Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی کاراته رده سنی بزرگسالان بانوان کشور به بیان درددل‌ و جایگاه کاراته ایران پرداخت. ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، «صبور و کم حرف» مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که می‌توان در وجود مربی تیم‌ملی کاراته بانوان کردستان پیدا کرد؛ «نبود حامی، مکان اختصاصی تمرین و کمبود منابع مالی و امکانات» شاید اراده هر کسی را برای ادامه راه سست کند اما تنها واکنشی که از این کاراته‌کار دیده می‌شود، تمرین کردن در سکوت و حمایت از ورزشکاران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگار حسینی، بانوی کاراته‌کار سنندجی که دارای مدرک تحصیلی کارشناس ارشد تربیت بدنی و علوم ورزش نیز بوده از قهرمانان نامدار این رشته ورزشی بوده و از سال 91 تا سال 97 هدایت و مربیگری رده‌های مختلف نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان استان و کشور را در کارنامه ورزشی خود داشته و هم‌اکنون نیز مربی تیم ملی بزرگسالان کشور است.

حسینی در سال 2005 میلادی توانست به‌عنوان ورزشکار در رقابت‌های جهانی ژاپن صاحب مدال برنز شود و در سال 1380 نیز در مسابقات کشورهای اسلامی تهران نشان برنز را به خود اختصاص دهد.

این مربی کردستانی در مردادماه سال 93 به‌عنوان مربی تیم‌ملی در مسابقات قهرمانی آسیا در کشور مالزی حضور یافت و تیم ملی کاراته بانوان کشورمان در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و امید در این رقابت‌ها شرکت و برای نخستین بار در تاریخ کاراته ایران پنج مدال طلا، دو نقره و سه برنز را به مربیگری «نگار حسینی» کسب کند.

شاگردان نگار حسینی در آبان ماه سال 94 نیز در نهمین دوره رقابت‌های کاراته قهرمانی بانوان جهان اندونزی یک طلا، نقره و برنز را کسب کردند و برای نخستین بار افتخار جدیدی را در کاراته بانوان کشور رقم زدند.

این مربی سنندجی در سال 94 توانست مدرک مربیگری جهانی را در کشور اندونزی کسب کند و در سال 96 نیز به‌عنوان مربی تیم در رقابت‌های آسیائی قزاقستان حضور یافت.

خبرنگار ورزشی تسنیم برای معرفی بیشتر قهرمانان، بررسی جایگاه و مشکلات پیش‌روی بانوان ورزشکار؛ گفت‌وگویی با «نگار حسینی» مربی کردستانی تیم ملی کاراته داشته که در ادامه می‌خوانید:

تسنیم: علت ورود شما به رشته ورزشی کاراته چه بود و از چه سالی آغاز به کار کردید؟

حسینی: از دوران بچگی به ورزش‌های رزمی علاقه بسیار داشتم و به‌دلیل اینکه نظم و احترامات خاصی در کاراته وجود داشت، این رشته را از سال 74 انتخاب و آغاز کرده و تاکنون فعالیت مستمر و حرفه‌ای دارم.

تسنیم: در طول سال‌های فعالیت خود چه مدال‌هایی کسب کرده‌اید؟

حسینی: خوشبختانه با تلاش و پشتکار خود مقام سوم مسابقات کشورهای اسلامی، مقام سوم مسابقات ژاپن، مقام اول مسابقات بین‌المللی ارمنستان و دو مدال طلای مسابقات بین‌المللی هندوستان، ستاره مسابقات بین‌المللی ارمنستان و اول وزن آزاد ارمنستان، مدال‌های رنگارنگ از مسابقات کشوری، شرکت در لیگ‌های کشوری و جهانی را کسب کرده‌ام.

تسنیم: برای پیشرفت این رشته ورزشی چه انتظاری از مسئولان استانی دارید؟

حسینی: با توجه رشته کاراته در استان کردستان از پتانسیل بالایی برخوردار است، انتظار می‌رود مکان‌های دولتی بیشتری در اختیار بانوان کردستانی قرار بگیرد.

تسنیم: چه کمبودها و مشکلاتی در مسیر راه خود می‌بینید؟

حسینی: متأسفانه در استان کردستان اسپانسر و حامی مالی که قهرمانان و تیم‌های ورزشی را زیرپوشش خود قرار دهند، نداریم که این ضعف، مشکل بسیار بزرگی برای ورزشکاران کردستانی ایجاد کرده است.

همچنین نبود مکان‌های اختصاصی برای فعالیت بانوان در استان کردستان، مانع پیشرفت و انگیزه این قشر از جامعه شده است.

