Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مقابله با عرضه و امور بین المللی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مصرف پنج یا ۶ نوع مواد مخدر از نوع روانگردان های جدید (ان پی اس) در ایران رواج دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ ناصر اصلانی  در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان با بیان اینکه امروز با رشد ۷۰۳ درصدی انواع روانگردان های جدید (ان پی اس) در سطح جهان مواجه هستیم، افزود: در سال ۲۰۰۹، حدود ۱۶۶ مورد ان پی اس در جهان مورد مصرف قرار می گرفت و امروز (سال ۲۰۱۹) این رقم به ۸۰۳ نوع ان پی اس، رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اگر برنامه ریزی ها، فعالیت ها و اقدامات مقابله ای و پیشگیرانه جمهوری اسلامی ایران نبود شاید ۲۰۰ نوع از رونگردان های جدید (ان پی اس) در ایران را داشتیم.

اصلانی افزود: با توجه به روندی که در حوزه مصرف رونگردان های جدید در سطح جهان هست، پیش بینی شده است در سال ۲۰۲۵ میلادی، شاهد کاهش سن مصرف و رشد شیوع مصرف در بین جوانان و نوجوانان و افزایش آن در بین زنان، شاغلین، تحصیل کرده ها و ضربه پذیری محیط های آموزشی  و خانواده ها باشیم.

وی با تاکید براینکه در مجموع، تمایل به مصرف همزمان و ترکیبی مواد مخدر  در دنیا وجود دارد، اظهار داشت: متاسفانه امروز شاهد رشد ۳۰ درصدی مصرف کنندگان مواد مخدر و روانگردان ها را در دنیا شاهد هستیم.

 معاون مقابله با عرضه و امور بین المللی ستاد مبارزه با مواد مخدر، تعداد معتادین در جهان را ۲۸۰ میلیون نفر اعلام کرد و در خصوص شیوع مصرف مواد مخدر نیز گفت: شیوع مصرف مواد مخدر در جهان از سال ۲۰۰۵ از ۳.۱ درصد شروع شده و امروز به ۵.۱ درصد رسیده است و در بین جمعیت ۱۵ تا ۶۳ سال رواج دارد.

اصلانی به مصرف مصرف مواد مخدر کانابیس ها (مشتقات شاهدانه، ماده مخدر گل، ماری جوانا و حشیش) در دنیا اشاره کرد و افزود: امروز بیش از ۱۸۸ میلون نفر از این ماده مخدر مصرف می کنند و بیش از ۵۳ میلیون و ۴۰۰ نفر مصرف مواد افیونی ازقبیل هروئین و تریاک دارند.

وی ادامه داد: قریب ۲۸ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر نیز در سطح جهان، آمفتامین و متاآمفتامین مصرف می کنند که با احتساب کوکائین به بیش از ۳۰۰ میلیون نفر می رسد.

اصلانی به تشکیل ستاد و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در کشور اشاره کرد و افزود: زمانی که انقلاب و جمهوری اسلامی به پیروزی رسید  دشمنان اسلام از آن زمان به بعد دنبال براندازی انقلاب و نظام بودند و تلاش کردند در فاصله زمانی ۲ تا ۳ ماه، دوباره طاغوت و طاغوتیان را در کشور حاکم کنند.

وی ادامه داد: دشمنان چون خود را ناکام دیدند بنابراین برای دستیابی به اهدف نامشروع خود، برنامه جنگ نابرابر را تهیه و بر ما تحمیل کردند تا از طریق صدام و حامیانش و بهره گیری از تسلیحات و تجهیزات نظامی کشورهای متخاصم، انقلاب و نظام را ساقط کنند اما با حضور رزمندگان اسلام در جبهه ها و همت و پشتیبانی های مردم و مسئولان، نقشه شوم آنان نقش برآب شد.

اصلانی با بیان اینکه در این جنگ نابرابر، وجبی از خاک ایران به دست دشمنان نیفتاد، تصریح کرد: دشمنان ایران پس از شکست در جنگ نظامی به جنگ خاموش که همان ترویج مواد مخدر است، روی آوردند تا بلکه به سیاست ها و توطئه های شوم و پلید آنان کمک کند.

وی با تاکید براینکه امروز مواد مخدر یک پدیده چند بعدی است، افزود: اولویت نخست ما، مبارزه و مقابله با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد است و در این راه شهدا بسیاری نیز تقدیم شده است.

در پایان این جلسه، فاطمه رضایی به عنوان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان معرفی شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران جنگ رشد ستاد مبارزه با مواد مخدر مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۷۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با مواد مخدر؛ یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  جعفر ذوالفقاری در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان میاندوآب اظهار کرد: نگاه جمهوری اسلامی به مقوله مواد مخدر با کل دوران متفاوت است.

وی افزود: به برکت نگاه بلند جمهوری اسلامی مبارزه با مواد مخدر یک تکلیف عمومی بوده و تقدیم چهار هزار شهید در حوزه مبارزه با مواد مخدر گواه این ادعا است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان‌غربی گفت: جمهوری اسلامی به دنبال احیای انسان‌هاست و حلقه آخر در زنجیره مبارزه با مواد مخدر مهارت‌آموزی و ایجاد اشتغال است.

ذوالفقاری با اشاره به حمایت دولت در خصوص ایجاد اشتغال تصریح کرد: این مقوله در نظام مقدس جمهوری اسلامی به صورت هدفمند و استاندارد در حال اجرا است.

 

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ تلاش مضاعفی برای توسعه فضای مسقف و استانداردسازی ایستگاه‌های ترک اعتیاد برای احیای افراد مبتلا به اعتیاد انجام خواهد شد تا این کمبود برطرف شود.

 

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۴۴ کیلوگرم تریاک در مراغه
  • کشف حدود ۸۸ کیلوگرم تریاک با طعم هندوانه در قم
  • مبارزه با مواد مخدر؛ یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است
  • کشف ۲ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در فهرج
  • کشف ۵۶ کیلو حشیش از یک‌ منزل
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ نفر از معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • دستگیری زوج سوداگر مرگ
  • ایران دارای بیشترین کشفیات مواد مخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • زوج افیونی در دام پلیس مبارزه با مواد مخدر مازندران
  • هیچ کمپ ترک اعتیاد غیرمجازی در گلستان وجود ندارد