Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس صدای فارس، پایگاه خبری صدای ایران، به نقل از خبرگزاری ایرنا: جمشيد جعفرپور درخصوص اکتشاف میدان عظیم گازی ارم در شهرستان خنج اظهار داشت: طبق برآورد صورت گرفته میدان گازی ارم حدود ١٩ تریلیون فوت مکعب گاز درجا داشته که حدود ٧٠٪؜ آن قابل برداشت است. کشف این میدان در مجاورت میادین هما و شانول حکایت از وجود پتانسیل قابل توجه هیدروکربوری این منطقه دارد که احتمالا بسیاری از آنها کماکان ناشناخته مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس در ادامه سخنان خود درخصوص اهمیت میدان گازی ارم بیان داشت: میزان سولفید هیدروژن در گاز میدان ارم به نسبت پایین است که این موضوع  هزینه‌های حفاری چاه به منظور توسعه این میدان را کاهش داده و انتظار می‌رود وزارت نفت برای توسعه آن برنامه ریزی کند.


جعفرپور اظهار امیدواری کرد که هرچه سریعتر این میدان گازی به بهره‌برداری برسد تا علاوه بر افزایش درآمد شهرستان از محل اعتبارات ٣٪؜ نفت و گاز که خودبخود موجب تحولات چشمگیر عمرانی خواهد شد، باعث ایجاد اشتغال برای مردم منطقه نیز شود. وی تاکید کرد: انتظار ما و همه مردم این است که از ابتدای فعالیت این میدان، از نیروهای متخصص و غیرمتخصص بومی برای راه‌اندازی و ادامه مسیر استخراج استفاده شود. یقینا علاوه بر نیروهایی که مستقیما می‌توانند اشتغال داشته باشند، می‌توان با پیمان سپاری به شرکت‌های پیمانکاری مرتبط منطقه اشتغال متفاوت و بیشتری نیز ایجاد کرد.
نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس همچنین از دولت خواست تا با نگاهی توسعه محور درخصوص سرمایه‌گذاری و ایجاد صنایع مرتبط، در اجرای منویات مقام معظم رهبری درخصوص مبارزه با خام فروشی منابع نفت و گاز موجبات توسعه صنعتی و اشتغال برای مردم و خصوصا جوانان منطقه فراهم کند.
جعفرپور همچنین از دولت خواست تا با اتخاذ سیاست‌های تشویقی نسبت به جذب سرمایه‌گزاران بومی که تقریبا تمامی آنان در کشورهای حاشیه جنوبی خلیج‌فارس و حتی شرق دور به تجارت مشغول هستند، اقدام کند.




پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران جعفرپور وزارت نفت برنامه ریزی لازم برای توسعه میدان گازی ارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۷۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است

مسعود اکبری باقرآباد معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار نیشابور گفت: مشکل اصلی رکود در فعالیت معادن نیشابور مربوط به سرمایه در گردش است.

او افزود: لازم است تامین نقدینگی و سرمایه در گردش معادن راکد شهرستان با تسهیلات بانکی تامین شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار نیشابور ادامه داد: معادن فعال این شهرستان شامل مس، شن، سنگ مرمر، سنگ لاشه و معادن کوچک فیروزه است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟
  • مدیریت آبرسانی به زمین های کشاورزی پایین دست سد زیردان چابهار سرعت می‌گیرد
  • تاکید استاندار جدید بر توسعه و توازن یکپارچه مازندران
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • کلانتری: اقدامات انجام شده در حوزه همگانی خانواده محور است
  • توسعه همکاری‌های منطقه ای ایران در جهت تبدیل شدن به‌هاب گازی منطقه
  • بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شد
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی
  • برنامه‌ریزی برای گسترش محورهای پیاده در هسته مرکزی شهر قم