Web Analytics Made Easy - Statcounter

پورشه و کارخانه هواپیماسازی بوئینگ برای ساخت یک ماشین پرنده با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ ایجاد مسیرهای هوایی سال‌ها است که به عنوان یک راه حل برای کاهش ترافیک در شهرهای بزرگ مطرح می‌شود. طرفداران این وسیله نقلیه می‌گویند، علاوه بر کاهش ترافیک، ماشین‌های پرنده می‌توانند مسافران را سریع‌تر و ارزان‌تر جابه‌جا کند و توجه خودروسازان به ساخت ماشین‌های پرنده در چند سال گذشته بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دایملر، سازنده محصولات مرسدس-بنز و جیلی، خودروساز چینی، در شرکتی آلمانی به نام ولوکوپتر (Volocopter) سرمایه‌گذاری کرده‌اند. ولوکوپتر به تازگی ماشین پرنده‌ای را آزمایش کرده است که ترکیبی از پهپاد و هلیکوپتر است.

این ماشین پرنده الکتریکی است و می‌تواند به صورت عمودی از زمین بلند شده و فرود بیاید. در این پروژه تحقیقاتی، دو کارخانه همچنین بازار ماشین‌های پرنده لوکس و حمل و نقل هوایی در شهرها را هم بررسی می‌کنند.

شرکت خدمات تاکسیرانی اوبر هم برای ساخت تاکسی‌های پرنده با ناسا همکاری می‌کند و قرار است به زودی پرواز‌های آزمایشی ماشین‌های خود را آغاز کند. چند کارخانه کوچک دیگر هم ماشین‌های پرنده خود را برای فروش به بازار آماده می‌کنند.

مهمترین مشکل برای ماشین‌های پرنده، نبود یک سیستم مدیریت ترافیک هوایی است. همین باعث شده با وجود اشتیاق زیاد برای ساخت این ماشین‌ها، هیچ ماشین‌ پرنده‌ای تاکنون به بازار عرضه نشده است.

پورشه هنوز زمانی برای ساخت ماشین مشترکش با بوئینگ اعلام نکرده اما پیش‌بینی می‌کند که ماشین‌های پرنده از پنج سال دیگر رفته رفته در آسمان شهر‌های بزرگ دیده شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حمل و نقل خودروسازان سرمایه ماشین پرنده ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۷۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص بیماری‌های استخوانی با دستگاه ایران‌ساخت

 


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرعامل این شرکت از طراحی و تولید این دستگاه برای درمان عارضه‌های پا و حرکتی خبر داد و افزود: از این دستگاه به منظور سنجش میزان توزیع فشار روی کف پا به صورت ایستا و پویا استفاده می‌شود.

مجتبی گوهری افزود: این دستگاه با ارائه نمودار‌های متناسب با موقعیت و میزان فشار در هر نقطه از کف پا، محل دقیق نیرو‌های اضافی وارد بر کف پا را مشخص می‌کند و برآیند مرکز فشار بدن را نشان می‌دهد. با بهره‌گیری از این دستگاه می‌توان اطلاعات کاملی را برای تحلیل عملکرد پا و ناهنجاری‌های ظاهری و عملکردی آن بدست آورد. این دستگاه قابلیت سنکرون سازی با دوربین برای شناسایی راستای پا و زاویه آشیل را داراست. همچنین این دستگاه از قابلیت اتصال به دستگاه تراش دقیق، برای ساخت کفی طبی نیز برخوردار است.
(وصل دو شبکه کاملاً مجزا به طریقی که هیچ نوع شدت جریان ضربه‌ای قابل ملاحظه‌ای ایجاد نشود را سنکرون کردن می‌گویند)

وی با اشاره به نیاز آزمایشگاه‌های تربیت بدنی، مراکز توان‌بخشی، حوزه ارتوپدی و مراکز تحقیقاتی به این دستگاه، عنوان کرد: کاربرد دستگاه ما در مراکز ارتوپد فنی و حرکات اصلاحی گسترش یافته است و به کمک این ابزار آزمایشگاهی، ضمن شناخت منشأ و میزان ناهنجاری‌های کف پا و حرکتی، زمینه برای اقدامات درمانی بعدی فراهم می‌شود.

گوهری با اشاره به کیفیت مشابه سایر نمونه‌های خارجی در عین قیمت تمام شده پایین‌تر عنوان کرد: تاکنون با تولید و تجاری‌سازی این محصول، موفق شدیم ۱۰۰ دستگاه را به مراکز متقاضی تحویل دهیم. با توجه به قیمت مناسب‌تر و خدمات پس از فروش، امکان صادرات این محصول دانش‌بنیان به دیگر کشور‌ها وجود دارد.

مدیرعامل این شرکت فناور گفت: تولید این محصول به طور مستقیم برای ۴ نفر شغل ایجاد می‌کند.

دیگر خبرها

  • نیاز به ماشین‌آلات راهسازی برای بازگشایی راه‌های نیکشهر
  • جانمایی پرنده‌فروشان دربازار پرندگان خلیج فار‌س
  • جانمایی پرنده‌فروشان در فاز دوم بازار پرندگان خلیج فار‌س
  • مشخصات ردمی 13 5G و پوکو M7 پرو 5G لو رفت
  • مشخصات ردمی 13 5G و پوکو M۷ پرو 5G لو رفت
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳؛ محصول جدید سایپا در بازار چقدر ارزش دارد؟
  • پژو پارس ۹۰۰ میلیون تومانی در راه است؟
  • ببینید | گریه اراذل و اوباش پورشه‌سوار
  • ساخت شهرک صنفی کارگاهی در رزن
  • تشخیص بیماری‌های استخوانی با دستگاه ایران‌ساخت