Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوطالب امینی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این طرح‌ها در ۱۲ شهرستان استان شامل اصفهان، آران و بیدگل، تیران و کرون، خوانسار، سمیرم، شاهین شهر و میمه، شهرضا، فریدونشهر، کاشان، گلپایگان، لنجان و برخوار بطور میانگین تاکنون ۴۵ درصد پیشرفت داشته است.

وی افزود: سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال سهم اعتبار استانی و ۱۸۷ میلیارد ریال سهم صندوق توسعه ملی این طرح‌هاست که در صورت تخصیص به‌0موقع می‌توان شاهد اتمام آنها تا پایان سال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به طرح‌های واقع در غرب استان ادامه داد: مرحله دوم طرح آبخیزداری "تخت عباس" شهرستان گلپایگان ۳۵ درصد پیشرفت داشته و مرحله نخست آن به پایان رسیده است.

به گفته وی، پروژه آبخیزداری حوزه خشکرود این منطقه نیز تا حدود ۵۰ درصد عملیاتی شده است.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان اضافه کرد: بند سنگی ملاتی حوزه سرداب، قلعه سرخ و مصیر واقع در شهرستان فریدونشهر به ترتیب ۴۵، ۳۵ و ۵۵ درصد اجرا و بند سنگی ملاتی "چم آسمان" شهرستان لنجان نیز ۴۵ درصد تکمیل شده است.

امینی ادامه داد: بند سنگی "ملاتی" عسگران شهرستان تیران و کرون ۳۵ درصد و جنگل‌کاری بادام "اسکوپاریا" ۳۰ درصد عملیاتی شد که این طرح مانند سایر طرح‌ها در صورت تامین اعتبارات کافی تا پایان سال به اتمام می‌رسد.

وی به طرح‌های شمال استان اشاره و بیان کرد: بند سنگی ملاتی حوزه سه شهرستان شاهین شهر و میمه و جنگل‌کاری بادام اسکوپاریا در این شهرستان به ترتیب ۱۵ و ۶۰ درصد پیش رفته و در کاشان نیز بند سنگی ملاتی قمصر تنها۱۰ درصد تا تکمیل فاصله دارد.

امینی اضافه کرد: در شهرستان آران و بیدگل یک طرح پخش سیلاب در منطقه ابوزیدآباد و محمدآباد وجود دارد که حدود ۴۰ درصد پیشرفت داشته است.

معاون آبخیزداری در باره طرح‌های مرکز و شرق استان نیز خاطرنشان کرد: ترمیم بند خاکی روستای "جبل" انجام و جنگل‌کاری بادام اسکوپاریا در شهرستان بُرخوار ۲۵ درصد عملیاتی شد.

امینی در باره جنوب استان اصفهان اظهار داشت: بندهای سنگی ملاتی حوزه کهرویه شهرستان شهرضا ۶۰ درصد پیش رفته و ترمیم سرریز بند خاکی منطقه "دولت قرین" و تکمیل بند خاکی منطقه شورچه شهرستان سمیرم در ماه‌های گذشته به اتمام رسید.

آبخیزداری(Watershed Management)، علم و هنر برنامه‌ریزی مستمر و اجرای اقدام‌های لازم برای مدیریت منابع حوزه‌های آبخیز اعم از طبیعی، کشاورزی، اقتصادی و انسانی بدون ایجاد اثرات منفی در منابع آب و خاک است که می‌تواند به‌صورت مکانیکی یا بیولوژیکی باشد.

در استان اصفهان ۲.۵ هکتار طرح مطالعاتی وجود دارد که تاکنون برای ۱.۷ میلیون هکتار از این عرصه، طرح‌های آبخیزداری تهیه شده است.
بر اساس آمار موجود، از مجموع ۶۰ میلیون هکتار از عرصه‌های بیابانی و مرتعی کشور حدود ۲۵ میلیون هکتار مستعد عملیات آبخیزداری است.

۶۰۲۰/۶۰۲۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۷۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به گفته معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی اجرای این میزان عملیات آبخیزداری، ۷۰ درصد خسارت سیل‌ها ر ا کاهش داده است.
باقری معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری یزد درباره یکی از این طرح‌ها گفت: طرحی است که ۷ الی ۵۰ هزار متر مکعب حجم آبگیری آن هست که شدت سیلاب را کاهش می‌دهد.
آقای راهداری مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چابهار گفت: در حدود ۲۵۰ سازه آبخیزداری که در این منطقه داشتیم توانست حدود ۲۰۰ میلیون متر مکعب روان آب رو هدایت کند.
خردمند معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری بوشهر گفت: حدود ۴۱۶ سازه آبخیزداری رو ساختیم حجم مخزن این سازه‌ها بیش از ۶ و نیم میلیون متر مکعب هست که در این بارندگی اخیر بیش از ۸۰ درصد این سازه‌ها آبگیری شده است.
وحید معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: ما عملا بتوانیم ۱۰ تا ۲۰ درصد میزان آبی که تبخیر و تعرق می‌شود و از دسترس خارج می‌شود را جلوگیری بکنیم حدود ۳۰ تا ۵۰ میلیارد متر مکعب ذخیره سازی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • استفاده از اعتبارات سفر رئیس‌جمهور برای تجهیز و تکمیل امکانات هلال‌احمر
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم
  • سر ریز شدن بند سنگی ملاتی در آبیز
  • ۴۰ درصد روستاهای بابل از نعمت گاز برخوردارند
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار
  • اجرای ۷۵ درصد از طرحهای های مصوب سفر استانداربه منطقه آزاد ماکو
  • رفع اختلاف مالکیت ساکنان حاشیه تالاب بین المللی انزلی مستلزم ورود جدی مسئولان مربوطه
  • تکمیل طرح‌های زیرساختی به توسعه شهرستان سبزوار منجر می‌شود