنسیتی توجه به سلامت است. همچنین همکاری بیشتر با وزارت آموزش و پرورش در زمینه دختران بازمانده از تحصیل یکی از جهت‌گیری های مهم عدالت جنسیتی است و به عنوان یکی از تکالیف ما در قانون برنامه ششم قرار دارد و امیدواریم استمرار پیدا کند.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه با اشاره به صندوقهای روستایی گفت: در حال حاضر بالغ بر سه هزار و 200 صندوق فعالیت می کنند. همچنین هزار صندوق جدید با همکاری صندوق کار آفرینی امید نهایی شده است و طرح چهار جانبه ما نیز به توان افزایی صندوق ها کمک خواهد کرد. این حرکت بسیار امید بخش است و میتواند نویدبخش تحولات مثبت برای توسعه پایدار در روستاها باشد.

ابتکار خاطرنشان کرد: روستاهای ما یکی از جاذبه های مهم میراثی و طبیعی ماست همچنین سرمایه انسانی روستاها بزرگترین جاذبه ای است که باید حفظ شود و ارتقا پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بازمانده از تحصيل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۵۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مهارت افزایی دانشجویان داروسازی با همکاری صنایع سلامت محور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر بهرام دارایی با اعلام این خبر افزود: انعقاد تفاهم نامه متعاقب دستور وزیر بهداشت و مصوبه شورای معاونین وزارت بهداشت مبنی بر ماموریت محور شدن دانشکده های داروسازی صورت گرفت.

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه میان معاونت آموزشی وزارت بهداشت، معاونت تحقیقات و فناوری و سازمان غذا و دارو گفت: یکی از اهداف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حرکت به سمت مهارت افزایی و ارتقای مهارت های عملی دانشجویان است تا بتوانند در عرصه به صورت موثر حضور یابند. از آنجا که دانشکده های داروسازی، برای حضور موثر در عرصه و بالین نیازمند مهارت افزایی های بیشتری هستند، از طریق این تفاهم نامه زمینه این همکاری فراهم شده است.

دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی مهارت افزایی دانشجویان را در راستای بازنگری همه جانبه در کاریکولوم آموزشی دوره دکتری داروسازی عمومی و تخصص‌های وابسته دانست و به بازنگری در دوازده دوره PhD و یک دوره تخصصی بالینی اشاره کرد.

وی افزود: به منظور ارتقای توانمندی دانشجویان، پیش از این مساله کارورزی و کارآموزی در داروخانه های آموزشی و بیمارستانی و بالین مطرح شده است و اکنون به دنبال آموزش دانشجویان در عرصه های صنعتی و صنایع مرتبط با کالاهای سلامت محور هستیم.

دارایی، حرکت به سمت دانشگاه ها و صنعت نسل چهارم و برقراری زیرساخت های لازم برای همکاری دو سویه میان صنعت و معاونت آموزشی وزارت بهداشت را از دلایل انعقاد این تفاهم نامه برشمرد.

وی تصریح کرد: با فعالیت‌های بیش از یکسال گذشته شورای آموزش داروسازی و تخصصی و همچنین کمیته های تخصصی وابسته، تفاهم نامه ای میان معاونت آموزشی وزارت بهداشت، معاونت تحقیقات و فناوری و سازمان غذا و دارو منعقد شد که بر این اساس صنایع سلامت محور زمینه و عرصه لازم برای کارآموزی و کارورزی دانشجویان داروسازی را فراهم می کنند. همچنین متقابلا وزات بهداشت نیز تسهیلات و خدماتی برای صنایع قائل خواهد شد.

کد خبر 6079564

دیگر خبرها

  • زمینه حضور پرشور مردم ورامین در دور دوم انتخابات فراهم شده است
  • توانمندسازی زنان روستایی، نقش مهمی در توسعه جوامع روستایی دارد
  • آزمون‌های آموزش و پرورش به صورت الکترونیک برگزار می‌شوند
  • استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی در آموزش و پرورش
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تا آخر فروردین
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش
  • آغاز مهارت افزایی دانشجویان داروسازی با همکاری صنایع سلامت محور
  • حضور روحانیون در مدارس تیزهوشان برای تقویت اعتقادات نخبگان
  • یک پست حذف شده از دولت قبل در آموزش‌وپرورش دوباره احیا شد