برگزاری اردوی تیم ملی کاراته برای حضور در لیگ اسپانیاگزارش کامل و آماری «تسنیم» از کاراته‌وان‌های سال 2019/ پیش به سوی المپیک با صدرنشینیهروی: طولانی‌ترین مسیر کسب سهمیه المپیک را در تاریخ طی می‌کنیم/ مهمترین نقطه قوت کاراته بلوغ بازیکنان است

تسنیم: مربیگری را از چه زمانی آغاز کردید و چه برنامه‌ای برای آینده خود دارید؟

حسینی: بعد از کسب عناوین قهرمانی و حضور در تیم ملی، مربیگری رده‌های مختلف در سطح ملی و هدایت تیم استان کردستان را برعهده گرفته‌ام.

تداوم حمایت از ورزشکاران و هدایت و مربیگری رده‌های مختلف نوجوانان، جوانان، استان و بزرگسالان استان کردستان و مربیگری در سطح ملی جزو برنامه‌هایم است.

تسنیم: از دیدگاه شما مهم‌ترین مشکلات زنان ورزشکار کردستان چیست؟

حسینی: نبود حامی و منابع مالی هدفمند، بی‌انگیزگی و عدم رغبت خانواده‌ها به سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش از جمله مشکلات پیش‌روی فعالیت بانوان ورزشکار است.

تسنیم: کاراته استان کردستان چه جایگاهی در کشور دارد؟

حسینی: رشته کاراته با وجود پتانسیل بالایی که دارد، می‌تواند جایگاه خوبی را نه تنها در استان بلکه در دنیا داشته باشد چراکه در چند سال اخیر در بخش بانوان بر روی سکوهای پرافتخار کشوری قرار گرفتیم و سوم لیگ برتر کشور را هم کسب کردیم.

تسنیم: آیا رعایت حجاب در میادین ورزشی مانع فعالیت ورزشیتان شده است؟

حسینی: خیر، اصلاً. از سویی لباس فرم کاراته پوشیده و از سویی دیگر به‌دلیل فرهنگ، باور و اعتقادات مذهبی‌مان هیچ ممانعتی در این رشته ایجاد نکرده است.

شیرنی حجاب اسلامی این است که ورشکاران ایرانی همواره نشان داده‌اند که تحت هر شرایطی می‌توانند در میادین ملی و جهانی بر روی سکو رفته و به اعتقادات خود نیز پایبند باشند و الگوی حجاب زنان ورزشکار کشورهای اسلامی شده‌ایم.

تسنیم: سخن آخر؟

حسینی: از خبرگزاری تسنیم کردستان که همواره حامی قهرمانان و تریبون مشکلات مردم و جوانان است، تشکر ویژه دارم.

انتهای پیام/ش

R7848/P4001/S6,66/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۷۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل پلیس ازراننده تاکسی که به بانوان باحجاب خدمات رایگان می دهد

سرهنگ عبدالعلی شعبانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با بررسی عوامل انتظامی با خبر شدیم یک راننده تاکسی اینترنتی به شهروندانی که حجاب خود را رعایت می‌کنند خدمات رایگان ارائه می‌کند و آنها را بدون اخذ کرایه به مقصد می‌رساند که با توجه به همکاری ایشان در تشویق افراد جامعه به رعایت حجاب و عفاف توسط عوامل انتظامی از ایشان دعوت به عمل آمد و مورد تجلیل قرار گرفتند.

فرمانده انتظامی شهرستان آستارا با اشاره به اینکه طرح نور، ضامن صیانت از ارزش‌های دینی و اسلامی است، گفت: اجرای این طرح نیاز به مشارکت همگانی مردم عزیز دارد تا با عوامل انتظامی همگام و همسو باشند و با روشنفکری آگاهانه قوانین جامعه ایران اسلامی را رعایت کنند.

وی افزود: اجرای طرح نور تاکنون رضایت عمومی را به دنبال داشته است و بر اساس وظایف محوله به پلیس به عنوان مجری قانون در کنار دیگر مأموریت‌های امنیتی و انتظامی، تداوم خواهد داشت.

تشویق بانوان به رعایت حجاب

«رشید رستم پی» راننده تاکسی اینترنتی نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر هدف از این اقدام را تشویق بانوان به رعایت حجاب و ترویج این فرهنگ اعلام کرد و گفت: ضمن خدمت رایگان به مسافرانی که حجاب خود را رعایت می‌کنند به مسافرانی که به نوعی حجاب و پوشش مناسب ندارند نیز تذکر لسانی می‌دهم تا سهمی در راستای نهادینه سازی این فرهنگ ایرانی اسلامی داشته باشم.

کد خبر 6088432

دیگر خبرها

  • تجلیل پلیس ازراننده تاکسی که به بانوان باحجاب خدمات رایگان می دهد
  • قدردانی بانوان آستارایی از عوامل پلیس در اجرای طرح نور
  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • عکس| ستاره سابق تیم ملی دبیرکل فدراسیون شد
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • ستاره سابق تیم ملی رسماً دبیرکل فدراسیون شد
  • برگزاری همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم
  • درخواست وزیر کشور از بانوان کم توجه در حوزه حجاب | ویدئو
  • حجاب؛ قدرت زن ایرانی
  • کادر فنی تیم‌های ملی کوراش آقایان و بانوان ایران معرفی شد